• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün forumda gezerken benim gibi sebepsiz infertilite teşhisi olan, histeroskopi olup 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan bi arkadasa denk geldim ❤️🥰 hemde daha yeni ❣️
Allakımmmm içim bi umutlu bi umutlu=)
Hemen geçsin mart adetii, başlayalım çalısmalara🥳😘

Bugün forumda gezerken benim gibi sebepsiz infertilite teşhisi olan, histeroskopi olup 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan bi arkadasa denk geldim ❤️🥰 hemde daha yeni ❣️
Allakımmmm içim bi umutlu bi umutlu=)
Hemen geçsin mart adetii, başlayalım çalısmalara🥳😘
Bende inanıyorum.. Ben çok denk geldim..
Ablamında saolsun bana ilk yolladığı ses kaydı arkadaşı 3 yıl sonra polip görülmüş, aldırınxa hamile kalmış😁 Hatta ben sana dedim..
İnş 2-3 ay senden güzel haberler alıcaz..
Yaza efil efil gebe elbiseleri ile gireceksin💃🏼

Bu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım 😌
Beeen 🙋‍♀️
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim🙈

Beeen 🙋‍♀️
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim🙈
O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadım 😁 ne olacak bizim bu halimiz

O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadım 😁 ne olacak bizim bu halimiz
Gelin gemileri yakip herseyden vazgecelim, gebelik planlayanlar yerine zayiflayip guzellesmeyi planlayanlar diye bir grup kuralim🤣🤪

Ayyyy al benden de o kadar yumurtlama gunune kadar deli gibi spor yaptim bu ay sonra ya olur da bisey olursa diye yine biraktim. 😔

Back