- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.941
Benim yumuslar uyuyormuş öyle böyle uyandıracaz bi de gunde 1 saat sıcaklık verecekmişim kurutma da 1 saat nerde sıcaklık vercem tobe tobe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuşlar dediğin yumurtalar mıBenim yumuslar uyuyormuş öyle böyle uyandıracaz bi de gunde 1 saat sıcaklık verecekmişim kurutma da 1 saat nerde sıcaklık vercem tobe tobe
Bende inanıyorum.. Ben çok denk geldim..Bugün forumda gezerken benim gibi sebepsiz infertilite teşhisi olan, histeroskopi olup 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan bi arkadasa denk geldimhemde daha yeni
Allakımmmm içim bi umutlu bi umutlu=)
Hemen geçsin mart adetii, başlayalım çalısmalara![]()
BeeenBu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım![]()
Bu şey degil mi ya benBeeen
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim![]()
Bende ya gebe kalırsam olmaz deyip almıyorum.Bu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım![]()
AynenYumuşlar dediğin yumurtalar mı![]()
O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadımBeeen
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim![]()
Tamam bakayimYogadayoga bak ilgin varsa bu hesabi takip et mutlaka, youtubeda da bir suru videolari var![]()
Gelin gemileri yakip herseyden vazgecelim, gebelik planlayanlar yerine zayiflayip guzellesmeyi planlayanlar diye bir grup kuralimO kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadımne olacak bizim bu halimiz
Bir de benBu şey degil mi ya ben![]()
10-15 dk yapmaya calisiyorum ama bu hafta 1 kere yapabildim sadece 4 gundeTamam bakayim
Magna yuz yogasi da iyi gibi
Kac dakika yapiyorsun gunde
Eminim herşey çok güzel ilerleyecek ve bize adım adım müjdeli haberler vereceksinSaol canim tüp bebek ay valla heyecanlandım nolcak acaba
Ayyyy al benden de o kadar yumurtlama gunune kadar deli gibi spor yaptim bu ay sonra ya olur da bisey olursa diye yine biraktim.O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadımne olacak bizim bu halimiz
Evet kuzum iki negatif aşılamam var. Sene bitmeden düşünüyoruzsen de mi tup dusunuyorsun canim ?![]()
Evet bir kaç günden sonra alisiyor insan .. gerci kotu yani da var habire her dakika hareketleri yapasım geliyor10-15 dk yapmaya calisiyorum ama bu hafta 1 kere yapabildim sadece 4 gunde
Hergun yapmakta zorlaniyorum yani henuz :)
AyyyyBir de ben
Ağır kaldirmayayim, spora hamilelikte sonra başlarım diye diye gecen 6 ay![]()
Evet hemde bahar yaz geliyor.. Bir kendimize gelmemiz lazım.. soyle sirkelenip ama nerdeeeAyyyybu aydan sonra kararliyim ama 15 kilo aldim bu surecte vermem lazim artik kendimi ertelemekte istemiyorum
![]()