- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.921
Monodoks 4 kutu kullandım yakın bir zamanda sivilce tedavisi için, ama sanırım enfeksiyon durumlarında da kullanılıyor@mauve eşim için vermedi ama onun için de mi alsam monodoks ?
Gebelikte cildim çok güzeldi bebek gibi, normalde yağlı cildim var ve ara ara sivilcelerim oldu, ama hormonlar bir de ovulasyonun olamaması cildi güzelleştiriyorBen istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamam
2 aydır herkes güzelleştin diyor
Halbuki yüzüm yağ fışkırtıyor kaba tabir ile
Bu yağlar nasıl gidecek bacım..
Hylanorik asit , c vit serumu aldım. Transferden sonra bıraktım. Sence devam edebilir myim?
Hayırlı olsun ben de oğlum 15 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım zor oluyor ama ileride oyun arkadaşı oluyorlar ve ikinciler daha kolay büyüyorEvet 4 Mart itibariyle spirali çıkararak hayırlısı ile hazırlıkları başlatmış bulunuyorum
15 aylık bı kızım var ve ben onu yalnız büyütmek istemiyorum..
Dilerim Allah'tan ileride bize "benim adıma karar vermişsiniz" demez
Sağlıkla, hayırlısıyla olur dilerim..
Amin.
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun, onlar da seni yonlendirirler zaten. İnsallah kavusmalarimiz yakindirBu ay femera ile deneyip olmazsa ramazan ertesi aşılama yapalım dicem kuzum
Hayirlisiyla yolun sonu ışıktır insallahBu ay artik gelemez kuzu, yumurtalar toplanacagi icin iliski yasak cumadan sonrazaten cok fazla yumurta oldugu icin benim icin riskli olur oyle birsey, ikiz ya da ucuz tasiyamaz cunku benim rahim.
Ama surecin sonunda gelsin insallah
Genclik kafasi bazi seyleri algilayamayabiliyor malesef
Ya zaten tip konusu hep bir gri alan. Farkli yaklasimlar, farkli tedaviler, hicbirsey yuzde yuz dogru diye birsey de yok ama her doktorun kendince inandigi bir tedavi sekli var. O yuzden ben daha fazla arastirmak istemiyorum. Girdik bir yola, bu yolda devam
Bu hafta yuz masajina yogunlastim bende .. takip ettiğim bir hesapta ki oncesi sonrasi fotoları görünce bir heveslendimSenin cilt tipin nasil canim? Ben de yuz yogasina basladim, iyi temizleyici tonik masaj yagi urunleri gercekten iyi geliyor cilde :)
Biz hamilelik derdine düşüp kendimizi unutmuşuz veKendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdımyazzzz geliyooooo cıvıl cıvıl olalımmmm
Isin kotu yani hamile kalınca da kendini unutuyor insan kii ben ilk üç ay ben olmaktan çıkıyorumBiz hamilelik derdine düşüp kendimizi unutmuşuz ve
Benim doktor da dün çok sorgulama çok araştırma ne kadar araştırsanız da bizden iyi bilemezsiniz bu işe yıllarımizi verdik, bize kendinizi bırakın çok düşünmeyin dedi. Aslında haklı ama araştırmaktan başkalarının yorumlarını almaktan kendimi alikoyamiyorum.Kimbilir vallahi sordum ama asiri tatmin edici bir yanit alamadim
Ama umarim gecerli bir gerekceleri vardir. Artik guvenmekten baska yapabilecegim birsey yok, cok sorgulamamaya calisacagim
Yaz kuzumSana özelden yazacağım.. Şuan yarama çok iyi yara bandı yapıştırmaya çalıştın
Kesinlikle öyleee işin içindeyim kendime hayrım kalmamış aydınlanma geldi walla bugün hemen tırnaklarımı yaptırdımBiz hamilelik derdine düşüp kendimizi unutmuşuz ve
Yogadayoga bak ilgin varsa bu hesabi takip et mutlaka, youtubeda da bir suru videolari varBu hafta yuz masajina yogunlastim bende .. takip ettiğim bir hesapta ki oncesi sonrasi fotoları görünce bir heveslendim
Aynen öyle ama elimzide değil işteBenim doktor da dün çok sorgulama çok araştırma ne kadar araştırsanız da bizden iyi bilemezsiniz bu işe yıllarımizi verdik, bize kendinizi bırakın çok düşünmeyin dedi. Aslında haklı ama araştırmaktan başkalarının yorumlarını almaktan kendimi alikoyamiyorum.
Benim cildim bende çözemedimSenin cilt tipin nasil canim? Ben de yuz yogasina basladim, iyi temizleyici tonik masaj yagi urunleri gercekten iyi geliyor cilde :)
Belki benimde öyle olacaktır.. İnş olurMonodoks 4 kutu kullandım yakın bir zamanda sivilce tedavisi için, ama sanırım enfeksiyon durumlarında da kullanılıyor
Gebelikte cildim çok güzeldi bebek gibi, normalde yağlı cildim var ve ara ara sivilcelerim oldu, ama hormonlar bir de ovulasyonun olamaması cildi güzelleştiriyor
Hayırlı olsun ben de oğlum 15 aylıkken ikinciye hamile kalmıştım zor oluyor ama ileride oyun arkadaşı oluyorlar ve ikinciler daha kolay büyüyor
Kuruluş OsmanSipor yapayım bisikletime binem diziizleyem ne var bugün acaba tv de
Pelcare markasina bir baksana internette web sitesinden. Cilt tipini secerek uygun urunleri bulabilirsin, cilt tipini bilmiyormussun gerci amaBenim cildim bende çözemedimNe kullansam dermakozmetik kozmetik farketmiyor hemen sivilce çıkarıyor
Deneme yanılma ürün buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?