- 6 Şubat 2021
- 6.186
- 6.161
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.001
Benim hepsimi karistir tek enjekte et dedi sendeki igneler ne valla kendim yaptim korktuk ama ucu hissetmedim yarin yine deneyecegim ilk stresten belki hissetmedimBen de dun aksam ilk igneleri vurdum kuzum, bugun ikincileri. Ondeki sayfalarda bir gordum de meriofert ortak sanirim, onun disinda bende 2 farkli igne var senden, 3 igneyi ayri ayri vuruyorumben vuramiyorum zaten, esime yaptiriyorum ben. Mumkun degil sokamiyorum o igneleri gobegime. Sen kendin mi yapiyorsun?
Kapadım bitince =)Hahahaha, yaaa bembeyaz benşm cildim ve fena sivilce izi bırakıyor, napmalıyım bunlardan kurtulmak için hocam
Ayyyy hayırlı olsun kuzucummHer şey yolunda gider inşallah
Kızz aklıma gelen tek şey, o hesaba ne oldu
Hadi bakalım, çok bekletmeden gelsin inşallah
Allah cezanı fenomen olurdukKapadım bitince =)
Ay kocam da öyle diyorduAllah cezanı fenomen olurduk
Aynen ya annisler sayfası açarız ne guzelEveet kuzuuu hatırlıyorum
Ayy insallah hepimiz yazaa artık bebişlerimizle ilgili seyler konusurusburda cinsiyet partileri yaparıs
Şu kadar kilo aldım bu kadar verdim diye göbüş yarıştırırız
Meriofert disinda gonal-f ve saizen var bende. Ucunu de ayri ayri yapiyoruz. Bosver insallah hic hissetmezsinBenim hepsimi karistir tek enjekte et dedi sendeki igneler ne valla kendim yaptim korktuk ama ucu hissetmedim yarin yine deneyecegim ilk stresten belki hissetmedim
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
Senin tüp bebek yaptırma nedenin neydi canim yaş kaç bideMeriofert disinda gonal-f ve saizen var bende. Ucunu de ayri ayri yapiyoruz. Bosver insallah hic hissetmezsin
Ben de mayıs anneleri topici okuyup acılanoyorum. Mayıs annesi olacaktımBende genellike boş zamanlarımda anne topiklerini okuyorum gidiyorum geliyorum gözüm 2022 Kasım anne topiğindee nasip olsaa ah ahhh
Oyy Seliziimm Rabbim en kısa zamanda tekrardan sağlıklı olanı nasip etsiinBen de mayıs anneleri topici okuyup acılanoyorum. Mayıs annesi olacaktım
Bana da gelip gidiyorlar balım, inşallah bu ay o ay olur senin içinOyy Seliziimm Rabbim en kısa zamanda tekrardan sağlıklı olanı nasip etsiinşurdan böyle keşke hepimiz el el gitsek bazen inanılmaz rahatım bazen de takıntılı gibiyim şuan adet takvimime bile bakmıyorum kaç gün var bilmiyorum
Aminnn Selizim amiinnBana da gelip gidiyorlar balım, inşallah bu ay o ay olur senin için
İnsallahh kuzuucukAynen ya annisler sayfası açarız ne guzel
Vay beBen de mayıs anneleri topici okuyup acılanoyorum. Mayıs annesi olacaktım
Bir test mi yapsan HaliişYa çok kötüyüm adete 3 4 gün kala goguslerim sönerdi hala sönmediler ama dolgun da değil sadece uçları aşırı dik ve sag taraf ağrıyor resmen hatta biraz kızarmış diğer üç kahve enfeksiyon mu oldu acaba daha önce hiç bi sıkıntım olmadı meme ucuyla ilgili adet tarihim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?