Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hepsimi karistir tek enjekte et dedi sendeki igneler ne valla kendim yaptim korktuk ama ucu hissetmedim yarin yine deneyecegim ilk stresten belki hissetmedim

Kapadım bitince =)

Benim hepsimi karistir tek enjekte et dedi sendeki igneler ne valla kendim yaptim korktuk ama ucu hissetmedim yarin yine deneyecegim ilk stresten belki hissetmedim
Meriofert disinda gonal-f ve saizen var bende. Ucunu de ayri ayri yapiyoruz. Bosver insallah hic hissetmezsin

Ben de mayıs anneleri topici okuyup acılanoyorum. Mayıs annesi olacaktım
Oyy Seliziimm Rabbim en kısa zamanda tekrardan sağlıklı olanı nasip etsiin şurdan böyle keşke hepimiz el el gitsek bazen inanılmaz rahatım bazen de takıntılı gibiyim şuan adet takvimime bile bakmıyorum kaç gün var bilmiyorum

Bana da gelip gidiyorlar balım, inşallah bu ay o ay olur senin için

Ya çok kötüyüm adete 3 4 gün kala goguslerim sönerdi hala sönmediler ama dolgun da değil sadece uçları aşırı dik ve sag taraf ağrıyor resmen hatta biraz kızarmış diğer üç kahve enfeksiyon mu oldu acaba daha önce hiç bi sıkıntım olmadı meme ucuyla ilgili adet tarihim yarın

Bir test mi yapsan Haliiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…