Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ejce benim hikayemi dilersen ustteki yazimdan okuyabilirsin

Acaba az da olsa zararı varsa önceki yumurtalar daha kaliteli olur düşüncesiyle yapılıyor da olabilir mi
Kimbilir vallahi sordum ama asiri tatmin edici bir yanit alamadim
Ama umarim gecerli bir gerekceleri vardir. Artik guvenmekten baska yapabilecegim birsey yok, cok sorgulamamaya calisacagim

Kimbilir vallahi sordum ama asiri tatmin edici bir yanit alamadim
Ama umarim gecerli bir gerekceleri vardir. Artik guvenmekten baska yapabilecegim birsey yok, cok sorgulamamaya calisacagim
Baska baska doktorlardan bilgi alınamaz mi bu konuda ben cok hakim değilim ama ya da burda ki gecmis tüp bebek yapanların konularında eski mesajlarda falan vardır belki cevabi

Ben okumamıştım simdi okudum..
Dilerim sürpriz yapsın bebisiniz bu ay gelsin
Bende bekarken asla cocuk düşünmüyorum derdim gençlik işte insan anlayamiyor onceleri
Baska baska doktorlardan bilgi alınamaz mi bu konuda ben cok hakim değilim ama ya da burda ki gecmis tüp bebek yapanların konularında eski mesajlarda falan vardır belki cevabi
Bu ay artik gelemez kuzu, yumurtalar toplanacagi icin iliski yasak cumadan sonra zaten cok fazla yumurta oldugu icin benim icin riskli olur oyle birsey, ikiz ya da ucuz tasiyamaz cunku benim rahim.
Ama surecin sonunda gelsin insallah
Genclik kafasi bazi seyleri algilayamayabiliyor malesef
Ya zaten tip konusu hep bir gri alan. Farkli yaklasimlar, farkli tedaviler, hicbirsey yuzde yuz dogru diye birsey de yok ama her doktorun kendince inandigi bir tedavi sekli var. O yuzden ben daha fazla arastirmak istemiyorum. Girdik bir yola, bu yolda devam

Evet 4 Mart itibariyle spirali çıkararak hayırlısı ile hazırlıkları başlatmış bulunuyorum
15 aylık bı kızım var ve ben onu yalnız büyütmek istemiyorum..
Dilerim Allah'tan ileride bize "benim adıma karar vermişsiniz" demez
Sağlıkla, hayırlısıyla olur dilerim..
Amin.

Sana özelden yazacağım.. Şuan yarama çok iyi yara bandı yapıştırmaya çalıştın

Kuzum öyle ise iyiki yapıyorsun.. Elbetteki gebelik elde edenler vardır ama olsa ilerde düşük olsaydı senin için daha ağır olurdu..
Doktorun yaklaşımı da çok iyi..
Bence de geç olsun güç olmasın..
Sonuçta amaç belli, en doğru nasılsa öyle ilerle...
İnş düzelecektir.. Çok mutlu oldum

Onu bende bilmiyorum.
Bu sorunun cevabı ancak tüp bebek doktoruna gitmeseydin yanıtlanırdı
Ama tüp bebekte hangi sorun olursa olsun önce embryo oluşturuluyor.. Operasyon veya müdahalelerin yumurtalığı veya rahmin yapısını bozmadan yapılması isteniyor.. Sonuçta yumurtalar için sana hormon lazım :)

Sasacim sen hangi ildesin hangi hastanede tedavi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…