Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok olmuyor kuzu.. Rapor hepsi için çıkıyor...
Ama doktor değiştirsen belki doktorunun arkadaşı falan vardır kkonuş bakalım.. Raporu başka hastaneden alırsın doktorun ile devam edersin..
Hm bosver o zaman ben bu doktoru istiom.benimki çok muhatap olmuyor isini yapıp geciyor uğraşılmaz o yüzden bosve=)

Bugun yarın edet gelir bakalm ne zaman prp geciktiriyor mu acaba testi de 5gun önce yapmıştım ama olsa çıkardı bence

Basladim canim dun aksam
Amiiinnn insallah ben de once senin gibi transfer gununu goreyim insallah
Ve tabi hepimiz ne sekilde olursa olsun bebeklerimizi kucagimizda gorelim
Histerskopiyi öne almaları çok mantıklı olmuş. Histerskopi sonrası poztifilik oranı çok yüksek :)
Sende polip mi gördü doktor. Niye histerskopiye hemen karar verdi

Canım transfere bi etkisi yok devam edebilirsin ama için rahat etmeyecekse tonik kullan. Onun dışında düzenli cilt bakımı ve aynı ürünle günlük cilt temizliği çok önemli yani karışık markaları kullanma tepkime yapabilir.

Histerskopiyi öne almaları çok mantıklı olmuş. Histerskopi sonrası poztifilik oranı çok yüksek :)
Cunku benim rahim yarım
Bir de hsg de sekil bozukluklari, yapisiklik ihtimali olan yerler gordu. O yuzden rahmi hazirlamak onemli dedi yani. Yaklasimlarini sevdim, hedefimiz gebelik elde etmek degil, saglikla dogum yaptirmak diyor. Benim rahim de sorunlu oldugu icin oraya da bir mutlaka onden bakmak lazim dedi. iste cok dar ise genisletmemiz gerekebilir dedi; bu olursa da sureci en az 2 ay daha geciktirebilirmis. Ama gec olsun guc olmasin, sonucta biraktim artik kendimi onlara yapilmasi gereken neyse yapsinlar Sonunda yuzumuz gulsun de

Tedavin hayırlı olsun
Sebebi neydi bilmiyorum ama sağlıkla gelsin bebeğiniz

Yalniz mesela ben once histereskopi yapip sonra yumurta toplasak olmaz mi diye sordum. Yok once embryolari elde edip sonra mekani hazirlamak lazim dedi. Burdaki mantigi cok anlamadim. Yani histereskopiden sonra belki kendiliginden bile hamile kalinabilir, acaba oyle birsey olur da tup bebege is kalmazsa diye paraciklar gitmesin gibi mi dusunduler bu soruyu sormadan edemiyorum kendime

Senin mesleğin ne güzelmiş yahu
İzmir’de nerdesin acaba
Bir de gelirmişim

Bunu ben de kendime soruyorum açıkçası henüz o safhada değilim de böyle bir şey var gibi geliyor bana da ya da bir sürü işlemin önüne geçmek için de olabilir tabi
Siz de sorun neydi acaba paylaşmak istersen

Tedavin hayırlı olsun
Sebebi neydi bilmiyorum ama sağlıkla gelsin bebeğiniz
Sagol kuzum. Rahimde biraz sikinti var - iste yarım rahim diye birsey yumurta rezerv ve spermler cok problematik degil ama yaslar da ileri, bir sekilde olmuyor iste 2 yildir. O yuzden artik daha fazla beklemek istemedik. Cok tesekkur ederim hepimizin insallah

Hımmm anladım e sen aslında direk histereskopi olsan iyi gibi de beni dinleme artık bir yola girmişsin
Yolun pürüzsüz olsun inşallah

Acaba az da olsa zararı varsa önceki yumurtalar daha kaliteli olur düşüncesiyle yapılıyor da olabilir mi

Histereskopi da çok pahalı doğru kuzum.
Hayırlı olsun inşallah sonucun çok güzel olur .
Ay çok komik bu erkekler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…