Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum regl kaç gün var..
Üzmek istemem ama bu predictor kendi çizgisi gibi duruyor..
3 gun var kuzum. Daha once de dikkatli baktim hep, hayalet cizgi bile gormemistim ama hersey olabilir tabi. Kan kesin cozum, cok da umutlanmadan gideyim gun icerisinde.

Sana da harika, cok basarili bir transfer diliyorum canim

Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Canım günaydın. Karşılaştırman icin kendi predictorumın resmini atıcam. 2.8 değeri göstereni. Shop yapma inan bana gerçekten varsa direk shopsuz bu sekilde belli olıyor bende cook yaptım önceden hep hüsrandı ondan söylüyorum. Sen kendin karşılaştır inşallah hamişsindir

Eklentiler

• 626E4E02-8AC2-4FC2-AEBB-9A215206B173.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 62

Shopsuz hali bu canim. Seninki kadar belli degil :)

Eki Görüntüle 3018850
Shopsuz hali bu canim. Seninki kadar belli degil :)
Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde

Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja

Eklentiler

• 456732AE-DF94-422D-BFE4-2BE4130AB85D.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 60
bu mavide var bir iş ..

Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Bende bu testte aynı bu şekilde bata 3 ve 1 gün kala çizgi gördüm ama regli oldum belki test yanılttı belki vardı ama artış olmadı bence başka bir marka testle yeniden dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…