- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.581
Kuzum regl kaç gün var..Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Yaptım ama onay bekliyorum
İnş kuzum.. Çok umutlu değilim… Ama yapıyorum…Günaydın bebiişlerrMaviSasa234 canımm cuma günü çok güzel zamanlarda transferin olacak hep duamdaydın.Güzel embriyon sana sıkı sıkı tutunsun
O zaman silik çıkması normal yarına belirginleşir yola çıkmış geliyor bence annesi hadi inşallahOvu sonrasi 12. Gun bugun, BAT 3 var…
Hepimiz üşengeciz demek ki araya elbiseli, kıyafetli, tulumlu vs yazsak bunlar başımıza gelmeyecektiBende mavi bebek yazdım gördüm bunu tövbee dedim bu neee
3 gun var kuzum. Daha once de dikkatli baktim hep, hayalet cizgi bile gormemistimKuzum regl kaç gün var..
Üzmek istemem ama bu predictor kendi çizgisi gibi duruyor..
Ayyy bende gördümKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Biz senin yerine umutluyuz kuzucumİnş kuzum.. Çok umutlu değilim… Ama yapıyorum…
Canım günaydın. Karşılaştırman icin kendi predictorumın resmini atıcam. 2.8 değeri göstereni. Shop yapma inan bana gerçekten varsa direk shopsuz bu sekilde belli olıyorKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
bende goruyorummm, bat nezaman kuzuKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Canım günaydın. Karşılaştırman icin kendi predictorumın resmini atıcam. 2.8 değeri göstereni. Shop yapma inan bana gerçekten varsa direk shopsuz bu sekilde belli olıyorbende cook yaptım önceden hep hüsrandı ondan söylüyorum. Sen kendin karşılaştır inşallah hamişsindir
Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekildeEki Görüntüle 3018850
Shopsuz hali bu canim. Seninki kadar belli degil :)
bu mavide var bir iş ..Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde
Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
3 gun var canimbende goruyorummm, bat nezaman kuzu
hadı ınsallaaahh artarak kırmızılasır testın yarın sabah tekrarla3 gun var canim
Görülüyor minnoş hayirli olsunKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Bende bu testte aynı bu şekilde bata 3 ve 1 gün kala çizgi gördüm ama regli oldum belki test yanılttı belki vardı ama artış olmadı bence başka bir marka testle yeniden deneKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?