- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.561
ZuhahahahahahahahahahahahahahahArtacak inşallah merak etme.
Yalnız senin isim de muave yani maviye benziyor, bitek benim mi dikkatimi çekti
Haksız mıyım ama mauviiiii der gibiZuhahahahahahahahahahahahahahah
Ben de bu isimde maviyi arıyordum bi bu kaldiydi
Bende mavi bebek yazdım gördüm bunu tövbee dedim bu neeeAllah beni napmasın az kalsın altıma yapacaktım gece gece
Profil fotosu için mavi kıyafetli bebek yazmaya üşendim, mavi bebek yazdım karşıma çıkana bakın
Cok şükür iyiyim bende arada girip bakıyorum sizinle bende coşuyorum valla neşeniz pozitifliginiz hiç eksilmesin canım kızlarİyiizz çook şükürr maviişşş iyice coştuk iyice halimiz hal değill ama olsundu sen napıyonn
Oyy geboşummCok şükür iyiyim bende arada girip bakıyorum sizinle bende coşuyorum valla neşeniz pozitifliginiz hiç eksilmesin canım kızlar
Her gün burdayım her gün sessiz sessiz okuyorumOyy geboşummgell ara ara bizi yokla yanlız bırakma mavi bizim kırmızı çizgimizz artık
Ay bende direk gördümm PumanteeciimKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Bu arada siz gorebilin diye fotonun renkleriyle oynadim biraz. Ben de dikkatli bakmasam gorulmuyor zaten, dikkatli bakmadiginda beyaz bosluk. Baya hayalet cizgi yani. Olabilir mi yaa?!Ay bende direk gördümm Pumanteeciim
Bakin bu beni kandiran bir cizgiyse hic komik olmaz, guldurmezBu arada siz gorebilin diye fotonun renkleriyle oynadim biraz. Ben de dikkatli bakmasam gorulmuyor zaten, dikkatli bakmadiginda beyaz bosluk. Baya hayalet cizgi yani. Olabilir mi yaa?!
Günaydın kuzum ben de görüyorumm kaç gün var bat aKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Kaçıncı gün bugün ay neden olmasın inşAllah düşündüğümüz gibidir.Bat ne zamanBu arada siz gorebilin diye fotonun renkleriyle oynadim biraz. Ben de dikkatli bakmasam gorulmuyor zaten, dikkatli bakmadiginda beyaz bosluk. Baya hayalet cizgi yani. Olabilir mi yaa?!
Bencee varr varrBakin bu beni kandiran bir cizgiyse hic komik olmaz, guldurmez
Ben fotoğrafı açmadan görüyorum canım, umarım vaar ve sağlıkla ilerleyecekKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Günaydın kuzum ben de görüyorumm kaç gün var bat a
Ovu sonrasi 12. Gun bugun, BAT 3 var…Kaçıncı gün bugün ay neden olmasın inşAllah düşündüğümüz gibidir.Bat ne zaman
Yok kiz sagolasin hepiniz var diyorsaniz direk kana giderim benBen fotoğrafı açmadan görüyorum canım, umarım vaar ve sağlıkla ilerleyecek
Artimed test alma imkanın varsa ondan almanı öneririm hassasiyeti oldukça yüksek.
Peygamber efendimize yazılmış bir kaside..Dua etkinliği mi meditasyon mu Sasacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?