Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiizz çook şükürr maviişşş iyice coştuk iyice halimiz hal değill ama olsundu sen napıyonn:KK68::KK68::KK68:
Cok şükür iyiyim bende arada girip bakıyorum sizinle bende coşuyorum valla neşeniz pozitifliginiz hiç eksilmesin canım kızlar 💙👼

Cok şükür iyiyim bende arada girip bakıyorum sizinle bende coşuyorum valla neşeniz pozitifliginiz hiç eksilmesin canım kızlar 💙👼
Oyy geboşumm😍😍 gell ara ara bizi yokla yanlız bırakma mavi bizim kırmızı çizgimizz artık:KK68::KK68:

Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artik
CE3E9455-1DB4-426B-B599-6AC678FFA984.jpeg

Bu arada siz gorebilin diye fotonun renkleriyle oynadim biraz. Ben de dikkatli bakmasam gorulmuyor zaten, dikkatli bakmadiginda beyaz bosluk. Baya hayalet cizgi yani. Olabilir mi yaa?!
Bakin bu beni kandiran bir cizgiyse hic komik olmaz, guldurmez 😄

Bu arada siz gorebilin diye fotonun renkleriyle oynadim biraz. Ben de dikkatli bakmasam gorulmuyor zaten, dikkatli bakmadiginda beyaz bosluk. Baya hayalet cizgi yani. Olabilir mi yaa?!
Kaçıncı gün bugün ay neden olmasın inşAllah düşündüğümüz gibidir.Bat ne zaman🎈

Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Ben fotoğrafı açmadan görüyorum canım, umarım vaar ve sağlıkla ilerleyecek🙏
Artimed test alma imkanın varsa ondan almanı öneririm hassasiyeti oldukça yüksek.

Dua etkinliği mi meditasyon mu Sasacım
Peygamber efendimize yazılmış bir kaside..
Bütün kaside boyunca salavat çektik…
Şifa kasidesiymiş..

“Şairini felç hastalığından kurtardığına inanılan ve bu nedenle hastalıkların iyileşmesi için okunan Kaside-i Bürde çok kıymetli bir naattır. Peygambere övgü ve selam niteliğindeki kaside, Müslümanlar arasında en amansız hastalıklardan şifa bulmak isteyenlere tavsiye edilir ve okunur.”

Back