- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.417
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.541
Sen neyin sonucunu bekliyordun canımCanım iyiyim geç farkettim mesajı kusura bakma.. yarın çıkacak kan sonucunu bekliyorum ağrım var biraz o korkutuyor beni ama lekelenmem yok çok şükür..
Sen nasılsın bu ay dinleniyorsun biliyorum
Ohaa matraxcı birisi çıktıMavili Mavili mor çiçek diye şarkı çalıyor delircem 20 yıldır ben bu adamı dinliyorum şansa gel
Kiz radyoyu açtım direk şarkı çıktı bir de isim varid anca açtım delolcamOhaa matraxcı birisi çıktınasıl sevindim
Bir mavi dahaMerhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah
Ay ben ilkokul desemKiz radyoyu açtım direk şarkı çıktı bir de isim varid anca açtım delolcamben liseden beri dinliyorum senn?
Gel geç olmadan sen de katıl bize
Tabi sen benden kucuksundur ondanAy ben ilkokul desemevlendikten sonra dinlemeye pek vaktim olmuyor. Ama öncesinde onsuz uyuduğumu bilmem
Dur bulayım bir taneGel geç olmadan sen de katıl bize
Ben açıyorum ama yorgun düşüp uyuyakalıyorum hep yaTabi sen benden kucuksundur ondanben dinliyorum valla oh=)
YerümMavi mavi masmaviiiii
Senin mavi kalbi tatlış birşey yap o ne öyle siyahla karışık
O karanlıkların içinden doğan mavi bir kalp, daha mağnalııııSenin mavi kalbi tatlış birşey yap o ne öyle siyahla karışık
İkinci kez kan verdim canım beta nın artmasını bekliyorum yaniSen neyin sonucunu bekliyordun canım
Artacak inşallah merak etme.İkinci kez kan verdim canım beta nın artmasını bekliyorum yani
Kız sen ne alemsinKiz radyoyu açtım direk şarkı çıktı bir de isim varid anca açtım delolcamben liseden beri dinliyorum senn?
Benzemiyor değilArtacak inşallah merak etme.
Yalnız senin isim de muave yani maviye benziyor, bitek benim mi dikkatimi çekti
Ay inşallah canimKız sen ne alemsininşallah bebişin olunca çok şanslı olacak senin gibi eğlenceli bir annesi olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?