- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.621
Gunaydin canlar hayirli cumalarBir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor
Ay masallah bir mavi dahaKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Olacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyiPrp nin ise yaradığını hissediyorum akintilarim baya arttı ve yumurtaliklarda çok ağrım var Nisan da bebe olmazsa görcez bakalm yaramış mi
Ben de yumurta akı gibi bir suru yumurtam oldu çatlıyor mu acaba gene kiz 8 de 6 gidiyorum hepsi tutarsa katlanamaaammmmmmOlacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Gitmesin o pozitiflik lütfen her zaman pozitif enerjiOlacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Ben kupkuruyummOlacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Ben dedim mavi ojeli Janna diyeBata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde
Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Deme öyle tabi ki anne olacağız ben 6.5 yıla doğru gidiyorum ama her ay aynı şebeklikle bat bekliyorumGünaydın kızlar ben yine gözlerim dolu dolu geziyorumbenim artık anne olacağıma inancım kalmamış bütün planlarımı ona göre yapmaya başlamışım farkında olmadan
Yapma yanarızOlacak inşallah, bende de akıntı kesildi, regle yakın akıntım kesilir. Pozitif enerjim gidiiyi
Oha bugünü hatırlıyorum süslü demiştim bu da mavi çıktı hemen mavi oje alalimBata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde
Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Olacak insallahBir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor
İnşallahCanım üzme kendini Rabbim ol der oluverir
Bizi oje kurtarmaz, don atlet çarşaf takımı ne varsa hepsi mavi olmalıOha bugünü hatırlıyorum süslü demiştim bu da mavi çıktı hemen mavi oje alalim
İnşallah farkında olmadan öyle yapmışımdırKuzucum aslında en güzel şeyi yapmışsın. Böyle davranman gerçekten olmayacağından değil, zihnini artık boşaltabilmeyi başarman. Hepimizin yapmak istediği şey
İnşallah bu kafa güzel olurAynen bende katılıyorum
Hepimizin bu kadar baskı altında hissetmemiz hala şunu yapsam, şundan dolayı olmadıysa diye zihnimizde döndürmemizden…
Böyle çok güzel.. Bu zihin hali ile yolda olmaya devam etMargee
Ben 1.5 yılda saldım artık sendeki umut banada geçsinDeme öyle tabi ki anne olacağız ben 6.5 yıla doğru gidiyorum ama her ay aynı şebeklikle bat bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?