- 27 Nisan 2021
- 1.893
- 2.206
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.601
Janna ve mavi ojeleriBata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde
Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Varrr bence yaKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Canım üzme kendini Rabbim ol der oluverirGünaydın kızlar ben yine gözlerim dolu dolu geziyorumbenim artık anne olacağıma inancım kalmamış bütün planlarımı ona göre yapmaya başlamışım farkında olmadan
Ay bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim o ay
Çizgiyi ben de gördüm kuzucum, ancak erken gebelik testleri böyle yalancı çizgi çıkarabiliyor. Örneklerini çok gördük. Çok kendimizi kaptırmadan bir kan ver en iyisi, eşin de bilmeyiversin. Git sağlık ocağınaKizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Ojede ojede
Kuzucum aslında en güzel şeyi yapmışsın. Böyle davranman gerçekten olmayacağından değil, zihnini artık boşaltabilmeyi başarman. Hepimizin yapmak istediği şeyGünaydın kızlar ben yine gözlerim dolu dolu geziyorumbenim artık anne olacağıma inancım kalmamış bütün planlarımı ona göre yapmaya başlamışım farkında olmadan
Teşekkür ederim İnşaAllah sağlıkla gelir meleğimMasallah canim.hayirli olsun
Olay burda koptu sanirim
Şimdi kan vermeye gitme.. Yarın bi daha predictor ile yap, eğer daha koyu çıkarsa kan verirsin.. Kandan versen bile pozitifse eğer 2-3 gibi çıkacak (saolsunlar kendileri çok hassas) gene muallakta kalacaksın.. Var mı yok mu? Ya yoksa..3 gun var kuzum. Daha once de dikkatli baktim hep, hayalet cizgi bile gormemistimama hersey olabilir tabi. Kan kesin cozum, cok da umutlanmadan gideyim gun icerisinde.
Sana da harika, cok basarili bir transfer diliyorum canim
Aynen bende katılıyorumKuzucum aslında en güzel şeyi yapmışsın. Böyle davranman gerçekten olmayacağından değil, zihnini artık boşaltabilmeyi başarman. Hepimizin yapmak istediği şey
canım transferin başarılı geçsin bugün inşallah, Allah yardımcın olsunKaside i Bürde diye bir kaside varmış..
Şifa niyetine okunuyormuş. Resullah sav öğütüymüş.. Netten araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Bugün tevafük Whatsapp geldi. Eşimde git çok güzel olur dedi.. Gittim ki şifa niyetine okunuyormuş. Manevi olarak çok iyi geldi.
Sadcee kendine okuyabilirsin… Hoca sadece zikir olarak okuyabilir. Banada kaside sırasında ortada duran okunmuş suyu verdiler. Yarın onu içeceğim..
Sasacım kaçta transfer?Aynen bende katılıyorum
Hepimizin bu kadar baskı altında hissetmemiz hala şunu yapsam, şundan dolayı olmadıysa diye zihnimizde döndürmemizden…
Böyle çok güzel.. Bu zihin hali ile yolda olmaya devam etMargee
İnş başarılı geçer…canım transferin başarılı geçsin bugün inşallah, Allah yardımcın olsun
Bir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..Sasacım kaçta transfer?
Canım bu mübarek gün hürmetine Rabbim olumlu sonuçlar almak nasip etsin.. bişey sorabilirmiyim, transfer nasıl yapılıyor aşılama gibi mi?Bir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor
Hadi bakalım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahBir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?