Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 5 gün kalaydı benim yukarda attığım testim. Elinde aynı testten varsa yarın tekrarla. Gebelik varsa mutlaka koyulaşıyor. Benim yoktı mecbur kan verdim. Bat günü yapıncada iki çizgi cok belirgin cıkmıstı bu sekilde

Not: ojelerim maviymiş ahdjsjsjja
Janna ve mavi ojeleri 💙🤗 mavi teorisi baya bi güçleniyo gibi haa ne dersiniz 😊

Kizlar gunaydin, ben burda hayalet bir cizgi goruyorum; siz de goruyor musunuz? Yoksa ben kafayi mi yiyorum artikEki Görüntüle 3018826
Çizgiyi ben de gördüm kuzucum, ancak erken gebelik testleri böyle yalancı çizgi çıkarabiliyor. Örneklerini çok gördük. Çok kendimizi kaptırmadan bir kan ver en iyisi, eşin de bilmeyiversin. Git sağlık ocağına 😍

Günaydın kızlar ben yine gözlerim dolu dolu geziyorum😔 benim artık anne olacağıma inancım kalmamış bütün planlarımı ona göre yapmaya başlamışım farkında olmadan
Kuzucum aslında en güzel şeyi yapmışsın. Böyle davranman gerçekten olmayacağından değil, zihnini artık boşaltabilmeyi başarman. Hepimizin yapmak istediği şey 😊

Masallah canim.hayirli olsun

Olay burda koptu sanirim😅
Teşekkür ederim İnşaAllah sağlıkla gelir meleğim🥰 Bugün cuma Rabbim hepinize hayırlısıyla bebişleri nasip etsin İnşaAllah her ne derdiniz varsa derman olsun hepiniz dualarımdasınız 💙(mavi kalpsiz mesajı bitirmeyeyim)💙

3 gun var kuzum. Daha once de dikkatli baktim hep, hayalet cizgi bile gormemistim😄 ama hersey olabilir tabi. Kan kesin cozum, cok da umutlanmadan gideyim gun icerisinde.

Sana da harika, cok basarili bir transfer diliyorum canim🙏🏻💙
Şimdi kan vermeye gitme.. Yarın bi daha predictor ile yap, eğer daha koyu çıkarsa kan verirsin.. Kandan versen bile pozitifse eğer 2-3 gibi çıkacak (saolsunlar kendileri çok hassas) gene muallakta kalacaksın.. Var mı yok mu? Ya yoksa..
Zihninden hepsini at gitsin😄
İnş pozitiftir ve inş bebiş seninledir💕

Kuzucum aslında en güzel şeyi yapmışsın. Böyle davranman gerçekten olmayacağından değil, zihnini artık boşaltabilmeyi başarman. Hepimizin yapmak istediği şey 😊
Aynen bende katılıyorum☺️
Hepimizin bu kadar baskı altında hissetmemiz hala şunu yapsam, şundan dolayı olmadıysa diye zihnimizde döndürmemizden…
Böyle çok güzel.. Bu zihin hali ile yolda olmaya devam et☺️ Margee Margee

Kaside i Bürde diye bir kaside varmış..
Şifa niyetine okunuyormuş. Resullah sav öğütüymüş.. Netten araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Bugün tevafük Whatsapp geldi. Eşimde git çok güzel olur dedi.. Gittim ki şifa niyetine okunuyormuş. Manevi olarak çok iyi geldi.
Sadcee kendine okuyabilirsin… Hoca sadece zikir olarak okuyabilir. Banada kaside sırasında ortada duran okunmuş suyu verdiler. Yarın onu içeceğim..
canım transferin başarılı geçsin bugün inşallah, Allah yardımcın olsun 🙏

Bir aksilik olmazsa 1-2 arası dediler..
Bende evde deli gibi iş yapıyorum😄
Transfer olmasa gömlek ütülemeyecektim.. Eşim hayrı budur belki diyor😂
Canım bu mübarek gün hürmetine Rabbim olumlu sonuçlar almak nasip etsin.. bişey sorabilirmiyim, transfer nasıl yapılıyor aşılama gibi mi?

Hayırlı Cumalar kızlar🤲🏻💐

Eklentiler

• 112BD59B-A3B2-4BE7-81BD-BDC8507A9617.jpeg
    112BD59B-A3B2-4BE7-81BD-BDC8507A9617.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 14
Back