Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkçı olabilirsiniz ama sağlık sektöründe olmadıgınız aşikar…
Eczacılar ürün depolayamazlar. Şuan eczacı gruplarının hepsi her yıl olduğu gibi yoka düşen ilaçları hastalar bulmak ile uğraşıyor. Eczacıları bu şekilde suçlayamazsınız. Sektörde olsaydınız zaten aralık ortası ve ocak ortasına kadar hammde alımlarınım noel ve çin tatilleri nedeni ile durduğunu ve buna bağlı olarak tedarik sıkıntısı yaşandığını bilir ve eczacılara çamur atmazdınız.
Bu sene bu konun bu kadar gündemde olmasının sebebi zamların uğramadığı tek yer olması.. Elbetteki zam gelecek ama maalesef sebebi eczacılar değil. Hammadde dışardan getiren firmalardan kaynaklı gelecek.. Her türlü de eczacı zarar edecek çünkü devlet durumu yansıtmamak adına eczacı payını düşürecek..

bu polemiğin yerinin her ne kadar bu platform olmadığını düşünsem de, yanlış anladığınız için bir açıklama yapmak isterim. Eczaqcılara yönelik herhangi bir suçlamada bulunmadım. Sektörün nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. noel ve benzeri tatiller tedarik sıkıntısı yaratmaz, çünkü ilaç firmaları yurtdışına tedarik siparişlerini minimum 3-4 ay öncesinden geçerler. Burada ilaç şirketleri malı depolara satar. Asıl stok yapan depolardır. Depolar eczanelere mal vermeyebilir. Eczaneler de bu sebeple bazı zor buldukları ilaçları, herkese satmak istemeyip belirli müşterileri için saklayabilir. Nihai tüketicinin ürüne ulaşamaması da tüm bu zincir sürecin bir sonucu olur. Normalde de evet, eczacının ürün depolaması, hastaya vermemesi yasaktır; ancak yukarıda belirttiğim minvalde de başıma gelmiştir.
İlaç fiyatlarının zaten eczacılarla hiçbir alakası yok. Ülkemizde şu an 15 olan Euro, ilaç sektörü için 4,58'den hesaplanmaktadır. Doğal olarak da bu sebeple devlet bu euro kurunu yükseltecektir ve zam da bu yüzden olacaktır...
Siz sanırım eczacısınız veya eczacı bir yakınınız var, ama eczacılara yönelik bir suçlamada bulunmak niyetinde değildim, neyse umarım anlaşılmışımdır.

Kızlar eşimin sperm sonuçlarını atsam bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? MaviSasa234 @ejce
Kuzum değerlerin çok iyi sadece en altta baş anomalisi yüksek.. Baş anomalisi yüksek olsada o hareketli olan spermlerin arasında da varlar.. Sonuçta hareketliliği sağlayan kuyruk.. yumurtaya ulaştıranda kuyruk..
Bunlar yumurta ulaşıp döllüyorsa düşüğe sebep olabilir. Dna hasarı baktırabilirsin..
genel tedavisi de c vit .. liposomal c kullanabilirsin ve de 200mg kdr e vit..
başka tedavisi yok bildiğim kadarıyla..
Bir de doktor bizdeki baş anomalisi yüksek diye kromozom analizi istemişti. Genelde herkeste sağlam çıkıyormuş ama nolur nolmaz halledelim dedi..

maviespumante
Kuzum akşama doğru tekrar yap demiştin.
Şimdi çatlamış mı sence ?
Soldaki

Eklentiler

• 82AA2033-44BD-498C-87E5-A71DA3B9E2BF.jpeg
    274,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 7773BB7D-CD43-4544-A8FB-2A6C5A6EA434.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 25
maviespumante
Kuzum akşama doğru tekrar yap demiştin.
Şimdi çatlamış mı sence ?
Soldaki
Canim hala cok da siliklesmemis. Seninki biraz gec catliyor anlasilan Ama catlamis, LH hormonun henuz cok dusmemis de olabilir o araligi tam anlamak pek mumkun degil.
Sen bu aksami her turlu degerlendir. Cunku bu aralar catliyorsa, yarin aksam cok gec olabilir degerlendirmek icin :)

Ah tamamdır canım. 1 yıldır nerdeyse bu işin içindeyim hala kavrayamadım Tekrar çoook teşekkür ederim

Kızlar son 4 testim kaldı. Daha baya da silik yetmicek gibi sanki değilmi ben yeni sipariş vereyim
Kaçıncı günü döngünün?
Kocana ovulasyon testi yaptığını ve ovulasyon günlerini söylemeyeceksin

Kaçıncı günü döngünün?

Kocana ovulasyon testi yaptığını ve ovulasyon günlerini söylemeyeceksin
Yaw artik adamda da aliskanlik oldu, o da reglimi, regl bittikten 5-6 gun sonra yumurtlayacagimi filan hepsini anliyor
Bazen yumurtlamadan birkac gun once yilisiyorum da, olmaz sen birkac gune yumurtlarsin simdi bekle azcik filan diyor

Hormon testi ve hcg isteyin kendiniz icin

Polip nasil tespit edilmisti acaba?

Merhabalar görünce yazmak istedim bizde de aynı sıkıntı vardı ylar önce kullandık hemen de sonuç aldık proxeed plus etkili bir vitamin ama ileri hız yükselse bile gebelik elde etmek kolay değil
Teşekkürler mesajınız için dün doktora gittim benzer şeyler söyledi aslında sadece takviye kullanıp beklersen sonuç alamayabiliriz dedi. Ben geçen ay hsg de çektirmiştim ona güveniyordum işleri kolaylaştırır mı diye. Benim amh 1.20 lerde onun da etkisi var bence gebelik oluşmamasında. Aşılamaya geçeceğiz artık. Siz ne aşamadasınız?

Evet aynen en ufak birseyi ona yoruyoruz.. ben baya gebe sandim kendimi gecen ay ve daha 28. Gunun sabahi ansizin hic bekletmeden geldi regl ... bu yüzden belirti kovalamayacagim diyorum
Evet ben de öyle geçen ay mide bulantısı a kadar herseyi yaşadım 1 hafta erken regl olup hüsrana ugradim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…