Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna ben de denk geldim hatta makale var kadınların kullandığı geleneksel yöntemler diye. Ebe gümeci ve sinirli ot en çok kullanılan otlarmış. Yöntemi nasıl peki paylaşır mısınız? Adetten hemen sonra mı başlanıyor kaç gün yapmak gerekiyor

Benimde bat 27 si gozukuyor ama duzensiz geliyo bnm zaten bakalimmm
Hadi inşallah Rabbim sesimizi duysun, fiziksel ve zihinsel tüm noksanlardan arınmış sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ben dahil tüm isteyenlerin hayrına duamızı kabul etsin. ben ovulasyon öncesi, ovulasyon günü ve sonrasını değerlendirdim. Artık devamı Rabbimin taktirine kaldı

Senin fsh kac canim
14 oldu sonra 17 oldu ama hep klomen içerken ölçüldü bunlar bence o etkiliyor xunku çalışma prensibi fsh i arttırıp yumurta uretemiyorum diye beyne sinyal yollayıp yumurta arttiriyormus ben öyle anladım okudugumdan. 1 aydır içmiyorum 2 3 ay takip edicem yine yüksek çıkarsa tupe geçerim.cunku bu sene en son mayısta bakmışım 6 ymis eylülde ne ara 14 oldu en son kasımda 17 ama o aylar hep klomen iciyordum

Helal olsun valla ya bn 1 seneden sonra su koydum sen şartları tamamlamışsın tüpe geçmeyi planlamıyomusun problem var mı sizde sebepsiz mi
Kuzu bende ilk sene negatif gördukce üzüldüm sinirlendim birdaha yapmiycam dedim sonra adet bitince yeniden içime umut düşüyor .
Ya bizde eşimin sperm hız sorunu vardi birde sayı.gecen sene yazın öğrendik neyse takviye ve keçiboynuzunu ve ile 6ayda 8milyondan 90milyona çıktı hız %15ten 35 e.
Aşılamayı Kasım ve aralıkta denedik şuan hiç birşey yapmak istemiyorum yorulmuş hissediyorum bir süre bekkiycem doktorum şuan olmaması gbi bir durum yok dedi nasip bakalım

Bizim de baştan beri sebepsiz işte bekleyelim bakalım nasibimiz ne zaman

Sebebini bilsek en azından müdehale ederiz böyle çırpındıkça batıyormuş gibi hissedyrm amin inşallah
Evet ya haklısın , umudunu hep yüksek tut bn bazen birgebeningunlugu var inst ordaki hikâyeleri okuyorum neler yapmışlar ama sonunda normal yolla hamile kalmışlar bana iyi geliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…