- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.981
Aynen mide bulantısı bile yasadim bende ... resmen bunlari yasamak istediğimiz için boyle hissetmişizEvet ben de öyle geçen ay mide bulantısı a kadar herseyi yaşadım 1 hafta erken regl olup hüsrana ugradim
Buna ben de denk geldim hatta makale var kadınların kullandığı geleneksel yöntemler diye. Ebe gümeci ve sinirli ot en çok kullanılan otlarmış. Yöntemi nasıl peki paylaşır mısınız? Adetten hemen sonra mı başlanıyor kaç gün yapmak gerekiyorDoktorlar daha iyi bilir elbette ama aşılama doğal denemek kadar normal bişey bir albenisi yok. Benim kuzenim de sebepsiz olmuyordu o direk tüp bebek yaptırdı ilk denemede oldu. Aşılamayı genelde erkek faktörü olunca çok işe yarıyor diyorlar. Durumun varsa dene Bi kere istersen. Bu ot buharı nı da babaannem çok ısrar ediyor. Faydası olur dedi. Zamanında ebelik yaptı köyde falan. İlk etapta ne kadar inanmasam da netten araştırdım o kadar çok yapan varmış ki çoğu da fayda görmüş. Denemekten zarar gelmez hesabı deniycem bu ay kısmet artık
BenSelam kizlar pazartesi pik gorenler ek kaldirsinnn
Siz böyle paylaşınca yeniden umutlaniyorum bakAynen mide bulantısı bile yasadim bende ... resmen bunlari yasamak istediğimiz için boyle hissetmişiz
Benimde bat 27 si gozukuyor ama duzensiz geliyo bnm zaten bakalimmmBenPazar ve pazartesi pik bat 24 hayırlısı bakalımmmm
Hadi inşallah Rabbim sesimizi duysun, fiziksel ve zihinsel tüm noksanlardan arınmış sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ben dahil tüm isteyenlerin hayrına duamızı kabul etsin.Benimde bat 27 si gozukuyor ama duzensiz geliyo bnm zaten bakalimmm
İnşallah ama regl oldum yazmam an meselesi alıştım artık bn test bile yapmıyorumbekle kuuzm ben genelde dayanamıyorum gorup regl beklıyorum :)
ınsallaahh sende vardır
Bnimde öyle şuan.İnşallah ama regl oldum yazmam an meselesi alıştım artık bn test bile yapmıyorum
Ne kadar oldu ki senin bn de ilk 1 sene koştur koştur test alıyordum ama sonra saldımBnimde öyle şuan.
Ay bn her ay heyecanla yapıyorum
Üç senelik evliyim canım ,iki sene üç aydır deniyoruz , iki aşılamam.var biri kimyasal biri negatif.Ne kadar oldu ki senin bn de ilk 1 sene koştur koştur test alıyordum ama sonra saldım
14 oldu sonra 17 oldu ama hep klomen içerken ölçüldü bunlar bence o etkiliyor xunku çalışma prensibi fsh i arttırıp yumurta uretemiyorum diye beyne sinyal yollayıp yumurta arttiriyormus ben öyle anladım okudugumdan. 1 aydır içmiyorum 2 3 ay takip edicem yine yüksek çıkarsa tupe geçerim.cunku bu sene en son mayısta bakmışım 6 ymis eylülde ne ara 14 oldu en son kasımda 17 ama o aylar hep klomen iciyordumSenin fsh kac canim
Senin kaç canimmSenin fsh kac canim
Hadi inşallah nasip olur inşallah bunlarlaAhah evet ya bi biz kaldık galiba. Ben bu ay kan testi yaptırdım D vitamini ve b12 çok çok düşük çıktı. O da etkiliyormuş artık o vitaminlerin eksikliğinden olmadığını düşünüyorum
Helal olsun valla ya bn 1 seneden sonra su koydum sen şartları tamamlamışsın tüpe geçmeyi planlamıyomusun problem var mı sizde sebepsiz miÜç senelik evliyim canım ,iki sene üç aydır deniyoruz , iki aşılamam.var biri kimyasal biri negatif.
Ama her ay yinede umutlaniyorum
Kuzu bende ilk sene negatif gördukce üzüldüm sinirlendim birdaha yapmiycam dedim sonra adet bitince yeniden içime umut düşüyor .Helal olsun valla ya bn 1 seneden sonra su koydum sen şartları tamamlamışsın tüpe geçmeyi planlamıyomusun problem var mı sizde sebepsiz mi
Bizim de baştan beri sebepsiz işte bekleyelim bakalım nasibimiz ne zamanKuzu bende ilk sene negatif gördukce üzüldüm sinirlendim birdaha yapmiycam dedim sonra adet bitince yeniden içime umut düşüyor .
Ya bizde eşimin sperm hız sorunu vardi birde sayı.gecen sene yazın öğrendik neyse takviye ve keçiboynuzunu ve ile 6ayda 8milyondan 90milyona çıktı hız %15ten 35 e.
Aşılamayı Kasım ve aralıkta denedik şuan hiç birşey yapmak istemiyorum yorulmuş hissediyorum bir süre bekkiycem doktorum şuan olmaması gbi bir durum yok dedi nasip bakalım
Oda zor ,sebeplide Zor her türlüsüBizim de baştan beri sebepsiz işte bekleyelim bakalım nasibimiz ne zaman
Sebebini bilsek en azından müdehale ederiz böyle çırpındıkça batıyormuş gibi hissedyrm amin inşallahOda zor ,sebeplide Zor her türlüsü
Aynen bekleyelim inşallah en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım
Evet ya haklısın , umudunu hep yüksek tut bn bazen birgebeningunlugu var inst ordaki hikâyeleri okuyorum neler yapmışlar ama sonunda normal yolla hamile kalmışlar bana iyi geliyor bilmiyorumSebebini bilsek en azından müdehale ederiz böyle çırpındıkça batıyormuş gibi hissedyrm amin inşallah