Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa hayali bile o kadar güzel kiii gerçeği nasıldır Allah bilir. İnşallah sonraki sağlıkla olsun kayıplar için empati kuramıyorum sanırım yaşamadığım için. Ama eşime göre ben her ay düşük yapmışım kaybetmişiz gibi ağlıyormuşum.. Bi nevi öyle değil mi aslında..
Benim sadece kist var 1.8 mm lik onun dışında bşey yok sanırım he bide rahmim tersmiş ama doktorlar olmaması için engel değil diyor ama olmuyor da

Bende gecen ay regl olana kadar beyaz akinti ve sivi akinti vardi sonuç regl .. belirtiler değişkenlik gosterebiliyor cok ta takılmamak lazim

Kuzum demek ki gerçekten nasip diyorlar ya acaba bizim sınavımız da bu mu diyorum. Hani bir gün sonunda hamile olucağımı bilsem daha çok rahatlicam. Ama hiç kalamicakmışım gibi..

Bende gecen ay regl olana kadar beyaz akinti ve sivi akinti vardi sonuç regl .. belirtiler değişkenlik gosterebiliyor cok ta takılmamak lazim
Aslında doğru söylüyorsun canım herkesin vücudu hormonları farklı olabiliyor belirtileri farklı olabiliyor ama herşeye bakıyoruz işte gebemiyiz değil miyiz diye

Kuzum demek ki gerçekten nasip diyorlar ya acaba bizim sınavımız da bu mu diyorum. Hani bir gün sonunda hamile olucağımı bilsem daha çok rahatlicam. Ama hiç kalamicakmışım gibi..
Zaten bunu bilememek bizdeki en büyük stres kaynağı.. Ama umudu kaybetmek yok neden olmasın deyip mucizelere inanıcaz.

Aslında doğru söylüyorsun canım herkesin vücudu hormonları farklı olabiliyor belirtileri farklı olabiliyor ama herşeye bakıyoruz işte gebemiyiz değil miyiz diye
Evet aynen en ufak birseyi ona yoruyoruz.. ben baya gebe sandim kendimi gecen ay ve daha 28. Gunun sabahi ansizin hic bekletmeden geldi regl ... bu yüzden belirti kovalamayacagim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…