- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.941
Surelab canim ben cok memnundum kullandigim donemdeKizlar bana da ovulasyon testi markası önerir misiniz alayım bari bende takip edeyim hiç yapmadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surelab canim ben cok memnundum kullandigim donemdeKizlar bana da ovulasyon testi markası önerir misiniz alayım bari bende takip edeyim hiç yapmadım ama
Tamam canım çok saolSurelab canim ben cok memnundum kullandigim donemde
Yaaa hayali bile o kadar güzel kiii gerçeği nasıldır Allah bilir. İnşallah sonraki sağlıkla olsun kayıplar için empati kuramıyorum sanırım yaşamadığım için. Ama eşime göre ben her ay düşük yapmışım kaybetmişiz gibi ağlıyormuşum.. Bi nevi öyle değil mi aslında..İlk kan testinde görünce şok olmuştum mutluluktan ağladım. Eşime falan sürpriz yapmıştım. Sonra kanamam başladı. Birdhaa da hamilelik gerçekleşmedi zaten.
Senin niye olmuyor kuzum. Bir sebebi var mı ?
Bunada bakayım bı canım saol bakalım ne olcak hiç denemedim ben daha önce ovu. takibiben laboquick kullanıyorum. birkaç marka denedim, bundan çok memnunum. 50'li kutularda satılıyor alışveriş sitelerinde. Bol bol :)
Kuzu ben laboquick kullanıyorum trendyoldan aldım. İşe yarıyor ilk gebeliğimde onunla sonuç almıştım,şimdi yine onu kullanıyorum.Kizlar bana da ovulasyon testi markası önerir misiniz alayım bari bende takip edeyim hiç yapmadım ama
Bende gecen ay regl olana kadar beyaz akinti ve sivi akinti vardi sonuç regl .. belirtiler değişkenlik gosterebiliyor cok ta takılmamak lazimHep yüksek olurmuş öyle diyorlar âdete yakın düşmeye başlarmış canım kendimize bir yerden medet bulmaya çalışıyorum Fakir tesellisi işte akıntı göremiyorum çok bakıyorum beyaz akıntı filan bir görsem tamam dicemde yok işte ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok
Bende laboquick kullanıyorum canım. Geçen ay kimyasal yaşadığımda çok net göstermişti yumurtlamayıKizlar bana da ovulasyon testi markası önerir misiniz alayım bari bende takip edeyim hiç yapmadım ama
Kuzum demek ki gerçekten nasip diyorlar ya acaba bizim sınavımız da bu mu diyorum. Hani bir gün sonunda hamile olucağımı bilsem daha çok rahatlicam. Ama hiç kalamicakmışım gibi..Yaaa hayali bile o kadar güzel kiii gerçeği nasıldır Allah bilir. İnşallah sonraki sağlıkla olsun kayıplar için empati kuramıyorum sanırım yaşamadığım için. Ama eşime göre ben her ay düşük yapmışım kaybetmişiz gibi ağlıyormuşum.. Bi nevi öyle değil mi aslında..
Benim sadece kist var 1.8 mm lik onun dışında bşey yok sanırım he bide rahmim tersmiş ama doktorlar olmaması için engel değil diyor ama olmuyor da
bu arada progesteron testi verdin mi? Ben yumurtlamanın 7.günü vermeyi düşünüyorum
bu arada progesteron testi verdin mi? Ben yumurtlamanın 7.günü vermeyi düşünüyorumBeni de ekleyin lütfen 18 ocak benim de beklediğim adet ,ben progesteron verdim ama erken alındı 1,70 çıktı benim birdaha da tekrarlamadıkBenide ekler misiniz bat 18 ocak
Aslında doğru söylüyorsun canım herkesin vücudu hormonları farklı olabiliyor belirtileri farklı olabiliyor ama herşeye bakıyoruz işte gebemiyiz değil miyiz diyeBende gecen ay regl olana kadar beyaz akinti ve sivi akinti vardi sonuç regl .. belirtiler değişkenlik gosterebiliyor cok ta takılmamak lazim
Tamam canım benim çok saol bakayım bu markaya daKuzu ben laboquick kullanıyorum trendyoldan aldım. İşe yarıyor ilk gebeliğimde onunla sonuç almıştım,şimdi yine onu kullanıyorum.
Tamam canım benim teşekkür ederim iyi bı marka sanırımBende laboquick kullanıyorum canım. Geçen ay kimyasal yaşadığımda çok net göstermişti yumurtlamayı
Zaten bunu bilememek bizdeki en büyük stres kaynağı.. Ama umudu kaybetmek yok neden olmasın deyip mucizelere inanıcaz.Kuzum demek ki gerçekten nasip diyorlar ya acaba bizim sınavımız da bu mu diyorum. Hani bir gün sonunda hamile olucağımı bilsem daha çok rahatlicam. Ama hiç kalamicakmışım gibi..
Ovulasyon testi al onla takip et, ben öyle yapmıştım,nasıl anlayacaksın canım başka türlü,o belirtiler de hikaye yaniEvet canım ozaman bırakıyormusuz da bende yumurtlama olmuyor kendiliginden yumurtlama zamanını anladığında bırak macunu dedi nasıl yapcaksam
Evet aynen en ufak birseyi ona yoruyoruz.. ben baya gebe sandim kendimi gecen ay ve daha 28. Gunun sabahi ansizin hic bekletmeden geldi regl ... bu yüzden belirti kovalamayacagim diyorumAslında doğru söylüyorsun canım herkesin vücudu hormonları farklı olabiliyor belirtileri farklı olabiliyor ama herşeye bakıyoruz işte gebemiyiz değil miyiz diye
olur olur hayırlısıyla güzel olur inşallah :)Bunada bakayım bı canım saol bakalım ne olcak hiç denemedim ben daha önce ovu. takibi
Amin inşallah tez zamandaBu soruyu her gün soruyorum kendime yumurta var çatlıyor ama döllenip tutunamıyor demek ama nedennn
Sabırlarımızın karşılığını alalım artık inşallahh sağlıkla tabi
Bn test bile yapmadım negatif çıkar diye 15 i bat ama eminim yanibenımde karnım agrıyor sabah erken gebelıgım negatıftı
Bence iyi canımTamam canım benim teşekkür ederim iyi bı marka sanırım
bekle kuuzm ben genelde dayanamıyorum gorup regl beklıyorum :)Bn test bile yapmadım negatif çıkar diye 15 i bat ama eminim yani