Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlayınca mı değerlendirmem lazım yoksa pik olunca mı canımm ?
canım yumurta piki gördükten 24-36 saat içerisinde çatlıyor genellikle. çatladıktan sonra da 24 saat yaşıyor. yani pik i gördükten sonra max 48 - 60, bilemedin 72 saatin var :)
dolayısıyla pik i gördüğün gün, bir sonraki gün ve hatta bir sonraki günü değerlendirebilirsin. 3 gün üstüste fazla gelirse önerim piki gördüğün gün değerlendirip, ertesi günü pas geçip bir sonrakini yine değerlendirmek veya pik günü ve ertesi günü üstüste olarak 2 gün değerlendirmek olur. Sperm içerde 72 saate kadar yaşayabiliyor...

Çok güzel cevapladın sorumu. Çok teşekkür ederim canım benim

Yok kuzu ben takip etmedim hiç ateşi
Onunla nasıl ilişkilendiriliyor ki gebelik
Yükselmesi yada düşmesi ne anlama geliyor
Hep yüksek olurmuş öyle diyorlar âdete yakın düşmeye başlarmış canım kendimize bir yerden medet bulmaya çalışıyorum Fakir tesellisi işte akıntı göremiyorum çok bakıyorum beyaz akıntı filan bir görsem tamam dicemde yok işte ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok

Bu soruyu her gün soruyorum kendime yumurta var çatlıyor ama döllenip tutunamıyor demek ama nedennn
Sabırlarımızın karşılığını alalım artık inşallahh sağlıkla tabi
Canım 11 aydır her ay bu şekilde geçti. Pik yapıyor çatlıyor döllenmiyor. Kimyasal da geçirdim halbuki..

Canım 11 aydır her ay bu şekilde geçti. Pik yapıyor çatlıyor döllenmiyor. Kimyasal da geçirdim halbuki..
Ah kimyasal dahi olsa en azından hamile kalabilmişsinn (ki eminim çok çok yıpratıcıdır böyle dediğime bakmayın) bir sonraki sağlıkla olsunn inşallahh nasipleri ne zamansa o zaman tutunacaklar ne yapsam boş ama yine de insan tamamen akışa bırakamıyor ki bir yıldır her ay aynı

Kuzucumm sen hamile değil miydinnn
Canım testim pozitif çıktı ama randevuyu almıştık ne olur ne olmaz diye yaptıralım dedik, 2 kayıp yaşadığım İçin tedbirliyim. Ondan sonra başka test de yapmadım kan da vermedim beklemek istedim biraz. O ara bu test de çıksın aradan dedim.

Okudum seni de. İçimde çok güzel hisler vardı ama bizim elimizde değil bazı şeyler. Ben bebek için karar vereli 17 ayı geçti. Kayıplar yeniden başlamalar. Süreç inişli çıkışlı. Bugün kendini iyi hissetmiyorsan izin ver kendine ama yarın tekrar aynı umutlarla yeniden başlayacağını sen de biliyorsun. Dualarım seninle

İlk kan testinde görünce şok olmuştum mutluluktan ağladım. Eşime falan sürpriz yapmıştım. Sonra kanamam başladı. Birdhaa da hamilelik gerçekleşmedi zaten.
Senin niye olmuyor kuzum. Bir sebebi var mı ?

Heh aman çok şükür vallahi korktum bi an öyle görünce inşallah sağlıkla tutunup ilerlesinn canımm.bol bol dinlen güzelce tutunsun Ne zaman kan vereceksin..

Ah ben artık bir şey hissedemiyorum. Olmıcak diyorum olmuyor inanıyorum bu ay olcak diyorum yine olmuyor.. Artık hayırlıysa olsun diyorum sadece Rabbim daha iyi bilir tabi.. Ama her diğer ay daha çok üzülür oldum. Adet günü bi iki gün ağlayıp zırlıyorum sonra umutlarla yeni aya başlıyorum.
Ki bu ay tam önemli günlerde ailelerin yanında olcaz ara tatile denk geliyor hayattaki şansım belki en ihtimal dışı zamanda olur belli mi olur martta da aşılama olur artık heralde

yaa benim sürekli yüksekti bu ara 36.7-37 arası, ki normalde 35,7-36,5 arasıdır.
Ama bu sabah ovulasyon sonrası 14 gün test yaptım negatif malesef...
Isı ölçümü pek güvenilir olmayabilir yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…