- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.921
Evet canim yumurtlama belirtisi insaAllah fayda saglar canim bol su ve yuruyusu ihmal etme amaAnladim canım oda acaba yumurtlama belirtisi mi belki onu saglamistir bende kendi kendime yumurtlayamiyorumen azından ona fayda sağlarsa iyi olur benim icin
canım yumurta piki gördükten 24-36 saat içerisinde çatlıyor genellikle. çatladıktan sonra da 24 saat yaşıyor. yani pik i gördükten sonra max 48 - 60, bilemedin 72 saatin var :)Çatlayınca mı değerlendirmem lazım yoksa pik olunca mı canımm ?
İnşallah canım bı deneyeyim bakalımBen 2 ay kullandım canım bir faydasını da görmedim zararını da görmedim. İnşallah siz faydasını görürsünüzbolca su tüketin
Tamam canım inşallah görürüm faydasını bakalımEvet canim yumurtlama belirtisi insaAllah fayda saglar canim bol su ve yuruyusu ihmal etme ama
Çok güzel cevapladın sorumu. Çok teşekkür ederim canım benimcanım yumurta piki gördükten 24-36 saat içerisinde çatlıyor genellikle. çatladıktan sonra da 24 saat yaşıyor. yani pik i gördükten sonra max 48 - 60, bilemedin 72 saatin var :)
dolayısıyla pik i gördüğün gün, bir sonraki gün ve hatta bir sonraki günü değerlendirebilirsin. 3 gün üstüste fazla gelirse önerim piki gördüğün gün değerlendirip, ertesi günü pas geçip bir sonrakini yine değerlendirmek veya pik günü ve ertesi günü üstüste olarak 2 gün değerlendirmek olur. Sperm içerde 72 saate kadar yaşayabiliyor...
Hep yüksek olurmuş öyle diyorlar âdete yakın düşmeye başlarmış canım kendimize bir yerden medet bulmaya çalışıyorum Fakir tesellisi işteYok kuzu ben takip etmedim hiç ateşi
Onunla nasıl ilişkilendiriliyor ki gebelik
Yükselmesi yada düşmesi ne anlama geliyor
Bunu bende yaşıyorum kaç defa klomen femara kullandım yumurtam büyüyor çatlıyor ama nedense gebelik olmuyor çok enteresanBu soruyu her gün soruyorum kendimeyumurta var çatlıyor ama döllenip tutunamıyor demek ama nedennn
Sabırlarımızın karşılığını alalım artık inşallahh sağlıkla tabi
Kuzucumm sen hamile değil miydinnnMaviSasa234 cım bu sonuçlar nasıl sence? Arkadaşlar iyi dediler ben senin de fikrini merak ediyorum.
Canım 11 aydır her ay bu şekilde geçti. Pik yapıyor çatlıyor döllenmiyor. Kimyasal da geçirdim halbuki..Bu soruyu her gün soruyorum kendimeyumurta var çatlıyor ama döllenip tutunamıyor demek ama nedennn
Sabırlarımızın karşılığını alalım artık inşallahh sağlıkla tabi
ÇokkkkBunu bende yaşıyorum kaç defa klomen femara kullandım yumurtam büyüyor çatlıyor ama nedense gebelik olmuyor çok enteresan
Evet canım ozaman bırakıyormusuz da bende yumurtlama olmuyor kendiliginden yumurtlama zamanını anladığında bırak macunu dedi nasıl yapcaksamİnşallah sende vesile olur canımovulasyon testiyle takip et mutlaka ama , yumurtlama dan sonra bırakmak gerekiyordu diye hatırlıyorum
benımde karnım agrıyorYok cnm sanmam 15 i bat ve regl ağrılarım başladı sivilce ona keza umudumu kaybettim bn 2 senedir bekleye bekleye ne umut kaldı ne sevinç
Ah kimyasal dahi olsa en azından hamile kalabilmişsinn (ki eminim çok çok yıpratıcıdır böyle dediğime bakmayın) bir sonraki sağlıkla olsunn inşallahhCanım 11 aydır her ay bu şekilde geçti. Pik yapıyor çatlıyor döllenmiyor. Kimyasal da geçirdim halbuki..
Canım testim pozitif çıktı ama randevuyu almıştık ne olur ne olmaz diye yaptıralım dedik, 2 kayıp yaşadığım İçin tedbirliyim. Ondan sonra başka test de yapmadım kan da vermedim beklemek istedim biraz. O ara bu test de çıksın aradan dedim.Kuzucumm sen hamile değil miydinnn
İlk kan testinde görünce şok olmuştum mutluluktan ağladım. Eşime falan sürpriz yapmıştım. Sonra kanamam başladı. Birdhaa da hamilelik gerçekleşmedi zaten.Ah kimyasal dahi olsa en azından hamile kalabilmişsinn (ki eminim çok çok yıpratıcıdır böyle dediğime bakmayın) bir sonraki sağlıkla olsunn inşallahhnasipleri ne zamansa o zaman tutunacaklar ne yapsam boş ama yine de insan tamamen akışa bırakamıyor ki bir yıldır her ay aynı
ben laboquick kullanıyorum. birkaç marka denedim, bundan çok memnunum. 50'li kutularda satılıyor alışveriş sitelerinde. Bol bol :)Kizlar bana da ovulasyon testi markası önerir misiniz alayım bari bende takip edeyim hiç yapmadım ama
Heh aman çok şükür vallahi korktum bi an öyle görünceCanım testim pozitif çıktı ama randevuyu almıştık ne olur ne olmaz diye yaptıralım dedik, 2 kayıp yaşadığım İçin tedbirliyim. Ondan sonra başka test de yapmadım kan da vermedim beklemek istedim biraz. O ara bu test de çıksın aradan dedim.
Okudum seni de. İçimde çok güzel hisler vardı ama bizim elimizde değil bazı şeyler. Ben bebek için karar vereli 17 ayı geçti. Kayıplar yeniden başlamalar. Süreç inişli çıkışlı. Bugün kendini iyi hissetmiyorsan izin ver kendine ama yarın tekrar aynı umutlarla yeniden başlayacağını sen de biliyorsun. Dualarım seninle
yaa benim sürekli yüksekti bu ara 36.7-37 arası, ki normalde 35,7-36,5 arasıdır.Hep yüksek olurmuş öyle diyorlar âdete yakın düşmeye başlarmış canım kendimize bir yerden medet bulmaya çalışıyorum Fakir tesellisi işteakıntı göremiyorum çok bakıyorum beyaz akıntı filan bir görsem tamam dicemde yok işte ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok