- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 33
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.001
Canim nasıl yapılıyor ben bu ay adet bittikten sonra 6gun süt ve MAydonoz buharı dusunuyorum aslındaDoktorlar daha iyi bilir elbette ama aşılama doğal denemek kadar normal bişey bir albenisi yok. Benim kuzenim de sebepsiz olmuyordu o direk tüp bebek yaptırdı ilk denemede oldu. Aşılamayı genelde erkek faktörü olunca çok işe yarıyor diyorlar. Durumun varsa dene Bi kere istersen. Bu ot buharı nı da babaannem çok ısrar ediyor. Faydası olur dedi. Zamanında ebelik yaptı köyde falan. İlk etapta ne kadar inanmasam da netten araştırdım o kadar çok yapan varmış ki çoğu da fayda görmüş. Denemekten zarar gelmez hesabı deniycem bu ay kısmet artık
Bnde takip ediyorum orayı evet neler var ama genelde hep problemi olanlar tabi mucize kime denk gelir belli olmazEvet ya haklısın , umudunu hep yüksek tut bn bazen birgebeningunlugu var inst ordaki hikâyeleri okuyorum neler yapmışlar ama sonunda normal yolla hamile kalmışlar bana iyi geliyor bilmiyorum
Aynen canım ya, inşallah bizimde yüzümüz güler en kısa zamandaBnde takip ediyorum orayı evet neler var ama genelde hep problemi olanlar tabi mucize kime denk gelir belli olmaz
İnşallah canım benim yeter artık bizimde yüzümüz gülsün
canım 3. aşılamayı deneyecek misin seninle aynı sayılırız bende 3 senelik evliyim ilk yıl korunduk benimde 1 kimyasalım var 1 aşılama oldum negatif çıktı 2. denemek istemiyorumÜç senelik evliyim canım ,iki sene üç aydır deniyoruz , iki aşılamam.var biri kimyasal biri negatif.
Ama her ay yinede umutlaniyorum
Yok canım üçüncüyü denemem ya , bekkiycem bir sürecanım 3. aşılamayı deneyecek misin seninle aynı sayılırız bende 3 senelik evliyim ilk yıl korunduk benimde 1 kimyasalım var 1 aşılama oldum negatif çıktı 2. denemek istemiyorum
oda ayrı bir psikoloji yaaYok canım üçüncüyü denemem ya , bekkiycem bir süre
Olmadı en son tüp bebek
Aşılama yaptırdıktan sonra hele.ilkinde kimyasal.olunca çok üzüldüm ağladım, hadi dedim peşpeşe ikinciyi yapalım oda olmadı artık denemiycem aşılama, yıpratıyor insanı beklenti oluyor ,ister istemez oran düşük bile olsaoda ayrı bir psikoloji yaa
evet ılkınde negatifi görünce tamam dedim ikinciye gerek yok beklenti çok oluyor hemen kendini hamile moduna sokuyoruzAşılama yaptırdıktan sonra hele.ilkinde kimyasal.olunca çok üzüldüm ağladım, hadi dedim peşpeşe ikinciyi yapalım oda olmadı artık denemiycem aşılama, yıpratıyor insanı beklenti oluyor ,ister istemez oran düşük bile olsa
Canım benimde ekler misinMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Beklentiden kaynaklı aslında ,farklı bişey deneyince.evet ılkınde negatifi görünce tamam dedim ikinciye gerek yok beklenti çok oluyor hemen kendini hamile moduna sokuyoruz
Ozaman ilaç etkisi canim ilk baktirdigimda mart geçen sene 5 'di ondan sonra çoğaldı 24 lere çıktı en son 18 olmuştu canim14 oldu sonra 17 oldu ama hep klomen içerken ölçüldü bunlar bence o etkiliyor xunku çalışma prensibi fsh i arttırıp yumurta uretemiyorum diye beyne sinyal yollayıp yumurta arttiriyormus ben öyle anladım okudugumdan. 1 aydır içmiyorum 2 3 ay takip edicem yine yüksek çıkarsa tupe geçerim.cunku bu sene en son mayısta bakmışım 6 ymis eylülde ne ara 14 oldu en son kasımda 17 ama o aylar hep klomen iciyordum
Hamileyken aşı olan bir kac arkadasim var canim cok sukur bebekleri de kendileri de iyi hatta bi arkadasim yeni gecirdi corona ve esi de kendi de cok sukur cok hafif atlattilarSevgili anne adaylarım herkese merhaba sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşAllah. Aranıza yeni katıldım filirlerinizee coook açığım planlanan bir gebelik değildi öncelikle aşı karşıtı değilim fakat hep evde olduğum için kimseyle temasda bulunmadığım için aşıyı ertelemiştim hep ama şimdi gebe olduğumu öğrendim kese görüldü fakat daha bebeği görmedim inşAllah onuda görürüm. Sizlere sorum su hamilelikte corona virüs aşısı için ne dersiniz doktoru ile konuşan görüşen var mı ?? Lütfen kafam çok karışık fikirlerinize biliyorum
3 ay sonra vurulabilirsin sikinti olmazSevgili anne adaylarım herkese merhaba sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşAllah. Aranıza yeni katıldım filirlerinizee coook açığım planlanan bir gebelik değildi öncelikle aşı karşıtı değilim fakat hep evde olduğum için kimseyle temasda bulunmadığım için aşıyı ertelemiştim hep ama şimdi gebe olduğumu öğrendim kese görüldü fakat daha bebeği görmedim inşAllah onuda görürüm. Sizlere sorum su hamilelikte corona virüs aşısı için ne dersiniz doktoru ile konuşan görüşen var mı ?? Lütfen kafam çok karışık fikirlerinize biliyorum
Çok teşekkür ediyorum valla rahatladım birazHamileyken aşı olan bir kac arkadasim var canim cok sukur bebekleri de kendileri de iyi hatta bi arkadasim yeni gecirdi corona ve esi de kendi de cok sukur cok hafif atlattilar
Sizin pik olduğu gün veya çatlamada akıntı oldumu? Yani akıntı şart mı? Ben de doktora göründüğüm gn 22 ve 21.5 mm idi 2 adet yumurta. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Ama hala akıntı olmadı. Çatlamış mıdır?Bu ayın 8ine kadar silikti bende 9unda yapmadım ve ayın 10nunda doktora gittim. Ultrasonda yumurtamı gördük ve eve gelince tekrar test yaptım pik çıktı. Bugün de gün içinde 3 er saat arayla 3 test yaptım pik devam ediyor. Pik sonrası sadece 24 saatimiz olduğu için değerlendirmeye dikkat ediyorum. Testlere çok güvenmemek lazım en iyisi doktora gidip takip etmek zaten 5dk içinde görüyorsun. Bende de göğüs hassasiyeti yok ama alt karında şişkinlik , gaz ve ağrı mevcut.
Akıntıya takılmayın gebe kaldığımda yumurtlama akıntısı hiç yaşamadım yumurtlama gününden 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntım oldu bir kaç gün sürdüSizin pik olduğu gün veya çatlamada akıntı oldumu? Yani akıntı şart mı? Ben de doktora göründüğüm gn 22 ve 21.5 mm idi 2 adet yumurta. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Ama hala akıntı olmadı. Çatlamış mıdır?