Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim nasıl yapılıyor ben bu ay adet bittikten sonra 6gun süt ve MAydonoz buharı dusunuyorum aslında

Evet ya haklısın , umudunu hep yüksek tut bn bazen birgebeningunlugu var inst ordaki hikâyeleri okuyorum neler yapmışlar ama sonunda normal yolla hamile kalmışlar bana iyi geliyor bilmiyorum
Bnde takip ediyorum orayı evet neler var ama genelde hep problemi olanlar tabi mucize kime denk gelir belli olmaz

Üç senelik evliyim canım ,iki sene üç aydır deniyoruz , iki aşılamam.var biri kimyasal biri negatif.
Ama her ay yinede umutlaniyorum
canım 3. aşılamayı deneyecek misin seninle aynı sayılırız bende 3 senelik evliyim ilk yıl korunduk benimde 1 kimyasalım var 1 aşılama oldum negatif çıktı 2. denemek istemiyorum

evet ılkınde negatifi görünce tamam dedim ikinciye gerek yok beklenti çok oluyor hemen kendini hamile moduna sokuyoruz

Sevgili anne adaylarım herkese merhaba sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşAllah. Aranıza yeni katıldım filirlerinizee coook açığım planlanan bir gebelik değildi öncelikle aşı karşıtı değilim fakat hep evde olduğum için kimseyle temasda bulunmadığım için aşıyı ertelemiştim hep ama şimdi gebe olduğumu öğrendim kese görüldü fakat daha bebeği görmedim inşAllah onuda görürüm. Sizlere sorum su hamilelikte corona virüs aşısı için ne dersiniz doktoru ile konuşan görüşen var mı ?? Lütfen kafam çok karışık fikirlerinize biliyorum

Ozaman ilaç etkisi canim ilk baktirdigimda mart geçen sene 5 'di ondan sonra çoğaldı 24 lere çıktı en son 18 olmuştu canim

Hamileyken aşı olan bir kac arkadasim var canim cok sukur bebekleri de kendileri de iyi hatta bi arkadasim yeni gecirdi corona ve esi de kendi de cok sukur cok hafif atlattilar

3 ay sonra vurulabilirsin sikinti olmaz

Sizin pik olduğu gün veya çatlamada akıntı oldumu? Yani akıntı şart mı? Ben de doktora göründüğüm gn 22 ve 21.5 mm idi 2 adet yumurta. Dünü ve bugünü değerlendirdik. Ama hala akıntı olmadı. Çatlamış mıdır?

Akıntıya takılmayın gebe kaldığımda yumurtlama akıntısı hiç yaşamadım yumurtlama gününden 1 hafta sonra krem kıvamında beyaz akıntım oldu bir kaç gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…