- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.861
Yolumuz yol değil ama o manzarası güzelÇaktırmaaa bende sana diyorum ama kendimde aynısını yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolumuz yol değil ama o manzarası güzelÇaktırmaaa bende sana diyorum ama kendimde aynısını yapıyorum
ovülasyon testini hangi marka alacaksın canım? bende adet olursam bittikten sonra almayı düşünüyorum marka önemli mi?Selamlar bende 2022 hamilelik isteyenlerdenim 1 oğlum var 2. istiyorum aylardır olmuyor daha önceden de buraları takip ederek desteklerle yardımlaşmalarla hamile kalmıştım bu sefer yine geldim ovü testi aldım onunla ilerleyeceğim şuan reglim bittiği gibi hazırlıklarımı yapıcam öneri yada fikri olan varmı güzel haberlerinizi duyarım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Gayet iyi canım artık gerek kalmadı zaten hehe
Yap varsaSu asama da ovulasyon testi yapsam anlaşılır mı
Hoşgeldin, olur inşallahCanlar Selamlar bende geldim burdayım 2022 bitmeden inş bebişim olsun istiyorum.
Morfoloji hususu kafama takıldı canım diğerlerini az biraz anladım ama o konuda hiçbir bilgim yok. Siz iyi diyorsanız size inancım tamGayet iyi canım artık gerek kalmadı zaten hehe
Ayy hadi gözün aydın kuzum ya çok sevindim. Topiklerin uğurlu geldi valla he Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Şimdi kritik bir sorum var Akıntın var mı yada çatlamadan sonraki 10. Günde öğrenmiştin yanlış hatırlamıyorsam o günlerde kuruluk falan oldu mu hiç?Selizay selizim 40 çıktı sonucum insallah sağlıklı bir şekilde ilerler arkamdan dolsun taşsın buralar hamis haberleriyle Amin
Morfoloji 10 çıkmış çok çok iyi, 4 üzeri istenir. Benim eşimin 3 çıkmıştı. Ama total yüksek diye sorun etmediler. Senin total de yüksek, morfoloji de iyiMorfoloji hususu kafama takıldı canım diğerlerini az biraz anladım ama o konuda hiçbir bilgim yok. Siz iyi diyorsanız size inancım tam
Hoşbuldum kuzumYap varsa
Hoşgeldin, olur inşallah
Dokunma ağlarımKızlar biz ne zaman hamile kalcaz ya yetti bu kadar bekleme
Offf al benden de o kadar bıktım artık beklemektenDokunma ağlarım
bende öyleOfff al benden de o kadar bıktım artık beklemekten
ben trendyolda 2 marka gördüm tüm yorumları okuyarak prefertil almaya karar verip ondan sipariş ettim 10 lu aldım 119tlydi fiyatı ben ama sanki bu ay için yetmez gibi geldi fazla almadığıma pişman oldum eğer bu ay gebelik tutturamazsam cihazını almayı düşünüyorum her ay 100 küsür lira vermektense 300 500 neyse cihaz almak daha mantıklı ve sonuç olarak daha net diye duydum kullananlar varsa yazarsa senin içinde fikir olurovülasyon testini hangi marka alacaksın canım? bende adet olursam bittikten sonra almayı düşünüyorum marka önemli mi?
Bn bi de aşılama yaptrdm bu aybende öyle
her gecen gun kayıp gibi geliyor
Ben laboquick aldım trend yoldan. Önceki gebeliğimde de onu kullanmıştım, gebelik düşükle sonuçlandı ama ovulasyon günlerini ve hamilelik testi güzel çalışıyor. Kutudan 10 ovulasyon ve 5 gebeliktesti çıkıyor. Yorumlara bakarak sipariş etmiştim indirimde 89tl'ye aldım.ovülasyon testini hangi marka alacaksın canım? bende adet olursam bittikten sonra almayı düşünüyorum marka önemli mi?
benıde ekler mısınız ?Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.