Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım canım görseli paylaştım yukarıda ama çok kırmızı değil de günden güne kızarıyor gibi bitane kaldı onu da bat gününde yapcm merak ediyorum bende ne denli kizaracqk die
Ben bu ay regl oldum bitmek üzere
Ne yazık ki Ocak ayında olmadı.
Sen de güzel haberler var sanırım, hayırlı olsun

Ben bu ay regl oldum bitmek üzere
Ne yazık ki Ocak ayında olmadı.
Sen de güzel haberler var sanırım, hayırlı olsun
Ne zaman duzelicez be abi mezara girince mi diye bir video var hep o aklıma geliyor
İnsan hastalanınca bi isyan moduna giriyor üzülüyor agliyor belki ama kızlar sabrın selameti geliyor belki hemen değil ama olacak zamanını bekliyor bebisler Rabbım ne zaman nasip ederse işte

Ben de ovu testi sipsilik göğüsler sopsonuk gene olmadı zaaaarrrrrr deli cikcam yakında 31 pikti 31 1 2 si hep oldu neden sonuç yok yarabbim sen buyuksun her şeyi deniyorum olmuyorrrr

Ben de ovu testi sipsilik göğüsler sopsonuk gene olmadı zaaaarrrrrr deli cikcam yakında 31 pikti 31 1 2 si hep oldu neden sonuç yok yarabbim sen buyuksun her şeyi deniyorum olmuyorrrr
sen hala ovulasyon yapıyor musun?
Döngün düzenli değil miydi? 3 kere denedim ve bitti ovülasyon macerası ben sevemedim o işi

Sadece benim Annemler ve istekiler biliyor olmadığını çünkü ben bebek çok seviyorum niye olmadı istemiyonuz mu dendi ben de anlattım napim ankaradalar orda daha iyi yerler var giderim orda olurum bakarlarda oh ne guzel=)
Oda doğru. Ben çok müdahil olmasınlar. Kaçıncıda pozitif görücem hem onları üzmek hem de onlara moral vermek için uğraşmayım diye düşündüm. Evde tatilde gibi sessiz sakin netflix dizi izleyerek sınav kağıdı okuyarak kafam rahat geçirsem daha iyi gibi geldi.
Ablamın arkadaşının 3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş. Bi doktora gitmiş. polip farketmiş. Polip ameliyatı ile 2-3 ay sonra hamile kalmış. Bana bunun ses kaydını atıp bu doktora git sende diyor.. Ben tüp bebek sürecine girdim. Ruhları duymadı... Yumurta çatlatma iğnesi yapacağım sabah geldiler. Kasıklar şişmiş... Ben birşey demedim..
Böyle daha sakin güzel geçiyor..
Bu arada kk da görüştüğüm 2 kişi vardı. 2 si de 4.gün idrar testinde pozitifi gördü.. İnş bende bu kadar kısa sürede görürüm.. :)

Müsait vaktin olursa tanışmak isterim ayyy nasıl sevinirim ki inşallah bebeğini alıp dinlenmeye çekilcksn cnm

sen hala ovulasyon yapıyor musun?
Döngün düzenli değil miydi? 3 kere denedim ve bitti ovülasyon macerası ben sevemedim o işi
Kiz aşırı düzenli 11.gun pik 12 de yumurtluyorum 2 tane yetiyor emin olmak için yapiyorum=)))) bugün de bakim gebeysem koyudur diye yaptim

Hadi inşallah hemen sagliklica hayirlica bir pozitif olur.ben de memur olarak uzaklardayim zaten zor oluyor böyle daha iyi bir şehirde daha iyi doktorlarla ana evinde hiç kalkmadan daha güzel olur diye dusunuyorum.oh mis=)

Hadi inşallah hemen sagliklica hayirlica bir pozitif olur.ben de memur olarak uzaklardayim zaten zor oluyor böyle daha iyi bir şehirde daha iyi doktorlarla ana evinde hiç kalkmadan daha güzel olur diye dusunuyorum.oh mis=)
Aynen .. Bu arada arkadaş şişli memorial iyi embryolog ekibi olan meşhur ekibin diyarbakır memorial geçtiğini söylemişti. Orayı da listeye al istersen. Zaten sana çok yakındı.

Kuzum görünce yazmak istedim ben de de polip tespit edilmişti alındıktan sonra bende 2. Ay hamile kalmıştım.

Ailelere söylememe mevzuunda bence çok aklı selim düşünüyorsun. Olursa ne mutlu belki bir zaman sonra paylaşırsın ama olumsuz durumda insan kendine zor teselli bulurken ailesini de ayrı düşüyor ve bence bu daha yorucu. Ben 2. Düşükte sağlıksız olduğu netlerimde öyle söylemiştim onda bile hastaneye gelmeye kalktılar. Ben onları düşünmekten kendime üzülmedim bile.

Eşler bir oldu mu bu süreci iyi kötü atlatıyor ama aileler girdi mi ben iyiyim ispatı giriyor devreye.

Senin olacak Allah’ın izniyle ilk seferde

Bahçeci'de iyidir. Buradaki iyi değildi. Ben tercih etmedim. Hergün evin rotasına eklediğim yeri inanmazsın pas geçiyorum
Kizzz bana umut ol inşallah anne olamamak çok zor bi duygu hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin inşallah rabbim=)

Bu ayın 8ine kadar silikti bende 9unda yapmadım ve ayın 10nunda doktora gittim. Ultrasonda yumurtamı gördük ve eve gelince tekrar test yaptım pik çıktı. Bugün de gün içinde 3 er saat arayla 3 test yaptım pik devam ediyor. Pik sonrası sadece 24 saatimiz olduğu için değerlendirmeye dikkat ediyorum. Testlere çok güvenmemek lazım en iyisi doktora gidip takip etmek zaten 5dk içinde görüyorsun. Bende de göğüs hassasiyeti yok ama alt karında şişkinlik , gaz ve ağrı mevcut.

Bende doktor görmedi polip. Pazartesi detaylı baktı. Hatta rahim ağzında birşey görmüştünüz dedim. Bir daha baktı. Şuan birşey görünmüyor gayet iyi görünüyor dedi. Belki ilaçlardan dolayı büyümüştür, adet ile rahim dokusu döküldüğü için küçülmüştür ilerleyen günlerde bakalım o zaman dedi.
Bakalım şuanlık hiç bir sıkıntı görünmüyor. Bende zihnimde sıkıntı üretmezsem bu iş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…