-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.761
Olmamaması için hiçbir sebep yok olacak Allah’ın da izniyleBende doktor görmedi polip. Pazartesi detaylı baktı. Hatta rahim ağzında birşey görmüştünüz dedim. Bir daha baktı. Şuan birşey görünmüyor gayet iyi görünüyor dedi. Belki ilaçlardan dolayı büyümüştür, adet ile rahim dokusu döküldüğü için küçülmüştür ilerleyen günlerde bakalım o zaman dedi.
Bakalım şuanlık hiç bir sıkıntı görünmüyor. Bende zihnimde sıkıntı üretmezsem bu iş olacak
İnşallahUmutla bekleyen herkesin o güzel habere kavuşması dileğiyle
Yeni yıl uğurlu gelsin
Adetin 7-10. Gunleri en ugun. Avrupa yakasinda Echomar, Anadolu yakasinda Sonomed’i oneririm. Agri filan olmuyor cunku makineleri cok yeni teknoloji. Ben cok yeni Sonomed’de cektirdim.Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Bnde Bnde kesinlikle herkesi çok merak ediyorumİnş haber veririm bende burada kader arkadaşıyız ama hiç yüz yüze gelmediğimiz için merak ediyorum :)
Çok sağolasın cnm doktor klomende verdi ama rahim filmide istedi anlamadımAdetin 7-10. Gunleri en ugun. Avrupa yakasinda Echomar, Anadolu yakasinda Sonomed’i oneririm. Agri filan olmuyor cunku makineleri cok yeni teknoloji. Ben cok yeni Sonomed’de cektirdim.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canımBenimde 31 de çatlama oldu 14 Ocak bat günüm senin de 15 Ocak olması lazim izlediğim video da üzerine 14 gün sayin diyordu
Çok teşekkürlerSizin sayı ve morfoloji olarak sorununuz yok anladığım kadarıyla.
Proxeed, impryl daha çok üretim üzerine olan ilaçlar..
Siz arı sütü, bal polen propolis karışımı ile qoenzim 200 mg almalısınız.
Birde keçiboynuzu suyu asıl ileri hareketliliği arttıran. Bence onu sabah akşam düzenli tüketmeli.
Çünkü 85 milyon sperm ve morfoloji 5 düzeyinde..
Ben sonomed çektirdim. Çok memnun kaldı. Adet bittikten sonra 10.güne kadar çekiliyor. Yumurtlamaya yakın olmaması en önemlisi.Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Evet keçiboynuzu çok etkili.. Bir de şimdi kış dönemi. Doktor bize arabada sıcaklığı ayağa vermeyin dedi. Testislerin normal vücut sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta kalması gerekiyormuş. Araba klimalarıda sıcağa maruz bıraktığı için hızını kaybediyormuş.Çok teşekkürlerkeçiboynuzu özü almıştım olmazsa kaynatıp suyunu da yapalım bu ay. Doktorum bir ay daha doğal yolla deneyin sonraki ay aşılama yapalım dedi bizim durumumuza uygunmuş. Bakalım biz elimizden geleni yapalım bekliyoruz hayırlısıyla. Sizin başladı mı iğneler ay sonu transfer vardı
İnşallah olumlu sonuçlanır emeklerinizin karşılığını alırsınızEvet keçiboynuzu çok etkili.. Bir de şimdi kış dönemi. Doktor bize arabada sıcaklığı ayağa vermeyin dedi. Testislerin normal vücut sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta kalması gerekiyormuş. Araba klimalarıda sıcağa maruz bıraktığı için hızını kaybediyormuş.
Keçiboynuzunda, 3-4 barda suyu kayntıyorsun. Kaynayınca 5-6 taneyi kırıp içinde 10 dk kadar kaynatıp altını kapatıyorsun. Yarım saat demlendikten sonra tüketebilir. Sabah akşam içmesi gerekiyor. Bana hazırlaması zor geldiği için ve sürekli başında içtin mi yaptım dememek için fazla yapıyordum 1 litrelik. Buz dolabında 2 gün kalabiliyor. 3. gün bozuluyor. 2,5 gün içiyordu işte. Akşam bi daha yapıp gene dolaba bırakıyordum. İçip içmediğini takip etmiyordum..
Benim geçen ay embryolarım donduruldu. Bu ay sonu transfer inş..
Ben nasıl aranızda olacağımMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş, polip farkedilmişOda doğru. Ben çok müdahil olmasınlar. Kaçıncıda pozitif görücem hem onları üzmek hem de onlara moral vermek için uğraşmayım diye düşündüm. Evde tatilde gibi sessiz sakin netflix dizi izleyerek sınav kağıdı okuyarak kafam rahat geçirsem daha iyi gibi geldi.
Ablamın arkadaşının 3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş. Bi doktora gitmiş. polip farketmiş. Polip ameliyatı ile 2-3 ay sonra hamile kalmış. Bana bunun ses kaydını atıp bu doktora git sende diyor.. Ben tüp bebek sürecine girdim. Ruhları duymadı... Yumurta çatlatma iğnesi yapacağım sabah geldiler. Kasıklar şişmiş... Ben birşey demedim..
Böyle daha sakin güzel geçiyor..
Bu arada kk da görüştüğüm 2 kişi vardı. 2 si de 4.gün idrar testinde pozitifi gördü.. İnş bende bu kadar kısa sürede görürüm.. :)
Dizi arayışındaydım ben de bir bakayım canım teşekkür ederizKızlar netflix de aşk planı diye bir dizi var yeni sezonda bizler gibi bebek yapmaya çalışan bir çift var izlemesi keyifli geçtiğimiz yolları uzaktan görmek de ilginç aynı zamanda
Amin inş inş..3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş, polip farkedilmiş
Ameliyat ile 2-3 ay sonra hamile kalmıs
Burayı kendimin gözüne gözüne sokuyorum=)
Umarım benim sürecimde böyle ilerler, şu polipten kurtulunca
Rica ederimDizi arayışındaydım ben de bir bakayım canım teşekkür ederiz
Rica ederimDizi arayışındaydım ben de bir bakayım canım teşekkür ederiz
Çok sağol cnmBen sonomed çektirdim. Çok memnun kaldı. Adet bittikten sonra 10.güne kadar çekiliyor. Yumurtlamaya yakın olmaması en önemlisi.
Sonomed arayınca sana zaten regl başlangıç tarihi sorup randevu oluşturuyorlar..