Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmamaması için hiçbir sebep yok olacak Allah’ın da izniyle

16 gün kalmış yanlış hatırlamıyorsam su gibi gelsin geçsin

Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Adetin 7-10. Gunleri en ugun. Avrupa yakasinda Echomar, Anadolu yakasinda Sonomed’i oneririm. Agri filan olmuyor cunku makineleri cok yeni teknoloji. Ben cok yeni Sonomed’de cektirdim.

Benimde 31 de çatlama oldu 14 Ocak bat günüm senin de 15 Ocak olması lazim izlediğim video da üzerine 14 gün sayin diyordu
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Maviş benim de muhtemelen 31’i çatlama çünkü ovülasyon kanaması yaşadım. Ovülasyon testi yapmadım da soğan kürü yaptım Bu ayı çok değerlendirmedim 2 gün filandı belki Sen ne yapmıştın bu ay

Çok teşekkürler keçiboynuzu özü almıştım olmazsa kaynatıp suyunu da yapalım bu ay. Doktorum bir ay daha doğal yolla deneyin sonraki ay aşılama yapalım dedi bizim durumumuza uygunmuş. Bakalım biz elimizden geleni yapalım bekliyoruz hayırlısıyla. Sizin başladı mı iğneler ay sonu transfer vardı

Kızlar rahim filmi adetin kaçınçı günü çekiliyor istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane var mı
Ben sonomed çektirdim. Çok memnun kaldı. Adet bittikten sonra 10.güne kadar çekiliyor. Yumurtlamaya yakın olmaması en önemlisi.
Sonomed arayınca sana zaten regl başlangıç tarihi sorup randevu oluşturuyorlar..

Evet keçiboynuzu çok etkili.. Bir de şimdi kış dönemi. Doktor bize arabada sıcaklığı ayağa vermeyin dedi. Testislerin normal vücut sıcaklığından daha düşük sıcaklıkta kalması gerekiyormuş. Araba klimalarıda sıcağa maruz bıraktığı için hızını kaybediyormuş.
Keçiboynuzunda, 3-4 barda suyu kayntıyorsun. Kaynayınca 5-6 taneyi kırıp içinde 10 dk kadar kaynatıp altını kapatıyorsun. Yarım saat demlendikten sonra tüketebilir. Sabah akşam içmesi gerekiyor. Bana hazırlaması zor geldiği için ve sürekli başında içtin mi yaptım dememek için fazla yapıyordum 1 litrelik. Buz dolabında 2 gün kalabiliyor. 3. gün bozuluyor. 2,5 gün içiyordu işte. Akşam bi daha yapıp gene dolaba bırakıyordum. İçip içmediğini takip etmiyordum..

Benim geçen ay embryolarım donduruldu. Bu ay sonu transfer inş..

İnşallah olumlu sonuçlanır emeklerinizin karşılığını alırsınız

3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş, polip farkedilmiş
Ameliyat ile 2-3 ay sonra hamile kalmıs
Burayı kendimin gözüne gözüne sokuyorum=)
Umarım benim sürecimde böyle ilerler, şu polipten kurtulunca

3.5 yıldır çocuğu olmuyormuş, polip farkedilmiş
Ameliyat ile 2-3 ay sonra hamile kalmıs
Burayı kendimin gözüne gözüne sokuyorum=)
Umarım benim sürecimde böyle ilerler, şu polipten kurtulunca
Amin inş inş..
Sebepsiz denilen durumlarda hep birşeyler çıkıyor. Sen bu ayı da atlat inş sende de böyle hikayeler duyacağız.
Keşke benimkide böyle basit olsa hemen olayımda aradan çıksın deseydim.
Ben yolda bile paralı yol 10 dk hızlı ise paralı yolu seçip zamandan kazanayım bari diyen insanım
Dipnot. Maaşımın yarısı bu paralı yollara gidiyor.
Zaten tüp bebek için gittiğim hastanenin paralı yolu 15 tl olmuş..

Kızlar bugün regl günüm belirtmiştim önce kahverengi su gibi geldi yarım saat sonra pembe kanamalar oldu adet sökülmezden önce oluyormuydu böyle hatırlamıyorum heycanlandım da sanki implantasyon kanamasıdır belki diye inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…