Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım haklisin hayırlısı buymuş deyip dualara sığınmaktan başka çaremiz yok Allah gönlümüze ferahlık versin sağlıklısını nasip etsin hepimize

C life bende kullandım ama fayda görmediğini dusunuyorum ondan canım benim de kendi kendine yumurta buyuyp catlamiyor
Eğer doktorun da onay verirse dene derim sonuçta ilaç değil takviye edici gıda bunun yanında omega da kullanıyorum bu ay t çizgisi diğer aylara göre daha koyuydu çatlama günlerinde kanamam çok fazla oldu.

Kızlar kanamam başladı aniden söküldü kan veremeden. İki farklı testle teyit etmesem günlerdir çizgi görmesem test yanılttı diyecektim ama kimyasal gebelik oldu sanırım çok üzgünüm
Çok üzüldüm inşallah tez zamanda o güzel haberi alırsın. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

Ah kuzum benimde negatifi aldığımda gözlerim kan toplayan kadar ağlamışlığım var 2 yıldır kuruma çizgilerini görüp umutlanma mı dersin pozitif görüp kan testinde negatif görme mi dersin. Bende çok düştüm yoruldum burdaki diğer hanımlarda aynı şekilde herkes farklı şekilde sınav veriyor fakat derdimiz aynı.
Muayne öncesinde kapının önündeki gebeleri görüp bebekleri görüp ağlar dururdum. Eşim de hep elimden tutan düştüğüm yerden kaldıran olurdu. Bak bebeğimiz yok ama huzurluyuz hiç bir eksiğimiz yok hayatımızda herşey yolunda ama diyorum komşumuz yeni evlendi bebeği hemen oldu. E ama sabah akşam kavga ediyorlar huzurları var mı diyor. Haklı. Çok haklı yeni kuzenim evlendi oda hemen gebe kaldı kayınvalidesihle arası çok kötü onunda. Yani demek istediğim. Halimize şükretmek lazım. Rabbimize gönülden teslim olmamız lazım o hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip edecek bize. Ha nasip etmedi yinede ona şükredeceğiz çünkü vermediyse de vardır bir bildiği. Biz bilemeyiz rabbim bilir. Ben bunun bilincine geçtiğimiz ay vardım inan o zamandan beri oldukça rahatım gönlüm rahat yani. Olsaydı belki hayırsız evlat olacaktı belki yada onu kaybedecektim rabbim Ben evlat acısı çekmeyeyim diye vermedi diye düşününce daha kolay oluyor herşey. Rabbim en hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin kuzum hepimize Ama nolur isyana kapılma rabbim sana sabır versin inşallah

Amin canım amin inşaallah bu göz yaşlarımiz bir gun hepimiz için mutluluktan olur.Bazen diyorum ya yalan dünya sağlığım yerinde çok şükür ama bı bakıyorum eltim akrabalarım hamilelik haberi veriyor sar başa rabbim tez vakitte bizide kavuştursun yavrularimiza

Herkese merhaba ben Ağustos anneleri grubundayım ama başlığı görünce birkaç şey yazmak istedim..

Öncelikle bende 1 yıl deneme sonucunda hamile kaldım.. Bu süreç içinde benim ve eşimim bütün sonuçları temiz çıktı.. Hatta 6 ay boyunca ovulasyon takibi yaptım ve macun kullandım üstüne yumurtlama masajları yaptım derken malesef hiç bir sonuç alamadım..

Ama en son artık kasım ayında doktora gidip tedavilere başlayacaktık adet olmayı bekliyordum ve sürpriz bir şekilde adetim gecikti ben hala o kdar umutsuzum test bile yapmadım nasıl olsa adet olurum diye i.. Çünkü o ay 2 kez ilişki olmuştı ve çokda önemsememiştim ne ovulsyon ne başka bişey hiç bişey yapmamıştım..

Adetım 3 gün geçince test yaptım nasılsa negatif negatifi göreyim diye o an kıpkırmızı ikinci çizgi belirdi anında…

Biraz uzun bir yazı oldu ama özetle yüce rabbim siz isteyen herkese inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bide kendinizde belirti arayıp hiç kafanızı bulandırmayın bende belirtiler 5. Haftada başlamıştı genelde de öyle oluyormuş gözlemlediğim kadarıyla

İyi akşamlar kucağı en kısa sürede dolacak güzel haberler bekleyen hanımlar ben kürtaj olalı 2 hafta olmak üzere. Ovulasyon testiyle alakalı hiç bir bilgim yok ilk adetimden sonra başlamayı düşünüyorum ama şunu merak ediyorum. Mesela bir hafta sonra falan yumurtlama var mı diye merak edip test yapmaya başlasam ne olur? Hcg değeri hala vücutta varsa ovulasyon testlerinde çıkar mı?

Canım direk kanamamı belki yerleşme felandır gayet netti her testte çizgin çok şaşkınım şuan
Evet canım baya yoğun kanama normal reglden daha fazla evin içinde ayaktaydım hic akıntım bile yoktu ne zamandır bir anda boşaldı yani ne olduğunu anlamadım çok korkunçtu yarin doktora gideceğim durumu anlatıp bi tahlil isterim durum nedir ara vermek gerekiyor hic bilmiyorum onları sorarim

Üzüldüm cnm geçmiş olsun sen iyi olda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…