- 22 Aralık 2021
- 806
- 961
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.521
Ben de geleyim buraya. Bizim bebişlerin biraz daha zamana ihtiyacı var demek kiMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hiç kullanmadım ne işe yariyor bilmiyorum canim benMerhaba Kızlar aranıza yeni katıldım. Bu ay maxijuno kullanıyorum yumurtlama dönemindeyim ve teste göre çatlama oldu ara kanamaları olan biriyim kahverengi lekelenmeler vs. fakat bu ay vitaminlerin etkisi mi bilmiyorum su gibi bir kahverengi akıntım oluyor 3 gündür doktorlar yumurtlama döneminde 5-6 güne kadar kanama olabileceğini söylüyor kendi doktorum da olur dedi. Daha önce cikolata kisti ameliyetı oldum 8 yıl oluyor bu lekelenmeri yasardım doktorum 6 ay doğal yolla dene olmazsa gel dedi 3. aydayım maxijuno bu şekilde bir sökülme yapar mı ?
Kizlar bişey sorcam lazer sizde zararlı mı ben bı sure bırakmıştım şimdi tekrar bacak bölgesi için gideyim diyorum
Kadınlara özel, yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı olan bir multivitamin bir çok kişiden yararlı olduğunu da duydum :) Hayırlısı bakalım :)Hiç kullanmadım ne işe yariyor bilmiyorum canim ben
Kizlar bişey sorcam lazer sizde zararlı mı ben bı sure bırakmıştım şimdi tekrar bacak bölgesi için gideyim diyorum
Ben daha önce yaptırdım bir zararı yok demişlerdi çok memnun kaldım bence imaknınız varsa gidin.Kizlar bişey sorcam lazer sizde zararlı mı ben bı sure bırakmıştım şimdi tekrar bacak bölgesi için gideyim diyorum
Ben gidiyordum hamile oldugu öğrenince bıraktım başlamadım sonradan da.. bakalım bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay baslayacagim..Kizlar bişey sorcam lazer sizde zararlı mı ben bı sure bırakmıştım şimdi tekrar bacak bölgesi için gideyim diyorum
Evet hamile iken bende bırakıyordum onermiyorlar ama şimdi hiç doğum yapmadım daha acaba rahmi etkilr miBen gidiyordum hamile oldugu öğrenince bıraktım başlamadım sonradan da.. bakalım bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay baslayacagim..
Hamile iken onerilmiyor
Evet çok iyi oluyor ama rahme falan zararı olursa diye bı tereddutteyimBen daha önce yaptırdım bir zararı yok demişlerdi çok memnun kaldım bence imaknınız varsa gidin.
Pco lulara öneriliyor mu acabaKadınlara özel, yumurta kalitesini arttırmaya yardımcı olan bir multivitamin bir çok kişiden yararlı olduğunu da duydum :) Hayırlısı bakalım :)
Bir çok kişi faydasını görmüş yumurta kalitesini arttırmak için doktorlar öneriyor. İstersen doktoruna sorup deneyebilirsin bende bu ay yumurtlama ve çatlama oldu birde c life macun kullanıyorum ikisi birleşince böyle bir kanama yaptı sanırım.Pco lulara öneriliyor mu acaba
Çok üzüldüm canım Sağlıklı gebelik değilmiş diye düşün Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahKızlar kanamam başladı aniden söküldü kan veremeden. İki farklı testle teyit etmesem günlerdir çizgi görmesem test yanılttı diyecektim ama kimyasal gebelik oldu sanırım çok üzgünüm
C life bende kullandım ama fayda görmediğini dusunuyorum ondan canım benim de kendi kendine yumurta buyuyp catlamiyorBir çok kişi faydasını görmüş yumurta kalitesini arttırmak için doktorlar öneriyor. İstersen doktoruna sorup deneyebilirsin bende bu ay yumurtlama ve çatlama oldu birde c life macun kullanıyorum ikisi birleşince böyle bir kanama yaptı sanırım.
Amin canım hepimize inşallah, bir dış gebelik ve bugün itibariyle kimyasalim da oldu belki günahlarımızın kefareti olurlar diyecek söz bulamıyorum çok çok üzgünüm hic ulaşamayacağım bir yere sürekli koşuyor gibi hissediyorum yoruluyorum kırgınlığım artıyor hayataÇok üzüldüm canım Sağlıklı gebelik değilmiş diye düşün Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Öncelikle kayıpların için çok üzüldüm. Ama yılmak umutsuzluğa düşmek yok. Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı nasip etsin inşallah. Herşey bizim için. Sen yine hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Rabbim bir gün kucağına almayı da nasip eder inşallah.Amin canım hepimize inşallah, bir dış gebelik ve bugün itibariyle kimyasalim da oldu belki günahlarımızın kefareti olurlar diyecek söz bulamıyorum çok çok üzgünüm hic ulaşamayacağım bir yere sürekli koşuyor gibi hissediyorum yoruluyorum kırgınlığım artıyor hayata
Çok güzel yazmışsın canım ama bende bu ay negatif cevap aldım ve insan ister istemez bazen isyan ediyor bende artık ne düşünecegim ne yapmam lazım bilmiyorum kendimi durduramıyorum bende çok kırgınım hayata karşı artık sebep arıyor insan neden ben diyeÖncelikle kayıpların için çok üzüldüm. Ama yılmak umutsuzluğa düşmek yok. Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı nasip etsin inşallah. Herşey bizim için. Sen yine hamile kalabiliyorsun öyle düşün. Rabbim bir gün kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Herkesin farklı imtihanı var bizim sınavımız da bu. Şöyle düşün belki bu gebeliğin devam etseydi bebeğin sağlıklı olmayacaktı yada Allah korusun bebeğin büyüyünce kaybedecektin yada daha farklı bir şekilde daha zor bir imtihan olacaktı belki. Rabbim senin için başlamadan daha da ilerlemeden bitmesi senin için en hayırlısıymış demekki. Biz bilemeyiz Rabbim bilir. Ona sığınmak böyle düşünmek sana daha iyi hissettir canım. Dualarımdasın inşallah rabbim kalbine göre versin canım
Oldum kuzu.. Maydanoz gücüRegl oldun mu kuzu?MaviSasa234