Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG-20220109-WA0001.jpg
    IMG-20220109-WA0001.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 36
  • sketch-1641758292604.png
    sketch-1641758292604.png
    574,8 KB · Görüntüleme: 30
Tüpleri açık Rahim filmi hshshs
😄😄😄 Valla ben net bir kadın üreme sistemi görüyorum rahim tüpler vs, sağ tarafta yani benim sol yumurtalığımda yuvarlağın içinde gebelik görüyorum bak orda kesesi😂😂😂

Eklentiler

• sketch-1641758292604.png
    sketch-1641758292604.png
    574,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum:olamaz:
Merhaba, çizgi var ama bu yanıltıcı olabilir. Predictor negatife rağmen böyle bir çizgi çıkarabiliyor. İnsallah gebeliktir ama başka bir test daha yapın.

Bir de size birsey sormak istiyorum kizlar kocakarı şeyleri ama iste insan soru işareti olsun istemiyor..
Annem 3 dusuk yapmış daha önce ve duaukten sonra bir süre bebek olmamış bir kadın varmış buralarda bebek yuvası dedikleri yer güya kürtaj da degisebiliyormus masaj ile duzeltiliyormus.. annem bunu yaptırdıktan hemen sonra hamile kalmış..
Iste ben bunu duydum anne ben böyle şeylere inanmam dedim ama soru işareti oluştu bende acaba yumurtlamadan önce gitsem mi hepi topu masaj en azından acaba kalmaz aklimda..
Bir de annem 3. Ayda mutlaka tutardı demek boyle birsey var varsa hic tutmaz artik dedi..
Var mi bu konuda duyduğunuz şeyler
Bunun Gunleri var canım adetli iken çağırıyor bazıları sanırım ama dikkat et rahmi ters cevirebilirler ben bı arkadasimdan biliyorum rahmi ters dönmüştü bu masaj yüzünden

X