- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.401
Amin inşallahTeşekkürler canım keçi boynuzu özü de içiyorum bakalım umarım mucizemz bizimle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahTeşekkürler canım keçi boynuzu özü de içiyorum bakalım umarım mucizemz bizimle olur
Evet canım geldi az önceejce söküldü mü tamamen?
İyi akşamlar canımm, ben iyiyim şükür femera içmeye başlıcam yarın eczaneden alıp bu ay yola devam yineİyi akşamlar canlarım, nasılsınız bakalım? Ne çabuk geçti haftasonu
Ben haftasonuda çalıştım izin yapmadan haftayı bitireceğim pertim şimdiden. Regl bitsin başlayalım bakalım yumurta takiplerine aylardır yapmıyodum başlasın eğlenceİyi akşamlar canlarım, nasılsınız bakalım? Ne çabuk geçti haftasonu
Tüpleri açık Rahim filmi hshshsKızlar içtiğim kahve bile benle oynuyor, ne görüyorsunuz Selizay Maviesra M mavili_yeshll MaviSasa234 ejce mayıs grubu müdavimleri ve etiketlemeyi beceremediğim janna ne görüyorsunuz
Ben artık hobilerim arasına aldım ya, eylencılıBen haftasonuda çalıştım izin yapmadan haftayı bitireceğim pertim şimdiden. Regl bitsin başlayalım bakalım yumurta takiplerine aylardır yapmıyodum başlasın eğlence
Valla ben net bir kadın üreme sistemi görüyorum rahim tüpler vs, sağ tarafta yani benim sol yumurtalığımda yuvarlağın içinde gebelik görüyorum bak orda kesesiTüpleri açık Rahim filmi hshshs
Bnde rahim gördüm valla iyice kafayı yedik bnceKızlar içtiğim kahve bile benle oynuyor, ne görüyorsunuz Selizay Maviesra M mavili_yeshll MaviSasa234 ejce mayıs grubu müdavimleri ve etiketlemeyi beceremediğim janna ne görüyorsunuz
Yumurtalıkta olsa olsa kist olur abi bizim boşver çok düşünme hahaValla ben net bir kadın üreme sistemi görüyorum rahim tüpler vs, sağ tarafta yani benim sol yumurtalığımda yuvarlağın içinde gebelik görüyorum bak orda kesesi
Ben de gebelik kesesi ve yaninda yuvarlak, yüzük gibi yolk sac görüyorum. Sağlıklı gebeliğe benziyorKızlar içtiğim kahve bile benle oynuyor, ne görüyorsunuz Selizay Maviesra M mavili_yeshll MaviSasa234 ejce mayıs grubu müdavimleri ve etiketlemeyi beceremediğim janna ne görüyorsunuz
Merhaba, çizgi var ama bu yanıltıcı olabilir. Predictor negatife rağmen böyle bir çizgi çıkarabiliyor. İnsallah gebeliktir ama başka bir test daha yapın.Kızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Canım ben hepsinde de en az 20dakika yattım ve kaldirmadilar beni çok enteresan5 dk yatmak yeterli oluyormuş. Tüp bebekte .. Zaten tutunma o 5-10 dk içinde oluyor.. Sonrası biraz daha psikolojik ilerliyor.. Yani benim okuduğum öyle.. Bende bilmiyorum hangi ruh hali ile girer çıkarım
Erkekler böyle malesef sanki onların çocukları değil doğacak olan bazen gıcık oluyorum bende kocamaİnanın öyle yapmıyorum bu mevzu açıldığından beri böyle maalesef sanki bir tek ben istiyorum bebeğimiz olmasini
Bir ben değilim yaniAma cidden rahim çıktı kahvemde bebekte var sağdaBnde rahim gördüm valla iyice kafayı yedik bnce
Sağ yumurtalık yetti de arttı bana sol sağlam kalsınYumurtalıkta olsa olsa kist olur abi bizim boşver çok düşünme haha
fala inanma falsız kalma derler belki bu ay gelir bebişBir ben değilim yaniAma cidden rahim çıktı kahvemde bebekte var sağda
Bunun Gunleri var canım adetli iken çağırıyor bazıları sanırım ama dikkat et rahmi ters cevirebilirler ben bı arkadasimdan biliyorum rahmi ters dönmüştü bu masaj yüzündenBir de size birsey sormak istiyorum kizlar kocakarı şeyleri ama iste insan soru işareti olsun istemiyor..
Annem 3 dusuk yapmış daha önce ve duaukten sonra bir süre bebek olmamış bir kadın varmış buralarda bebek yuvası dedikleri yer güya kürtaj da degisebiliyormus masaj ile duzeltiliyormus.. annem bunu yaptırdıktan hemen sonra hamile kalmış..
Iste ben bunu duydum anne ben böyle şeylere inanmam dedim ama soru işareti oluştu bende acaba yumurtlamadan önce gitsem mi hepi topu masaj en azından acaba kalmaz aklimda..
Bir de annem 3. Ayda mutlaka tutardı demek boyle birsey var varsa hic tutmaz artik dedi..
Var mi bu konuda duyduğunuz şeyler
Catladigini anlamamız için çok koyu mu olması gerekiyor?3 gundur ayni koyulukta gibi.