Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım

Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam

Eklentiler

• IMG_20220109_175946.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 36
En iyisi 2 saat bişey yiyip içmeden yapmak bi de hergün aynı saatte yapmak

Benimde bugun 10 gündü. Ilkkez oluvusyon kullaniyorum. Sivi alımına dikkat ediyorum sadece ben. Bir iki saat kadar öncesinde bırakıyorum birseyler içmeyi. Bende saat 3 bucuk 4 gibi yapıyorum 3 gündür
Desene aynı sayılır Batlarimiz ve satimiz diliyorum ocak ayı uğurlu gelir ben bugün başladım 3-4 gün önce erkek gibi geldi bana. Kaçıncı denemen başka çocuğun varmı

En iyisi 2 saat bişey yiyip içmeden yapmak bi de hergün aynı saatte yapmak

Aynen canım sağol ama çarşamba bu saate dişçiye gidecem çarşamba iki üç saat erken yapsam olur mu

Olur bi sorun olmaz ama sonraki günlerde o şekilde erkene kaydır ki 24 saati geçmesin

Slm benide ekleyebilirsiniz 31 yaisndyim 2.cocuk Allah nasip ederse. İlki 5 yaşında

Desene aynı sayılır Batlarimiz ve satimiz diliyorum ocak ayı uğurlu gelir ben bugün başladım 3-4 gün önce erkek gibi geldi bana. Kaçıncı denemen başka çocuğun varmı
Evet ayni sayılır. Bu ara herkes gebelik testi yapiyor bir heyecan bizim daha oluvisyon yeni başladı. 2 yıldır istiyorum canim. Gecen sene martta bir gebelik geçirdim. 3 ayljk kalbi durdu malesef. O zaman 12 gun iliskiden hamile kalmıştım o yuzden erken başladım ben. Ilkkez oluvusyon deniyorum ama. Umarım bu ay meleklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…