Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok çok memnum kaldım bide biesteron kullanmıştım bu ay reglim inanılmaz coktu 6 7 aydır az az gelirdi birde fsh ve lh düşmüş takviyelerin ise yararıdigini düşünüyorum daha 15 adet maxijuno var devam ediyorum

Eşimde morfoloji ileri hareket 0 olduğu için rapor çıkar ama devlette süreç uzun sanırım rapor özellerde de geçerli oluyomuş
Tüp bebek raporu için ileri hız ve morfoloji bakılmıyor.. Sadece sperm sayısının 5 milyon altı olup olmadığına bakıyorlar. Devlette morfoloji bazlı çalışma yapılmıyor zaten..

Merabalar
Benim esimde istemiyor artık..
Dusukten cok etkilendim üzerine de gittim bu konuda ve bir tartışma ile ben konuyu kapatmak zorunda kaldım..
Normalde her ilişkide baskı yapmaya başlamıştım ama tartışmadan sonra hic boyke bir isteğim yok gibi davrandım hatta kendimi geri çektim.. nihayetinde bir kaç gündür keyif için birlikteyiz .. bugun jakuzi keyfi yaptık yine çekti kendini ve bende neden çekiyorsun ki zaten olmuyor diye cilvelendim ve hic beklemediğim bir şey söyledi tamam madem öyle ayda bir senin istediğin gun keyfine göre olsun dedi :) ve bende ayda bir degil sadece bu ay bir kere sonra yaza kadar bende istemiyorum dedim anlaştık
Suan keske sadece tamam deseydim diyorum neyse .. sonuçta biraz konuyu acmayinca biraz daha rahat bırakınca durum kolaylaşıyor..
Şansıma artik çalışmayı tam tahmini yumurtlama gunumde düşünüyorum ybu hafta cuma gününe denk geliyor.. kıymetimizde varsa tek iliski de olur yoksa yapacak birsey yok benim için artık
Hayirlisini diliyorum tam 6 gun var yumurtlama günüme
Gecen ay dusukten sonra 3. Aydi ve bir var bir yok ile tutmadı

Bir de size birsey sormak istiyorum kizlar kocakarı şeyleri ama iste insan soru işareti olsun istemiyor..
Annem 3 dusuk yapmış daha önce ve duaukten sonra bir süre bebek olmamış bir kadın varmış buralarda bebek yuvası dedikleri yer güya kürtaj da degisebiliyormus masaj ile duzeltiliyormus.. annem bunu yaptırdıktan hemen sonra hamile kalmış..
Iste ben bunu duydum anne ben böyle şeylere inanmam dedim ama soru işareti oluştu bende acaba yumurtlamadan önce gitsem mi hepi topu masaj en azından acaba kalmaz aklimda..
Bir de annem 3. Ayda mutlaka tutardı demek boyle birsey var varsa hic tutmaz artik dedi..
Var mi bu konuda duyduğunuz şeyler

Canım sen ne kadardır istiyorsun? Eşini ikna ettin mi bu arada

Ben onu da yaptrdm bana sorun yapmadığım yemediğim bi b*k kalmadı bi tüp bebek parası verdim vitaminlere hacı hocalara doktorlara anaaaa2 senede valla neler yapmışım ama yine de olmadı nasipte yoksa olmuyo işte

Beni de yazar misiniz? Önceki hamileligimde sinsi sinsi takip etmistim anneler grubunu, bu sefer kartlar acik oynayayim bari

Ben onu da yaptrdm bana sorun yapmadığım yemediğim bi b*k kalmadı bi tüp bebek parası verdim vitaminlere hacı hocalara doktorlara anaaaa2 senede valla neler yapmışım ama yine de olmadı nasipte yoksa olmuyo işte
Valla aciyor mu gerekli mi acaba iste soru işareti kalmasın diye yaptıracağım sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…