- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.381
ejce söküldü mü tamamen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acımadı valla ama acıya dayanma eşiğine bağlıValla aciyor mu gerekli mi acaba iste soru işareti kalmasın diye yaptıracağım sanirim
En iyisi 2 saat bişey yiyip içmeden yapmak bi de hergün aynı saatte yapmakKızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım
Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam
Yaptırayım ozaman değil miAcımadı valla ama acıya dayanma eşiğine bağlı
Desene aynı sayılır Batlarimiz ve satimiz diliyorum ocak ayı uğurlu gelir ben bugün başladım 3-4 gün önce erkek gibi geldi bana. Kaçıncı denemen başka çocuğun varmıBenimde bugun 10 gündü. Ilkkez oluvusyon kullaniyorum. Sivi alımına dikkat ediyorum sadece ben. Bir iki saat kadar öncesinde bırakıyorum birseyler içmeyi. Bende saat 3 bucuk 4 gibi yapıyorum 3 gündür
En iyisi 2 saat bişey yiyip içmeden yapmak bi de hergün aynı saatte yapmak
Negatif mi çıktı?Selam kızlar nasılsınız bu ay yine olmadı klomen kullanmama rağmen adeti bekliyorum biraz tükenmişlik olsada üstümde toplamam lazım kendimi sizler neler yapıyorsunuz
Yaptır cnm sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırakYaptırayım ozaman değil mi
Olur bi sorun olmaz ama sonraki günlerde o şekilde erkene kaydır ki 24 saati geçmesinDesene aynı sayılır Batlarimiz ve satimiz diliyorum ocak ayı uğurlu gelir ben bugün başladım 3-4 gün önce erkek gibi geldi bana. Kaçıncı denemen başka çocuğun varmı
Aynen canım sağol ama çarşamba bu saate dişçiye gidecem çarşamba iki üç saat erken yapsam olur mu
Evet cnm hatta niye böyle cıkıyor diye gittim kan verdim kürtajdan sonra hiç betaya baktırmamıştım zaten ama 0.100 çıktı zaten bakalım bu ay çatlama iğneside isteyeceğim doktordanNegatif mi çıktı?
Slm benide ekleyebilirsiniz 31 yaisndyim 2.cocuk Allah nasip ederse. İlki 5 yaşındaMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Tamam canım sağol havuç yiyiyrm bol bol inşallah salı olur testim böyle sence ne zaman olur pikOlur bi sorun olmaz ama sonraki günlerde o şekilde erkene kaydır ki 24 saati geçmesin
Evet ayni sayılır. Bu ara herkes gebelik testi yapiyor bir heyecan bizim daha oluvisyon yeni başladı. 2 yıldır istiyorum canim. Gecen sene martta bir gebelik geçirdim. 3 ayljk kalbi durdu malesef. O zaman 12 gun iliskiden hamile kalmıştım o yuzden erken başladım ben. Ilkkez oluvusyon deniyorum ama. Umarım bu ay meleklerimize kavuşuruzDesene aynı sayılır Batlarimiz ve satimiz diliyorum ocak ayı uğurlu gelir ben bugün başladım 3-4 gün önce erkek gibi geldi bana. Kaçıncı denemen başka çocuğun varmı
Havuç yeme şuan pik görünce havuç ye çatlaması İçin kaç günde bi regl oluyosun kaçıncı gün bugünTamam canım sağol havuç yiyiyrm bol bol inşallah salı olur testim böyle sence ne zaman olur pik
Şuan 11.gun 28 gün döngumHavuç yeme şuan pik görünce havuç ye çatlaması İçin kaç günde bi regl oluyosun kaçıncı gün bugün
İncirde değil de eğer varsa evde pekmez tüketeblrsn ceviz muz bal bunlar iyi geliyo diye biliyorum 3 gün sonra yumurtlama olur muhtemelen yumurtlama görünce havuç tüketebilirsnŞuan 11.gun 28 gün döngum
Bol bol havuç yiyordum ne yesem iyi gelir incir mi acaba
Teşekkürler canım keçi boynuzu özü de içiyorum bakalım umarım mucizemz bizimle olurİncirde değil de eğer varsa evde pekmez tüketeblrsn ceviz muz bal bunlar iyi geliyo diye biliyorum 3 gün sonra yumurtlama olur muhtemelen yumurtlama görünce havuç tüketebilirsn