- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.341
Tamam bunları çok detaylı bilmiyorum doğrudur kuzuMaviesra direk rapor aldığı için istediği yerde başlayabilir.. Bana kalırsa başka yerde başlaması yumurta rezervi az olduğu için daha iyi olur.. Ama önce devlette denemek istiyor. O yüzden ben yorum yapmadım
Canım eğer sadece yumurtlama zamanı yaklaşıp diğer zamanlarda uzak duruyorsan adam kendini sperm bankası gibi hissediyordur bebek bahsini biraz kapat eşinle zaman geçirKızlar ben size bir derdimi açsam bana ne tavsiye edersiniz?
Olumsuz geçen gebelik denemelerinden sonra eşim bana yaklaşmıyor artık. Sadece çocuk için bana yaklasiyirsun diyor soğudum artık diyor. Haftaya da yumurtlama günüm muhtemelen, ne yapacağım ben?
Bunları yazarken hicap duyuyorum ne olur kusura bakmayın ama kimseye anlatamam bunu...
Hepimizin ortak sorunu.. haftaya yumurta gününüzse söylemeyin kesinlikle ve istemiyorum direk size gelmesini sağlayınKızlar ben size bir derdimi açsam bana ne tavsiye edersiniz?
Olumsuz geçen gebelik denemelerinden sonra eşim bana yaklaşmıyor artık. Sadece çocuk için bana yaklasiyirsun diyor soğudum artık diyor. Haftaya da yumurtlama günüm muhtemelen, ne yapacağım ben?
Bunları yazarken hicap duyuyorum ne olur kusura bakmayın ama kimseye anlatamam bunu...
İnanın öyle yapmıyorum bu mevzu açıldığından beri böyle maalesef sanki bir tek ben istiyorum bebeğimiz olmasiniCanım eğer sadece yumurtlama zamanı yaklaşıp diğer zamanlarda uzak duruyorsan adam kendini sperm bankası gibi hissediyordur bebek bahsini biraz kapat eşinle zaman geçir
Bizler bu konuda çok hassasız benim eşimde bi ara çevre baskısından bıktığın için istiyosun böyle devam ederse vazgeçerim diyodu emin ol onlarda istiyo ama çabuk sıkılıyorlar bizler gibi olmalarını bekleme üzme kendini bizler anaç duygularla ufacık tavırlarını yanlış anlıyoruz boşver ne zamn o sana yaklaşırsa o zamn olsun birliktelik yumurtlama zamanı bu ay da eşinle Aran iyi olsun diye kaçıversin yeter ki aranız düzelsinİnanın öyle yapmıyorum bu mevzu açıldığından beri böyle maalesef sanki bir tek ben istiyorum bebeğimiz olmasini
Çok rahatlattiniz beni çok sagolun kafam allak bullak ne bileyim işte... Çok duygusalim bu aralar kendimi çorak toprak hissediyorumBizler bu konuda çok hassasız benim eşimde bi ara çevre baskısından bıktığın için istiyosun böyle devam ederse vazgeçerim diyodu emin ol onlarda istiyo ama çabuk sıkılıyorlar bizler gibi olmalarını bekleme üzme kendini bizler anaç duygularla ufacık tavırlarını yanlış anlıyoruz boşver ne zamn o sana yaklaşırsa o zamn olsun birliktelik yumurtlama zamanı bu ay da eşinle Aran iyi olsun diye kaçıversin yeter ki aranız düzelsin
Ne zamandır istiyorsunuz bebeğiÇok rahatlattiniz beni çok sagolun kafam allak bullak ne bileyim işte... Çok duygusalim bu aralar kendimi çorak toprak hissediyorum
Benim aşılama tutmadı bu ay hiç bişi yapmıcam iğneler ilaçlar yordu biraz dinlenmek lazımDogru diyosun canim hep biseler gecikiyor rabbimin bar bi bildiği demekkisenin durumlar ne oldu
Canım en son 8 lerde bi değer çıkmıştı regl oldun mu kiBenim aşılama tutmadı bu ay hiç bişi yapmıcam iğneler ilaçlar yordu biraz dinlenmek lazım
Benim eşimde ilk başlarda öyleydi çünkü hadi yumurtlama zamanım ilişkiye girmemiz lazım diyodum bu tavrım rahatsız etti onu. Sonra hiç bişi demeden yakınlaşıyodum yumurtlama zamanlarımda ve düzeldi . Şuan öyle yapmıyo olabilirsin ama öncesinde böyle bişi dediysen bu onu rahatsız etmiş olabilir görev haline gelmesinKızlar ben size bir derdimi açsam bana ne tavsiye edersiniz?
5-6 ay oldu doktora da gittik Bi problem yok bu ay hayit macunu kullanmaya başladım adet sürem çok uzun diye düzene girsin diye bakalım nasipNe zamandır istiyorsunuz bebeği
Ewet oldum zaten olduğum günün sabahı test yaptım negatifti . 8.1 iğnenin etkisimiydi kimyasal mıydı bilmiyorumCanım en son 8 lerde bi değer çıkmıştı regl oldun mu ki
İnşallah hayırlı zamanda olur daha çok yeniymiş5-6 ay oldu doktora da gittik Bi problem yok bu ay hayit macunu kullanmaya başladım adet sürem çok uzun diye düzene girsin diye bakalım nasip
Kimyasal olduysa eğer gebeliğe alışmış olur rahim geçen ay 2 kişi aşılamadan sonraki ay doğal yoldan gebe kaldıEwet oldum zaten olduğum günün sabahı test yaptım negatifti . 8.1 iğnenin etkisimiydi kimyasal mıydı bilmiyorum
Canım beni de ekler misin listeyeMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
İnşallah Rabbım hepimizi sevindirsinİnşallah hayırlı zamanda olur daha çok yeniymiş
Dogru diyosun canim o yüzden sabrediyorum sonrasına artık bakacağımTatlım yazdan beri sabırla bekledin iki tüp bebek denemeni yap zaten sana direk tüp bebek kararı çıktı.
Sonrasında belki ilaçlar için rapor çıkar ve ona göre özellerle yol alırsın..
Ama belki de hiç gerek kalmaz gelecek aya gebe olursun
Çok yol aldın hiç yılma olumlu bak
Medikalparkta geciyor rapor ili deneyelim de gerisine bakcam canim o kadar bekledim sırf ondan vazgecmiyomRaporla gitsene özele SGK anlaşmalı yerler var ilaçlar da ona keza ben öyle yapcm
Aşılama zaten hikaye bence en en iyi tüpbebek 1 aşılama sonrası rapor çıkar sanada canimBenim aşılama tutmadı bu ay hiç bişi yapmıcam iğneler ilaçlar yordu biraz dinlenmek lazım
Ya denemek değil kuzum ben k kadar bekledim sabrettim yoksa aklımda başka yer var 1 ay daha beklimde olmadi zaten alıp başını gidicem başka yerlereMaviesra direk rapor aldığı için istediği yerde başlayabilir.. Bana kalırsa başka yerde başlaması yumurta rezervi az olduğu için daha iyi olur.. Ama önce devlette denemek istiyor. O yüzden ben yorum yapmadım