- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.321
Öyle düşünme şanslısın ki tüp bebek sürecine girebildin eşin yanındaÖyle canim napalim 1 ay daha beklicem bende bu şans varken daha çok son dakika şoku atlatırım neyse rabbim hayirlisini nasip eylesin
Ben baya araştırma yaptım. Bi çok kişi ile görüşmüştüm. Amh değeri düşük olanlarda zaten genel sorun yumurta üretimi değil kalitesiz yumurta oluşumu.. O yüzden sizdeki tedavide yüksek doz ilaç uygulaması aslında boşuna masraf boşuna tedavi… Sizde özellikle klomen ile tedavi öneriliyor… Klomen ile beraber belki gonal-f veya meriofert düşük dozda verilerek 1-2 tane ama kaliteli yumurta oluşumu sağlanmalı..İlk iki tedavide toplanan yumurtalarım boş çıktı ve sonlandı tedavi. Transfer aşamasına geçemedik bileüçüncü tedavi de üç yumurta toplanıp 2 tanesi döllendi biri üç güne gitti ve Transfer oldum tutmadı oda. Fazla ilaç kullandığım için yumurtalar kalitesiz oluyormuş. Tedavilerim yaklaşık 15 gün sürüyor du. 15 gün yüksek doz iğne olunca sonunda yumurta oluşuyordu ama olanların içinde yumurta hücresi oluşmuyordu yani boş çıkıyordu. Raporlu tedavi görsemde ilaçlarda doz sınırı vardı. Fazla ilaç kullanınca doz sınırı aşıldığı içinde mecburen ilacı normal fiyattan alıyordum bunun maliyeti de çok fazla oluyordu. Bütün bunları düşününce keşke dışarıda özelde neden yapmadım diye çok pişmanlık yaşadım doğrusu.
Çok teşekkür ederim.Ben baya araştırma yaptım. Bi çok kişi ile görüşmüştüm. Amh değeri düşük olanlarda zaten genel sorun yumurta üretimi değil kalitesiz yumurta oluşumu.. O yüzden sizdeki tedavide yüksek doz ilaç uygulaması aslında boşuna masraf boşuna tedavi… Sizde özellikle klomen ile tedavi öneriliyor… Klomen ile beraber belki gonal-f veya meriofert düşük dozda verilerek 1-2 tane ama kaliteli yumurta oluşumu sağlanmalı..
Genelde doktorlar önce yüksek dozu verip yumurtalıkların tepkisine bakıyorlar… Yumurta üretimi ve başarısız Embryo oluşumunu göeüp sonra düşük dozda ilaç tedavisi ile devam ediyorlar.. Siz araştırın isterseniz.. Medipol bağcılardaki doktora bakın isterseniz.. O kadın çok donanımlı bu noktada..
Aaaa dünde kizin biri transfer oldu baktım eli karnında çıkıyor şaşırdım yatirmadilarmi acaba soramadım daİnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm
Dogru diyosun canim hep biseler gecikiyor rabbimin bar bi bildiği demekkiÖyle düşünme şanslısın ki tüp bebek sürecine girebildin eşin yanındaKocası istemeyen tedavi olamayan çok insan var . Emeklerimizin karşılığını alıcaz bi gün
Gunaydinnnlarrrrrr canım gününüz çok güzel geçsin güzel düşünelim guzelliker olsun kızlar Nebi Yıldız yarın ola hayrola tavsiye ederim okuyunGünaydın, herkese mutlu pazarlar diliyorum
Devlette mi başlamıştın kuzu sen?İnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm
Özellerde yatırıyorlar ben tüp bebeği kesinlikle özelde yaptrcm gerekirse arabamı satarım o rezilliği çekememAaaa dünde kizin biri transfer oldu baktım eli karnında çıkıyor şaşırdım yatirmadilarmi acaba soramadım daözellerde 1 2 saat yatıyon galiba
Evet canım devlette aşılamaları yaptırıp rapor çıkarcam allah nasip ederseDevlette mi başlamıştın kuzu sen?
Hayırlısı olsun hakkında tüm işlerin rast gitsinEvet canım devlette aşılamaları yaptırıp rapor çıkarcam allah nasip ederse
Çok saol canım amin inşallah hepimizinHayırlısı olsun hakkında tüm işlerin rast gitsin
Bende o kadar ugrastim ilk deneyim dedim sonra aklımda 1 2 yer var olmaz ise oraya gidicem inşallah olir tabide bakalim canimÖzellerde yatırıyorlar ben tüp bebeği kesinlikle özelde yaptrcm gerekirse arabamı satarım o rezilliği çekemem
Tatlım yazdan beri sabırla bekledin iki tüp bebek denemeni yap zaten sana direk tüp bebek kararı çıktı.Bende o kadar ugrastim ilk deneyim dedim sonra aklımda 1 2 yer var olmaz ise oraya gidicem inşallah olir tabide bakalim canim
5 dk yatmak yeterli oluyormuş. Tüp bebekte .. Zaten tutunma o 5-10 dk içinde oluyor.. Sonrası biraz daha psikolojik ilerliyor.. Yani benim okuduğum öyle.. Bende bilmiyorum hangi ruh hali ile girer çıkarımAaaa dünde kizin biri transfer oldu baktım eli karnında çıkıyor şaşırdım yatirmadilarmi acaba soramadım daözellerde 1 2 saat yatıyon galiba
Raporla gitsene özele SGK anlaşmalı yerler var ilaçlar da ona keza ben öyle yapcmBende o kadar ugrastim ilk deneyim dedim sonra aklımda 1 2 yer var olmaz ise oraya gidicem inşallah olir tabide bakalim canim
Ama iki tüp bebek denemesi sonrasında rapor vereceklerdir ona.Raporla gitsene özele SGK anlaşmalı yerler var ilaçlar da ona keza ben öyle yapcm
Onu hiç bilmyrm bizim 2 aşılama sonrası rapor çıkcakAma iki tüp bebek denemesi sonrasında rapor vereceklerdir ona.
Aşılama olmadan karar çıktı bu durumda rapor veriyorlar mı?
Ama iki tüp bebek denemesi sonrasında rapor vereceklerdir ona.
Aşılama olmadan karar çıktı bu durumda rapor veriyorlar mı?