Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben size bir derdimi açsam bana ne tavsiye edersiniz?
Olumsuz geçen gebelik denemelerinden sonra eşim bana yaklaşmıyor artık. Sadece çocuk için bana yaklasiyirsun diyor soğudum artık diyor. Haftaya da yumurtlama günüm muhtemelen, ne yapacağım ben?
Bunları yazarken hicap duyuyorum ne olur kusura bakmayın ama kimseye anlatamam bunu...
Canım eğer sadece yumurtlama zamanı yaklaşıp diğer zamanlarda uzak duruyorsan adam kendini sperm bankası gibi hissediyordur bebek bahsini biraz kapat eşinle zaman geçir

Olumsuz geçen gebelik denemelerinden sonra eşim bana yaklaşmıyor artık. Sadece çocuk için bana yaklasiyirsun diyor soğudum artık diyor. Haftaya da yumurtlama günüm muhtemelen, ne yapacağım ben?
Bunları yazarken hicap duyuyorum ne olur kusura bakmayın ama kimseye anlatamam bunu...
Hepimizin ortak sorunu.. haftaya yumurta gününüzse söylemeyin kesinlikle ve istemiyorum direk size gelmesini sağlayın ☺️ size de iyi gelir…

Canım eğer sadece yumurtlama zamanı yaklaşıp diğer zamanlarda uzak duruyorsan adam kendini sperm bankası gibi hissediyordur bebek bahsini biraz kapat eşinle zaman geçir
İnanın öyle yapmıyorum bu mevzu açıldığından beri böyle maalesef sanki bir tek ben istiyorum bebeğimiz olmasini😔

İnanın öyle yapmıyorum bu mevzu açıldığından beri böyle maalesef sanki bir tek ben istiyorum bebeğimiz olmasini😔
Bizler bu konuda çok hassasız benim eşimde bi ara çevre baskısından bıktığın için istiyosun böyle devam ederse vazgeçerim diyodu emin ol onlarda istiyo ama çabuk sıkılıyorlar bizler gibi olmalarını bekleme üzme kendini bizler anaç duygularla ufacık tavırlarını yanlış anlıyoruz boşver ne zamn o sana yaklaşırsa o zamn olsun birliktelik yumurtlama zamanı bu ay da eşinle Aran iyi olsun diye kaçıversin yeter ki aranız düzelsin

Bizler bu konuda çok hassasız benim eşimde bi ara çevre baskısından bıktığın için istiyosun böyle devam ederse vazgeçerim diyodu emin ol onlarda istiyo ama çabuk sıkılıyorlar bizler gibi olmalarını bekleme üzme kendini bizler anaç duygularla ufacık tavırlarını yanlış anlıyoruz boşver ne zamn o sana yaklaşırsa o zamn olsun birliktelik yumurtlama zamanı bu ay da eşinle Aran iyi olsun diye kaçıversin yeter ki aranız düzelsin
Çok rahatlattiniz beni çok sagolun kafam allak bullak ne bileyim işte... Çok duygusalim bu aralar kendimi çorak toprak hissediyorum 😒

Benim eşimde ilk başlarda öyleydi çünkü hadi yumurtlama zamanım ilişkiye girmemiz lazım diyodum bu tavrım rahatsız etti onu. Sonra hiç bişi demeden yakınlaşıyodum yumurtlama zamanlarımda ve düzeldi . Şuan öyle yapmıyo olabilirsin ama öncesinde böyle bişi dediysen bu onu rahatsız etmiş olabilir görev haline gelmesin

Tatlım yazdan beri sabırla bekledin iki tüp bebek denemeni yap zaten sana direk tüp bebek kararı çıktı.
Sonrasında belki ilaçlar için rapor çıkar ve ona göre özellerle yol alırsın..
Ama belki de hiç gerek kalmaz gelecek aya gebe olursun 🙏🏻🎈
Çok yol aldın hiç yılma olumlu bak🎈
Dogru diyosun canim o yüzden sabrediyorum sonrasına artık bakacağım 😍 hepimiz burda adımızı yazdiralim inşallah

Maviesra Maviesra direk rapor aldığı için istediği yerde başlayabilir.. Bana kalırsa başka yerde başlaması yumurta rezervi az olduğu için daha iyi olur.. Ama önce devlette denemek istiyor. O yüzden ben yorum yapmadım🙂
Ya denemek değil kuzum ben k kadar bekledim sabrettim yoksa aklımda başka yer var 1 ay daha beklimde olmadi zaten alıp başını gidicem başka yerlere 😃 sil baştan baslicak herşey:KK43:

X