Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Ben de görüyorum ama erken gebelik testi sanırım bu?

Bir kaç güm takip etmek gerek, inşallah vardır ve inşallah sağlıkla ilerler
Günaydın, herkese mutlu pazarlar diliyorum
Günaydıııınlar Selizcim ve diğer kader ortaklarım

Aa neden olmadı peki..
İlk iki tedavide toplanan yumurtalarım boş çıktı ve sonlandı tedavi. Transfer aşamasına geçemedik bile üçüncü tedavi de üç yumurta toplanıp 2 tanesi döllendi biri üç güne gitti ve Transfer oldum tutmadı oda. Fazla ilaç kullandığım için yumurtalar kalitesiz oluyormuş. Tedavilerim yaklaşık 15 gün sürüyor du. 15 gün yüksek doz iğne olunca sonunda yumurta oluşuyordu ama olanların içinde yumurta hücresi oluşmuyordu yani boş çıkıyordu. Raporlu tedavi görsemde ilaçlarda doz sınırı vardı. Fazla ilaç kullanınca doz sınırı aşıldığı içinde mecburen ilacı normal fiyattan alıyordum bunun maliyeti de çok fazla oluyordu. Bütün bunları düşününce keşke dışarıda özelde neden yapmadım diye çok pişmanlık yaşadım doğrusu.

Belli olmaz o işler
Dur kiz daha Erken belki başka ağrıdır pozitif düşünelim
İnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm

Yaa 15-20 dk yatırıyolar genelde, üzüldüm böyle olmasına. Neyse nasip kuzum bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…