- 27 Aralık 2021
- 7
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.301
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Devlette direk rapor çıkabilir araştırmışsınızdır zaten..Evet tek çare bu görünüyor ancak eldeki imkanlar yetersiz
Devlette rapor çıkartıp üç defa denedim tüp bebek. İki üç yıl oldu. O hakkımı kullandım.Devlette direk rapor çıkabilir araştırmışsınızdır zaten..
Aa neden olmadı peki..Devlette rapor çıkartıp üç defa denedim tüp bebek. İki üç yıl oldu. O hakkımı kullandım.
Var gibi.. Ama kan vermeye gitmeyin çok düşük değer.. kaset teste görene kadar sabahları yapabilirsiniz.. hayırlı olsun..Kızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Görüyorum çok silik bir çizgiKızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Bat geçene kadar beklicem kan vermek için erken gebelik testlerinin yanılttığını biliyorumVar gibi.. Ama kan vermeye gitmeyin çok düşük değer.. kaset teste görene kadar sabahları yapabilirsiniz.. hayırlı olsun..
Inşallah canimmmCanım üzülmeyelim hiç her nasip vaktine esir bizim nasibimiz bizi bekletiyor diye düşünelim ben de negatif üstüne baya temizlenmeli bi regl oluyorum ama son adetim olacak bu diye kendimi motive ediyorum. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi kolay
Günaydın canimcimGünaydın, herkese mutlu pazarlar diliyorum
Ben de görüyorum ama erken gebelik testi sanırım bu?Kızlaar günaydın testime bakabilir misiniz bat 12 ocak sizde benim gördüğümü görüyor musunuz yoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Günaydıııınlar Selizcim ve diğer kader ortaklarımGünaydın, herkese mutlu pazarlar diliyorum
İlk iki tedavide toplanan yumurtalarım boş çıktı ve sonlandı tedavi. Transfer aşamasına geçemedik bileAa neden olmadı peki..
Belli olmaz o işlerGünaydın canlarımbugün regl ağrısıyla uyandım bat 15 Ocak demek ki aşılama tutmadı çünkü biliyorum ki her reglden 1 hafta önce bu ağrıyla bn geliyorum mesajı verir
Dur kiz daha ErkenGünaydın canlarımbugün regl ağrısıyla uyandım bat 15 Ocak demek ki aşılama tutmadı çünkü biliyorum ki her reglden 1 hafta önce bu ağrıyla bn geliyorum mesajı verir
Belli olmaz o işler
İnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrmDur kiz daha Erkenbelki başka ağrıdır pozitif düşünelim
Yaa 15-20 dk yatırıyolar genelde, üzüldüm böyle olmasına. Neyse nasip kuzum bekle bakalımİnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm
Evet Bnde yatcakmıyım dedim hayır bekleyenler var dediler 1 dk Bile yatmadım çok üzüldüm nasip tabi o kadar bekledim bi kaç ay daha beklerimYaa 15-20 dk yatırıyolar genelde, üzüldüm böyle olmasına. Neyse nasip kuzum bekle bakalım