Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canim napalim 1 ay daha beklicem bende bu şans varken daha çok son dakika şoku atlatırım neyse rabbim hayirlisini nasip eylesin
Öyle düşünme şanslısın ki tüp bebek sürecine girebildin eşin yanında 🙏🏻 Kocası istemeyen tedavi olamayan çok insan var . Emeklerimizin karşılığını alıcaz bi gün

İlk iki tedavide toplanan yumurtalarım boş çıktı ve sonlandı tedavi. Transfer aşamasına geçemedik bile 😔 üçüncü tedavi de üç yumurta toplanıp 2 tanesi döllendi biri üç güne gitti ve Transfer oldum tutmadı oda. Fazla ilaç kullandığım için yumurtalar kalitesiz oluyormuş. Tedavilerim yaklaşık 15 gün sürüyor du. 15 gün yüksek doz iğne olunca sonunda yumurta oluşuyordu ama olanların içinde yumurta hücresi oluşmuyordu yani boş çıkıyordu. Raporlu tedavi görsemde ilaçlarda doz sınırı vardı. Fazla ilaç kullanınca doz sınırı aşıldığı içinde mecburen ilacı normal fiyattan alıyordum bunun maliyeti de çok fazla oluyordu. Bütün bunları düşününce keşke dışarıda özelde neden yapmadım diye çok pişmanlık yaşadım doğrusu.
Ben baya araştırma yaptım. Bi çok kişi ile görüşmüştüm. Amh değeri düşük olanlarda zaten genel sorun yumurta üretimi değil kalitesiz yumurta oluşumu.. O yüzden sizdeki tedavide yüksek doz ilaç uygulaması aslında boşuna masraf boşuna tedavi… Sizde özellikle klomen ile tedavi öneriliyor… Klomen ile beraber belki gonal-f veya meriofert düşük dozda verilerek 1-2 tane ama kaliteli yumurta oluşumu sağlanmalı..
Genelde doktorlar önce yüksek dozu verip yumurtalıkların tepkisine bakıyorlar… Yumurta üretimi ve başarısız Embryo oluşumunu göeüp sonra düşük dozda ilaç tedavisi ile devam ediyorlar.. Siz araştırın isterseniz.. Medipol bağcılardaki doktora bakın isterseniz.. O kadın çok donanımlı bu noktada..

Ben baya araştırma yaptım. Bi çok kişi ile görüşmüştüm. Amh değeri düşük olanlarda zaten genel sorun yumurta üretimi değil kalitesiz yumurta oluşumu.. O yüzden sizdeki tedavide yüksek doz ilaç uygulaması aslında boşuna masraf boşuna tedavi… Sizde özellikle klomen ile tedavi öneriliyor… Klomen ile beraber belki gonal-f veya meriofert düşük dozda verilerek 1-2 tane ama kaliteli yumurta oluşumu sağlanmalı..
Genelde doktorlar önce yüksek dozu verip yumurtalıkların tepkisine bakıyorlar… Yumurta üretimi ve başarısız Embryo oluşumunu göeüp sonra düşük dozda ilaç tedavisi ile devam ediyorlar.. Siz araştırın isterseniz.. Medipol bağcılardaki doktora bakın isterseniz.. O kadın çok donanımlı bu noktada..
Çok teşekkür ederim.

İnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm
Aaaa dünde kizin biri transfer oldu baktım eli karnında çıkıyor şaşırdım yatirmadilarmi acaba soramadım da :KK43: özellerde 1 2 saat yatıyon galiba

İnşallah ama benim aşılamadan umudum yok çok kötü bi aşılamaydı hiç yatırmadılar sırada insanlar olunca ve spermler geri geldi anında aktı yani ayıptır söylemesi bi an önce 2.aşılamayı da olup tüpe geçmek istyrm
Devlette mi başlamıştın kuzu sen?

Bende o kadar ugrastim ilk deneyim dedim sonra aklımda 1 2 yer var olmaz ise oraya gidicem inşallah olir tabide bakalim canim
Tatlım yazdan beri sabırla bekledin iki tüp bebek denemeni yap zaten sana direk tüp bebek kararı çıktı.
Sonrasında belki ilaçlar için rapor çıkar ve ona göre özellerle yol alırsın..
Ama belki de hiç gerek kalmaz gelecek aya gebe olursun 🙏🏻🎈
Çok yol aldın hiç yılma olumlu bak🎈

Aaaa dünde kizin biri transfer oldu baktım eli karnında çıkıyor şaşırdım yatirmadilarmi acaba soramadım da :KK43: özellerde 1 2 saat yatıyon galiba
5 dk yatmak yeterli oluyormuş. Tüp bebekte .. Zaten tutunma o 5-10 dk içinde oluyor.. Sonrası biraz daha psikolojik ilerliyor.. Yani benim okuduğum öyle.. Bende bilmiyorum hangi ruh hali ile girer çıkarım😃

MaviSasa234 MaviSasa234 Maviesra Maviesra
Maxijuno deneyimim 📌
Bugün itibari ile 26. Günde regl başlamak üzere bu tüm ay Maxijuno kullandım ve gecikme olmadı.
Bu ay femara vb hormona etki eden ilaçlar almadım ve regl döngümde zaman kayması yok sonuç olarak geçen ay gecikmeye etki eden femara benim bünyemde ✌🏻
L Lalalala1 sana da fikir olabilir belki canım.
Ben maxijunonun yılda bir iki üç ay arayla kullanılmasının gebe kalmaya istekli annelere olumlu etki edeceğini düşünüyorum 🍃

Ama iki tüp bebek denemesi sonrasında rapor vereceklerdir ona.
Aşılama olmadan karar çıktı bu durumda rapor veriyorlar mı?
Maviesra Maviesra direk rapor aldığı için istediği yerde başlayabilir.. Bana kalırsa başka yerde başlaması yumurta rezervi az olduğu için daha iyi olur.. Ama önce devlette denemek istiyor. O yüzden ben yorum yapmadım🙂

Kızlar ben size bir derdimi açsam bana ne tavsiye edersiniz?
Olumsuz geçen gebelik denemelerinden sonra eşim bana yaklaşmıyor artık. Sadece çocuk için bana yaklasiyirsun diyor soğudum artık diyor. Haftaya da yumurtlama günüm muhtemelen, ne yapacağım ben?
Bunları yazarken hicap duyuyorum ne olur kusura bakmayın ama kimseye anlatamam bunu...

X