Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de merakla bekliyorum adet olmayı umarım çok uzamaz. Allah nasip ederse ben de bu sefer sürprizler olmadan tekrar yaşamak istiyorum bu duyguyu
Sizim kaybınız neden oldu özel olmayacaksa ve anlatmak paylaşmak isterseniz.
Bir yanım hiç inanmıyor canım ama sen biliyorum olayı demişsin:)
Valla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Evet topla bizi topla meraklandık :)

Bu benim 2. Kürtajım canım, ilkinde 31. Günde ikincisinde 25. Gün oldum.
Sürpriz bir hamilelik yaşadım. Benim muhtemel yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce ilişki yaşadık ve benim tahminime göre sperm hücreleri canlılığını yitirmek üzereyken oldu döllenme.
Çok erken belirti yaşamaya başladım tuvalete sık çıkma özellikle gece burdan anladım ve 7 Aralık ilişki tarihimdi 17 aralıkta testle öğrendim hamileliği. İlk kontrol tam 7 haftalıkken oldu ve 5+6 hafta büyüklüğündeydi geç döllenme olmuş olabilir dedi. Ama içime sinmedi hiç bu durum bir sonraki hafta lekelenme yaşayınca gittim ve bebeğin kalp atışları çok düzensizdi gelişimi çok azdı muhtemelen duracak bekleyelim 1 hafta dedi ve bu süreçte kanamalarım da devam etti.
Bir hafta sonra da kürtaj oldum. Sürpriz bir şekilde gelen bebeğim öyle de gidiverdi

Aaaaaaaaa, bu haber lalallaaya yaramaz haha,

Amin amin kuzu darısı başımıza

Canım testi özelde yaptırsaydın sonucun Max 2 saate çıkardı. 1 ay beklemektense özelde 250 TL ye test yaptırıp tedaviye başlamak daha mantıklı değil miydi?
Daha onceki testlerimi yaptirdim ayni hastanede ve 3 4 saate cikiyordu ilk defa boyle oldu bilsem zaten özelde verirdim canim 1 ay daha beklicem maalesef ozaman artik ozelde veririm ve inanirmisin test hala cikmamis saka gibi herseyde var bi hayır nedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…