- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.281
Valla zor kuzum ne diyim hep saçma sapan engeller çıkıyorEvet canim önümüzdeki ay da aksilik çıkarsa özele gidicem yoruldum iyice psikolojik olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla zor kuzum ne diyim hep saçma sapan engeller çıkıyorEvet canim önümüzdeki ay da aksilik çıkarsa özele gidicem yoruldum iyice psikolojik olarak
Siz o zaman beklemeden hemen tüp bebeğe başlayın..Benim sorunum düşük amh ve kalitesiz yumurta yaş faktörü de var (41)
Amh fsh kac kendi kendinizemi ilaclami adet oluyosunuz binan once tüpbebeğe başvuru yapınhic gebelik oldumuBenim sorunum düşük amh ve kalitesiz yumurta yaş faktörü de var (41)
Üzülme demicem bende olsam çok üzülürdüm ama günlerce üzülme yıpratma kendini ne zamandır bekliyosun uğraşıyosun 1 aydan bişi olmaz vakti gelmemiş demek kiOlmadi kızlar bi covit testi çıkmadı diye muayene etmediler çok üzgünüm obur aya kaldi
Amh 0.3 fsh 2.9 lh 4.1 e2 85Amh fsh kac kendi kendinizemi ilaclami adet oluyosunuz binan once tüpbebeğe başvuru yapınhic gebelik oldumu
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan bende kaç gündür bu psikolojiye girdim ya pfff elden bişey gelmiyor üzülme demek çare değil yinede olumlu bak canım bak gelecek ay baslicaksin ne güzel bende şuan o kadar çok isterdim ki tekrar tüp bebek yaptirabilmek bu açıdan düşün imkanın var hemen geçer o bı ayGelin görümce arkadaşım var biri 2.ye diğeri 3.ye hamile ve daha yeni dogum yapmışlardı rabbim bizlere 1 çocuğu çok görüyor isyan etmiyorum ama psikolojik olarak çok çöktüm heryerden gebe haberi geliyor
Evet tek çare bu görünüyor ancak eldeki imkanlar yetersizSiz o zaman beklemeden hemen tüp bebeğe başlayın..
Hakkından hayırlısı olsun inşallah canım. Devlette böyle sıkıntılar yaşanıyor ve süreç uzuyor işte.Daha onceki testlerimi yaptirdim ayni hastanede ve 3 4 saate cikiyordu ilk defa boyle oldu bilsem zaten özelde verirdim canim 1 ay daha beklicem maalesef ozaman artik ozelde veririm ve inanirmisin test hala cikmamis saka gibi herseyde var bi hayır nedim
Öyle deme kuzum Rabbimin vardır bir bildiği. Bak bende de eşimde de bir problem yok 12.ayımızdayız hala elde var sıfır. Ben nerdeyse 2.5 senelik evliyim, herkes neden hala düşünmüyorsun diyor. Bu aralar düşünüyorum nasip diyorum. Ben de psikolojik olarak etkileniyorum ama napalım kime kızıp kime küselim? Rabbim ol diyince olacak, elimizden geleni yaptık gerisi Takdiri İlahiGelin görümce arkadaşım var biri 2.ye diğeri 3.ye hamile ve daha yeni dogum yapmışlardı rabbim bizlere 1 çocuğu çok görüyor isyan etmiyorum ama psikolojik olarak çok çöktüm heryerden gebe haberi geliyor
Öyle canim napalim 1 ay daha beklicem bende bu şans varken daha çok son dakika şoku atlatırım neyse rabbim hayirlisini nasip eylesinÜzülme demicem bende olsam çok üzülürdüm ama günlerce üzülme yıpratma kendini ne zamandır bekliyosun uğraşıyosun 1 aydan bişi olmaz vakti gelmemiş demek ki
Inşallah bekleyenler icin de rabbimin müjdesi vardır sevinçten ağlarız birgünÖyle deme kuzum Rabbimin vardır bir bildiği. Bak bende de eşimde de bir problem yok 12.ayımızdayız hala elde var sıfır. Ben nerdeyse 2.5 senelik evliyim, herkes neden hala düşünmüyorsun diyor. Bu aralar düşünüyorum nasip diyorum. Ben de psikolojik olarak etkileniyorum ama napalım kime kızıp kime küselim? Rabbim ol diyince olacak, elimizden geleni yaptık gerisi Takdiri İlahi
Tabi umut var geç olsun güç olmasin moral onemli doğal denicem bu ay aylardır salmıştım inşallah hic tüpe gerek kalmaz ve hepimiz şubat ayında çift çizgileri paylaşırızSeni o kadar iyi anlıyorum ki şuan bende kaç gündür bu psikolojiye girdim ya pfff elden bişey gelmiyor üzülme demek çare değil yinede olumlu bak canım bak gelecek ay baslicaksin ne güzel bende şuan o kadar çok isterdim ki tekrar tüp bebek yaptirabilmek bu açıdan düşün imkanın var hemen geçer o bı ay
Öyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Bazen evladın varlığı imtihanın olur bazen de yokluğu. Sabredip güvenmekten başka çaremiz yok. Bir daha duymayayım böyle şeylerGelin görümce arkadaşım var biri 2.ye diğeri 3.ye hamile ve daha yeni dogum yapmışlardı rabbim bizlere 1 çocuğu çok görüyor isyan etmiyorum ama psikolojik olarak çok çöktüm heryerden gebe haberi geliyor
Bugün psikolojim çok çöktü sanki negatif sonuç almışım öyle bi ağırlık var üzerimde yarına kendime gelirim inşallah canim çok heveslenmiştim ondan sanırım bu halimÖyle deme canım herkesin imtihanı farklı. Bazen evladın varlığı imtihanın olur bazen de yokluğu. Sabredip güvenmekten başka çaremiz yok. Bir daha duymayayım böyle şeyler
Kuzucum lütfen kendine gel bakayım, her işte bir hayır vardır. Belki bu ay hormon düzeylerinde sıkıntı olacak ve yapılsa bile tutmayacaktı. O zamanki üzüntü bundan daha fazlası olurdu. Rabbimin bir bildiği vardır diyerek razı geleceksin. Şuan bu stresin ve üzüntün bile gelecek ayı olumsuz etkiler. Bu ay detox ayın olsun. Keder detoxu. Eğlen, gül, gez, bebek düşünmeden dediler gibi seviş. Film izle mısır patlat, sevdiğin yemekleri yap. Bir dahaki adet günün gelene kadar aklına getirmeBugün psikolojim çok çöktü sanki negatif sonuç almışım öyle bi ağırlık var üzerimde yarına kendime gelirim inşallah canim çok heveslenmiştim ondan sanırım bu halim
Herseyde var hayır tabi canim cansınız siz ya iyiki varsınız pazartesi diyete baslim ilaçlardan vitaminlerden kilo aldım onları vermeye çalışın bu ay sonra yine umutlar bizler içinKuzucum lütfen kendine gel bakayım, her işte bir hayır vardır. Belki bu ay hormon düzeylerinde sıkıntı olacak ve yapılsa bile tutmayacaktı. O zamanki üzüntü bundan daha fazlası olurdu. Rabbimin bir bildiği vardır diyerek razı geleceksin. Şuan bu stresin ve üzüntün bile gelecek ayı olumsuz etkiler. Bu ay detox ayın olsun. Keder detoxu. Eğlen, gül, gez, bebek düşünmeden dediler gibi seviş. Film izle mısır patlat, sevdiğin yemekleri yap. Bir dahaki adet günün gelene kadar aklına getirme
İşte buuu, harikasın. Sen de iyi ki varsın.Herseyde var hayır tabi canim cansınız siz ya iyiki varsınız pazartesi diyete baslim ilaçlardan vitaminlerden kilo aldım onları vermeye çalışın bu ay sonra yine umutlar bizler için
Canım üzülmeyelim hiç her nasip vaktine esir bizim nasibimiz bizi bekletiyor diye düşünelim ben de negatif üstüne baya temizlenmeli bi regl oluyorum ama son adetim olacak bu diye kendimi motive ediyorum. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi kolayBugün psikolojim çok çöktü sanki negatif sonuç almışım öyle bi ağırlık var üzerimde yarına kendime gelirim inşallah canim çok heveslenmiştim ondan sanırım bu halim