Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Ay kimisinin üzerine ceket atsan hamile kalacak yaa kimisi de öyle kaygısız aylar geçiyo haberi olmuyo hamile olduğundan 😂

Ertesi gün hapını ertesi gün içmemiş ondan olmuş😁 Çok takılma.. Hepsi palavra😏
Gebe kalma ihtimalini düşünmese ilk aydan korunurdu.. Hepimiz onun mağduruyuz😁
Maşallah ilk aydan tutmuş.. Yalana gerek yok deseydin😂
Ertesi gün hapını içer içmez adet oluyorsun zaten.. İçseydi onu da anlatırdı😏
Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellide
Artık korunamadı mı naptı orasını kendi bilir=)
Allahım bu kadar isterkn bize verse ya diyesi geliyor insanın 🥰

Valla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı 😁
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)

Valla kuzu ben inanmıyodum aslında böyle diyenlerede, çok yakınımda ve çok yakın bi zamanda böyle bişey yasadık
Olayı anlatmim şimdi çok şahsına münasır bi durum, ifşa olmim=)))
Demek ki olabiliyormuş diyorum artık
Nasip işte gelceği varsa geliyo o bebek, zamanı gelmediysede naparsak yapalım bi türlü gelmiyor 🤷‍♀️
Ama biraz modum düştü ne yalan sölim😒
Sağlık olsun hepimiz farklıyız 🎈
Gelecek aylarda hem tedavi niyetin var 2022 sana bebiş getirecek 🙏🏻🎉

Sağlık olsun hepimiz farklıyız 🎈
Gelecek aylarda hem tedavi niyetin var 2022 sana bebiş getirecek 🙏🏻🎉
İnsallahhh kuzucum, sana bana bekleyen herkese getirsinn artıkk🥰❤️
Bizde başka seyler konusmaya baslayalım haftalar takip edelim=) cinsiyet öğrenme partisi yapalım burda falan=)

Dene bi bakalım kuzu
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Gerçekten güler misin ağlar mısın 🤣 benim arkadaşımda hindistan lı biri ile evlendi alışma süreci daha farklı olacağı için koruyor
Dene bi bakalım kuzu
Güler misin ağlar mısın
Gerçekten güler misin ağlar mısın yaa 🤣millet hemen hamile kalıyor maşallah. Benim arkadaş ta yabancı biriyle evlendi alışmak zor olacağı için 1 sene olmaz diyordu korunduğu halde hamile kaldı. Kanamadı olunca anladı adet sanmış gerekenden uzun olunca doktora bir gidiyor hamile

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ilk hamileliğiniz doğal mi oldu kan pihtilasmasi olabilir baktirdiniz mi
Doğal olarak hamile kaldım. Yaşım 35 olduğu için küretaj sonrası pataloji ve kromozom testine gönderildi. Sonuçlar da negatif hiç bir şey çıkmadı. Sonuç sebepsiz düşük. Doktorlar bunun normal olduğunu artık her kadının bu tür sebepsiz düşük yaşadığını söylüyor.

Ben emziriyorum bile gsgshshsh
Betalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim:KK49::KK49:
Günaydın canlarım, mutlu bir haftasonu olsun ❤️ dün gece çok güzel bir rüya gördüm, gerçek olur inşallah 😍 @Lalalala1 sen de kabuslaara dalmışsın 😅 hepimizin psikoloji bozuldu ayool
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedim 😍 Ama takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar:rolleyes::rolleyes::KK8:

Kızlar ben bugün eczaneden eşim için solgar male multi vitamin aldım. Araştırmalarıma göre erkeklerin de bizler gibi selenyum,inistol ve folik asit kullanması gerekiyormuş. Her ne kadar sprem sayısında yada hareketinde problem yoksa da bebeğin tutunması ve gelişimi için erkeğin rolü büyük. Ayrıca kendim için de omepa vm kullanıyorum 2 aydır. Ayrıca akşamları inistol alıyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum. Bakalım neler olacak 😊 bu haftayı iyi değerlendirmem lazım. Yoğun çalışıyorum ancak anne olabilmek herşeyin üstünde 😍

Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellide
Artık korunamadı mı naptı orasını kendi bilir=)
Allahım bu kadar isterkn bize verse ya diyesi geliyor insanın 🥰
Öyle tabiki ama ben eczaneden biliyorum. Nöbetlerde en çok satılanlar onlar… İlişki sonrası hemen içiyorlar. Ertesi gün karın ağrısı ile ohh mis bitiyor.. ya cahil bilmeden okudu birşeyler yaptı.. Ki bu zamanda öylesi zor..
Ya da dediğim gibi bile isteye olmuş bir durum.. Çok takılma.. İstemiyor gibi görünmesi bu kadar çabuk olmasından 😂
Darısı başımıza😁

Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedim 😍 Ama takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar:rolleyes::rolleyes::KK8:
Ben uyandığımda bebek aramistim yanimda ya 🥲🥲

Astrolojiyle ilgili olman ne hoş 🤩 bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız 💕

Saddest-standing-cat-ever.gif
Ben uyandığımda bebek aramistim yanimda ya 🥲🥲
Kıyamamm 😞

Astrolojiyle ilgili olman ne hoş 🤩 bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız 💕
Aminnn aminnn canımm beniim 😍bende aynı duydum Rabbim hepimize peş peşe bu mutluluğu yaşatsın inşAllah astroloji en sevdiğimmmm😍

X