Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Otların ismini bilmiyorum canım babaannem saydı ama adını bile duyduğum şeyler değil bir tek ısırgan var onu biliyorum ötekileri bilmiyorum. Kürlere bende karşıyım. İncir kürü soğan kürü maydanoz suyu falan yapıp içenler var. Hangi hormonu bozar bilemeyiz yapmam da. Ama bu buharı a oturucam enfeksiyon vs varsa engelliyor hamile kalmayı dediler temizler dediler. Dediğin gibi içmiycem nasılsa. Bir dahaki ayda süt maynadoz buharı na oturucam.

Kuzum senin kaç gün kaldı şimdi? Ben 25. Gündeyim 30 sayıyorum hep, son 3-4 ayda 25. Günde oldum ama kürtaj olalı 1 ay geçti düzen şaşabiliyor bazen.

Doktorunuzun ismi nedir acaba

Süt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın

Bu nasıl bir öykü ben de anlamıyorum maşallah diyelim
Çok var böyle hikayeler ama

Ertesi gün hapını ertesi gün içmemiş ondan olmuş Çok takılma.. Hepsi palavra
Gebe kalma ihtimalini düşünmese ilk aydan korunurdu.. Hepimiz onun mağduruyuz
Maşallah ilk aydan tutmuş.. Yalana gerek yok deseydin
Ertesi gün hapını içer içmez adet oluyorsun zaten.. İçseydi onu da anlatırdı

Bu nasıl bir öykü ben de anlamıyorum maşallah diyelim
Çok var böyle hikayeler ama
Valla kuzu ben inanmıyodum aslında böyle diyenlerede, çok yakınımda ve çok yakın bi zamanda böyle bişey yasadık
Olayı anlatmim şimdi çok şahsına münasır bi durum, ifşa olmim=)))
Demek ki olabiliyormuş diyorum artık
Nasip işte gelceği varsa geliyo o bebek, zamanı gelmediysede naparsak yapalım bi türlü gelmiyor
Ama biraz modum düştü ne yalan sölim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…