- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.221
İlk Kaç çıktı crp21 aralıkta kandan yaptı doktoe bir dahada yapmadım o zaman negatifti enfeksiyon çıktı canım
Otların ismini bilmiyorum canım babaannem saydı ama adını bile duyduğum şeyler değil bir tek ısırgan var onu biliyorum ötekileri bilmiyorum. Kürlere bende karşıyım. İncir kürü soğan kürü maydanoz suyu falan yapıp içenler var. Hangi hormonu bozar bilemeyiz yapmam da. Ama bu buharı a oturucam enfeksiyon vs varsa engelliyor hamile kalmayı dediler temizler dediler. Dediğin gibi içmiycem nasılsa. Bir dahaki ayda süt maynadoz buharı na oturucam.Bende öyle düşünüyorum kuzu, aşılamanın erkek kaynaklı sorun olanlarda işe yaradığını
Bizim için çok mantıklı değil
Zaten yatmıyor kafama ama dediğim gibi doktorlada ortak bi karar vermek lazım artık
Bakıcas duruma
Valla kuzu ben normalde bitkisel kürlere ota vs karsıydım, karsıdan ziyade korkuyodum yani bi zararı olur mu diye
Ama bu sürede denemediğim sey kalmadı diyebilirim
İnsan bi umut diyor işte
Dene sonuçta içmiyosun etmiyosun
Rahmi temizler falan belki vesile olur
Dediğin ot ne otu, sultan otu falan mı peki=)
İsimlerini bilmiyorum canım babaannem toplattı Bi kadına bana yolladı. Farklı şehirdeyiz biz. Sadece içinde ısırgan otu da var onu biliyorumHangi otları kullanıyorsunuz?
Bilmiyorum canımİlk Kaç çıktı crp
Aminn inşallahSakin bi insanım ondan galiba bide eşimin çok etkisi var yardımcı olmasa cesaret edemezdim Rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah
Kuzum senin kaç gün kaldı şimdi? Ben 25. Gündeyim 30 sayıyorum hep, son 3-4 ayda 25. Günde oldum ama kürtaj olalı 1 ay geçti düzen şaşabiliyor bazen.Kesinlikle öyle her adet dönemi bir yıkılış sonra tekrar toparlanış ayağa kalkış yeni umutlar peşinde koşma inanç dua vs vs en sonda mutlu finali bizde görelim artıkkk
Bir arkadaş yazmıştı burda elimde değil her ay diğer ayın planını yapıyorum diye belki de alttan alttan bilinçaltımızı olumlayamıyoruz. Ben de öyle hep önümüzdeki ay da şunu denerim şunu yaparım şu doktora giderim. Bu ay onu pek yapmamaya çalıştım Allah büyük hele bekle sonucu gör sonra napcaksan yap diye baskılamaya çalıştım kemdimi.
Yeme düzeni önemli kuzum her gün en az 1 yumurta yemek lazım mış bol su ve yürüyüş..
Bugün 26. Günümdeyim 3 gün kaldı kuzum. Her ay değişebiliyor döngüKuzum senin kaç gün kaldı şimdi? Ben 25. Gündeyim 30 sayıyorum hep, son 3-4 ayda 25. Günde oldum ama kürtaj olalı 1 ay geçti düzen şaşabiliyor bazen.
Doktorunuzun ismi nedir acabaejce @A R Y A kuzum tıbbi genetik randevu alıp test verdim… Babacan dünya tatlısı bi doktor ile karşılaştım… Bunların baştan yapılması lazımdı senin tüp bebeğe kadar bekletmişler.. Ben sana derman olucam. Bana bebek haberi ile geleceksin bak gör.. Nasıl psikolojik destek ile ilgilendi anlatamam… Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde reklamımı da yap gelsin insanlar bilsinler dedi Testlerimi dış laba gönderdi… Senin transfer yetiştirelim sonuçları dedi.. Detaylı da arama isteyelim herşey baksınlar dedi..
Gerçekten bu süreçte karşılaştığım en ilgili ve işinin ehli insandı
Metin EserDoktorunuzun ismi nedir acaba
Çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsunMetin Eser
Yapmamayı planlıyordum. Ama medical park kendi sitesinde de adet söktürücü demiş. Bende yapıp içtim ve hafiften geldiBir kaç güne gelir stressiz beklemede kal bence kür vs yapma derim ben
Sizin sorununuz nedir?Çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun
bende varımmm benide ekleyinMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Size de çok geçmiş olsun kürtajdan sonra adet oldunuz mu?Kuzum senin kaç gün kaldı şimdi? Ben 25. Gündeyim 30 sayıyorum hep, son 3-4 ayda 25. Günde oldum ama kürtaj olalı 1 ay geçti düzen şaşabiliyor bazen.
Çok teşekkürler evet oldum, şimdi 2.ayım.Size de çok geçmiş olsun kürtajdan sonra adet oldunuz mu?
Ben de merakla bekliyorum adet olmayı umarım çok uzamaz. Allah nasip ederse ben de bu sefer sürprizler olmadan tekrar yaşamak istiyorum bu duyguyuÇok teşekkürler evet oldum, şimdi 2.ayım.
Süt maydanozuda duymustum burdaOtların ismini bilmiyorum canım babaannem saydı ama adını bile duyduğum şeyler değil bir tek ısırgan var onu biliyorum ötekileri bilmiyorum. Kürlere bende karşıyım. İncir kürü soğan kürü maydanoz suyu falan yapıp içenler var. Hangi hormonu bozar bilemeyiz yapmam da. Ama bu buharı a oturucam enfeksiyon vs varsa engelliyor hamile kalmayı dediler temizler dediler. Dediğin gibi içmiycem nasılsa. Bir dahaki ayda süt maynadoz buharı na oturucam.
Süt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Ertesi gün hapını ertesi gün içmemiş ondan olmuşSüt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Valla kuzu ben inanmıyodum aslında böyle diyenlerede, çok yakınımda ve çok yakın bi zamanda böyle bişey yasadık
Bu nasıl bir öykü ben de anlamıyorum maşallah diyelim
Çok var böyle hikayeler ama