Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kimisinin üzerine ceket atsan hamile kalacak yaa kimisi de öyle kaygısız aylar geçiyo haberi olmuyo hamile olduğundan

Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellide
Artık korunamadı mı naptı orasını kendi bilir=)
Allahım bu kadar isterkn bize verse ya diyesi geliyor insanın

Valla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)

Sağlık olsun hepimiz farklıyız
Gelecek aylarda hem tedavi niyetin var 2022 sana bebiş getirecek

Sağlık olsun hepimiz farklıyız
Gelecek aylarda hem tedavi niyetin var 2022 sana bebiş getirecek
İnsallahhh kuzucum, sana bana bekleyen herkese getirsinn artıkk
Bizde başka seyler konusmaya baslayalım haftalar takip edelim=) cinsiyet öğrenme partisi yapalım burda falan=)

Gerçekten güler misin ağlar mısın benim arkadaşımda hindistan lı biri ile evlendi alışma süreci daha farklı olacağı için koruyor
Gerçekten güler misin ağlar mısın yaa millet hemen hamile kalıyor maşallah. Benim arkadaş ta yabancı biriyle evlendi alışmak zor olacağı için 1 sene olmaz diyordu korunduğu halde hamile kaldı. Kanamadı olunca anladı adet sanmış gerekenden uzun olunca doktora bir gidiyor hamile

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ilk hamileliğiniz doğal mi oldu kan pihtilasmasi olabilir baktirdiniz mi
Doğal olarak hamile kaldım. Yaşım 35 olduğu için küretaj sonrası pataloji ve kromozom testine gönderildi. Sonuçlar da negatif hiç bir şey çıkmadı. Sonuç sebepsiz düşük. Doktorlar bunun normal olduğunu artık her kadının bu tür sebepsiz düşük yaşadığını söylüyor.

Ben emziriyorum bile gsgshshsh
Betalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim
Günaydın canlarım, mutlu bir haftasonu olsun dün gece çok güzel bir rüya gördüm, gerçek olur inşallah @Lalalala1 sen de kabuslaara dalmışsın hepimizin psikoloji bozuldu ayool
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedim Ama takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar

Kızlar ben bugün eczaneden eşim için solgar male multi vitamin aldım. Araştırmalarıma göre erkeklerin de bizler gibi selenyum,inistol ve folik asit kullanması gerekiyormuş. Her ne kadar sprem sayısında yada hareketinde problem yoksa da bebeğin tutunması ve gelişimi için erkeğin rolü büyük. Ayrıca kendim için de omepa vm kullanıyorum 2 aydır. Ayrıca akşamları inistol alıyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum. Bakalım neler olacak bu haftayı iyi değerlendirmem lazım. Yoğun çalışıyorum ancak anne olabilmek herşeyin üstünde

Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellide
Artık korunamadı mı naptı orasını kendi bilir=)
Allahım bu kadar isterkn bize verse ya diyesi geliyor insanın
Öyle tabiki ama ben eczaneden biliyorum. Nöbetlerde en çok satılanlar onlar… İlişki sonrası hemen içiyorlar. Ertesi gün karın ağrısı ile ohh mis bitiyor.. ya cahil bilmeden okudu birşeyler yaptı.. Ki bu zamanda öylesi zor..
Ya da dediğim gibi bile isteye olmuş bir durum.. Çok takılma.. İstemiyor gibi görünmesi bu kadar çabuk olmasından
Darısı başımıza

Ben uyandığımda bebek aramistim yanimda ya

Astrolojiyle ilgili olman ne hoş bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız

Astrolojiyle ilgili olman ne hoş bu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız
Aminnn aminnn canımm beniim bende aynı duydum Rabbim hepimize peş peşe bu mutluluğu yaşatsın inşAllah astroloji en sevdiğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…