- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.241
Ay kimisinin üzerine ceket atsan hamile kalacak yaa kimisi de öyle kaygısız aylar geçiyo haberi olmuyo hamile olduğundanSüt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
İçmeli seylerden korkuyorum bende ama bunlar daha tehlikesiz geliyor bana
Valla artık bişeyler vesile olsada olsa şu bebişler
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellideErtesi gün hapını ertesi gün içmemiş ondan olmuşÇok takılma.. Hepsi palavra
Gebe kalma ihtimalini düşünmese ilk aydan korunurdu.. Hepimiz onun mağduruyuz
Maşallah ilk aydan tutmuş.. Yalana gerek yok deseydin
Ertesi gün hapını içer içmez adet oluyorsun zaten.. İçseydi onu da anlatırdı
ama merak ediyoruz böyle olmuyorrValla özelden üç beş kişiyi toplayıp grup yapılabilse size anlatırdım yaşadığımız olayı
Oluyor mu oluyormus yani, olcağı varsa oluyo onu anladık =)
Sağlık olsun hepimiz farklıyızValla kuzu ben inanmıyodum aslında böyle diyenlerede, çok yakınımda ve çok yakın bi zamanda böyle bişey yasadık
Olayı anlatmim şimdi çok şahsına münasır bi durum, ifşa olmim=)))
Demek ki olabiliyormuş diyorum artık
Nasip işte gelceği varsa geliyo o bebek, zamanı gelmediysede naparsak yapalım bi türlü gelmiyor
Ama biraz modum düştü ne yalan sölim
İnsallahhh kuzucum, sana bana bekleyen herkese getirsinn artıkkSağlık olsun hepimiz farklıyız
Gelecek aylarda hem tedavi niyetin var 2022 sana bebiş getirecek
Ah inşallahİnsallahhh kuzucum, sana bana bekleyen herkese getirsinn artıkk
Bizde başka seyler konusmaya baslayalım haftalar takip edelim=) cinsiyet öğrenme partisi yapalım burda falan=)
Valla anlatırsam burda ifşa olurum=)ama merak ediyoruz böyle olmuyorr
Gerçekten güler misin ağlar mısınSüt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
Bugün yine modum düştü, binada bi aylık evli kız yanlıslıkla hamile kalmıs, ertesi gün hapı içtim diyor nasıl oldu anlamadım diye anlatıyor
Güler misin ağlar mısın
Gerçekten güler misin ağlar mısın yaaSüt maydanozuda duymustum burda
Dene bi bakalım kuzu
Güler misin ağlar mısın
Doğal olarak hamile kaldım. Yaşım 35 olduğu için küretaj sonrası pataloji ve kromozom testine gönderildi. Sonuçlar da negatif hiç bir şey çıkmadı. Sonuç sebepsiz düşük. Doktorlar bunun normal olduğunu artık her kadının bu tür sebepsiz düşük yaşadığını söylüyor.Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ilk hamileliğiniz doğal mi oldu kan pihtilasmasi olabilir baktirdiniz mi
Betalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecimBen emziriyorum bile gsgshshsh
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedimGünaydın canlarım, mutlu bir haftasonu olsundün gece çok güzel bir rüya gördüm, gerçek olur inşallah @Lalalala1 sen de kabuslaara dalmışsın hepimizin psikoloji bozuldu ayool
Peki kaç gün sonra oldunuz ilk adetiniziÇok teşekkürler evet oldum, şimdi 2.ayım.
Öyle tabiki ama ben eczaneden biliyorum. Nöbetlerde en çok satılanlar onlar… İlişki sonrası hemen içiyorlar. Ertesi gün karın ağrısı ile ohh mis bitiyor.. ya cahil bilmeden okudu birşeyler yaptı.. Ki bu zamanda öylesi zor..Valla kuzu içti mi içmedi mi ne zamam içti sormadım da, baya mutsuzdu yani istemediii bellide
Artık korunamadı mı naptı orasını kendi bilir=)
Allahım bu kadar isterkn bize verse ya diyesi geliyor insanın
Ben uyandığımda bebek aramistim yanimda yaBetalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedimAma takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar
Astrolojiyle ilgili olman ne hoşBetalar testler doğurmalar ne ararsan var bendee hemşirecim
Bendee bendee selizim rüyamda ultrasona girdim ya kesesi kalp atımı çok belliydi uyanmal istemedimAma takip ettiğim bir astrolog var dünden için bugünden itibaren görülen rüyalar haberci rüyalar dedii coştum sevindirik oldum ben arkadaşlar
KıyamammBen uyandığımda bebek aramistim yanimda ya
Hatta esime bu bir ruya degildir inşallah falan diyordum cok gercekciydi ,inşallah gercegini yasayacagizKıyamamm
Hoşbuldum kuzumHoşgeldin tez zamanda anne topigine gecersin insallah cok geçmiş olsun 2022 çok güzel gelsin sana biz ari sutu bal propolis keciboynuzu ozu kullaniyoruz sadece
Aminnn aminnn canımm beniimAstrolojiyle ilgili olman ne hoşbu sene akrep,oğlak ve yengeçler için bebek yılı. Dilerim sadece burçlarla sınırlı kalmaz da hepimiz gün saymaya başlarız