Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayarlardan kontrol edebilirsin canım tabi açmak istiyorsan. Sana doktor aşılama yı tavsiye etmemişti sanki sebepsiz olduğu için sende vazgeçmiştin diye hatırlıyorum. Ben ne yapayım işte aşılama oldum biliyorsun 3 yumurta ile. Çarşamba teste gidecektim o zamana kadar da test yapmadım. Ne oldu bil pazartesi regl oldum erkenden 🤣anlayacağın olumsuz oldu ilk zaman tokat yemiş gibi oluyorsun ama sonra alışıyorsun. Bir kaç ay doktora falan gitmeyi düşünmüyorum. Şu çeşitli otlar toplattım onların buharı a oturucam Bi 4 5 gün onu deniycem bu ay. Nisan mayıs gibi 2. Aşılama yı olucam. Aşılama yı gereksiz buluyorum fakat devlet destekli tüp bebek için aşılama şart iğneli
Ya kuzu son gittiğim tedaviye başladığım doktor aşılama yapma taraftarı ilk etapta
Ben istemiyorum ama aşılama, sebepsizlerde pek sonuç alınmıyor ya onda
Bilmiyorum bu aydan sonra bakıcas işte ama ben muhtemelen o konuda doktoru dinlemicem eğer ikna edicek bişeyler söyleyipte ikna etmesse =)
Direkt tüp denemek istiyorum
İnsallahh gerek kalmasda o işlere şu çatlatma iğnesi fayda eder bu kes=)

Hayırlısı olsun kuzu sende üzülme dediğin gibi ilk etapta biraz üzülürde insan, valla alıstık artık olumsuz sonuçlara =)
Kafan dinlenir hem bikaç ay bakarsın otlar fayda eder, bişey vesile olcak bizede elbet ama ne😁

Demek ki ilaçlar falan etkisiyle mi büyüdü görünür vaziyete geldi kuzu anlamadım bişey valla
O zaman tüp bebek ile devam edersek zamanlamayı dediğin gibi planlarım doktora danışıp
Çizik atma olayını falan duymustum hem onuda yapar belki
Ben aşılama istemiyorum ama doktorum deneme taraftarı, henüz onda netleşmedim doktoru dinlemeyebilirim=)

Sende adet söktürücü masaj falan var kuzu onu yapsana, o baya etkili oluyor bende=)
Belki faydası olur sanada 😊
2-3 gündür deniyrum. Tık yok.. Regl yakın işe yarıyordu bende de ama bu sefer tuhaf bir şekilde hiç birşey işe yaramıyor :)
Bekleyelim. Zaten bu kadar pürüzsüz gitmesi bana tuhaf gelmişti. Bu nazar boncugu olsun :)

2-3 gündür deniyrum. Tık yok.. Regl yakın işe yarıyordu bende de ama bu sefer tuhaf bir şekilde hiç birşey işe yaramıyor :)
Bekleyelim. Zaten bu kadar pürüzsüz gitmesi bana tuhaf gelmişti. Bu nazar boncugu olsun :)
Aman maşallah diyelim valla ya 🧿
Ne güzel ilerledi senin sürecin, mis gibi bir sürü tane gelişti yumurtalar döllendi falan=)
Bu kadarcıktan bişey olmas, heyecan yaptık ya şimdi gelmes o😁

Kekik cayi iç bide canim bende hiç bişey ise yaramamıştı ama baya araştırma yapmıştım

Ya kuzu son gittiğim tedaviye başladığım doktor aşılama yapma taraftarı ilk etapta
Ben istemiyorum ama aşılama, sebepsizlerde pek sonuç alınmıyor ya onda
Bilmiyorum bu aydan sonra bakıcas işte ama ben muhtemelen o konuda doktoru dinlemicem eğer ikna edicek bişeyler söyleyipte ikna etmesse =)
Direkt tüp denemek istiyorum
İnsallahh gerek kalmasda o işlere şu çatlatma iğnesi fayda eder bu kes=)

Hayırlısı olsun kuzu sende üzülme dediğin gibi ilk etapta biraz üzülürde insan, valla alıstık artık olumsuz sonuçlara =)
Kafan dinlenir hem bikaç ay bakarsın otlar fayda eder, bişey vesile olcak bizede elbet ama ne😁
Doktorlar daha iyi bilir elbette ama aşılama doğal denemek kadar normal bişey bir albenisi yok. Benim kuzenim de sebepsiz olmuyordu o direk tüp bebek yaptırdı ilk denemede oldu. Aşılamayı genelde erkek faktörü olunca çok işe yarıyor diyorlar. Durumun varsa dene Bi kere istersen. Bu ot buharı nı da babaannem çok ısrar ediyor. Faydası olur dedi. Zamanında ebelik yaptı köyde falan. İlk etapta ne kadar inanmasam da netten araştırdım o kadar çok yapan varmış ki çoğu da fayda görmüş. Denemekten zarar gelmez hesabı deniycem bu ay kısmet artık

Doktorlar daha iyi bilir elbette ama aşılama doğal denemek kadar normal bişey bir albenisi yok. Benim kuzenim de sebepsiz olmuyordu o direk tüp bebek yaptırdı ilk denemede oldu. Aşılamayı genelde erkek faktörü olunca çok işe yarıyor diyorlar. Durumun varsa dene Bi kere istersen. Bu ot buharı nı da babaannem çok ısrar ediyor. Faydası olur dedi. Zamanında ebelik yaptı köyde falan. İlk etapta ne kadar inanmasam da netten araştırdım o kadar çok yapan varmış ki çoğu da fayda görmüş. Denemekten zarar gelmez hesabı deniycem bu ay kısmet artık
Bende öyle düşünüyorum kuzu, aşılamanın erkek kaynaklı sorun olanlarda işe yaradığını
Bizim için çok mantıklı değil
Zaten yatmıyor kafama ama dediğim gibi doktorlada ortak bi karar vermek lazım artık
Bakıcas duruma
Valla kuzu ben normalde bitkisel kürlere ota vs karsıydım, karsıdan ziyade korkuyodum yani bi zararı olur mu diye
Ama bu sürede denemediğim sey kalmadı diyebilirim😶
İnsan bi umut diyor işte
Dene sonuçta içmiyosun etmiyosun
Rahmi temizler falan belki vesile olur
Dediğin ot ne otu, sultan otu falan mı peki=)

Hangi otları kullanıyorsunuz?

X