- 6 Şubat 2021
- 5.853
- 5.286
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.181
Her gitmede test yapılacakmış böyle rezalet bisey görmedim benNiye illa test istiyorlar anlamadim ben, bizden bir sey istenmiyor
Hazır mı aldın?Nasıl yapacağım peki.. Aldım maydanoz suyunu..
Aa ilk defa duyuyorumH
Her gitmede test yapılacakmış böyle rezalet bisey görmedim ben
Valla kuzu doktora sordum onuAa polip daha önceden olmayabilir.. Bu ilaçlarda yapabiliryormuş.. Tüp bebek sayfalarında okudum bende.. O yüzden genelde bi histeroskopi geçmişi oluyor herkesin..
Başka bi doktora muayne olsan özelden.. İlaçlara başlasan sonra 5.gün kontrole gitsen olmaz mı? Sorsaydın keşke hemşireye. 2 günlük ilaç alırdın..Yok o da devlet canim 2 hastanenin testleri de orda yapılıyormuş lab.lari bozulmuş ondan geç çıkar dediler onuda az önce öğrendim yapacak bise yok 1 ay daha beklicez
Yaaa inanamıyorum olaya bak. Her işte bir hayır vardır diyorum kuzum yaNegatif girmeden muayene etmiyorlar çok saçma sapan kural başka Hastaneler muayene ediyor işi yokuşa sürmek resmen çıkınca hemen getirim sonucu dedim kabul etmediler yine hayalet hüsran
Hiç korunmadım geçen ay enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ilaçlarım bitti randevu aldım tekrar hastahaneye gideceğimOoo sen yenisin daha, bu ay ilk defa mı bırakacaksın korunmayı?
Tüp bebekte de öyle diyorlar işte.. Öncesinde muhakkak oluyor. Ama kullanılan ilaçlarda büyütüyormuş. Ondan dolayı önce yumurta toplama yapılıyor sonrasında histeroskopi ile temizleyip öyle transfer yapıyorlar.Valla kuzu doktora sordum onu
Çünkü iki senedir çok kez kadın doğum doktorlarına muayene oldum
Sadece bi göz değil, bikaç doktora da göründüm
Ve şu zamanlarda görülür dediği yumurtlama zamanlarıda takip edildim, gebelik isteğinden dolayı
Bişey görülmedi
Hatta buna baslamadan 3 4 ay önce en son farklı bi doktora gitmiştim oda bişey demedi
Bu doktorda üç dört ayda olusmaz muhtemelen vardır öncesi diyor, görmemiş olabilirler diyor
Rahim filmi çekildim onda görünmez miydi dedim
Mutlaka görünürdü diyor ama bi sene olduğu için onu Çekileli, sonrasında olmus olabilir bi senede az zaman değil dedi
Bakalım artık bu ay olmazsa gebelik, önce onu temizleyip sonra aşılama yada tüpe başlıcak
Temizleme dediği histeroskopi mi onu sorucam pazartesi günü
Senin regl geldi mi bu arada, ilaçlarda bitmişti
Senden baya ümitliyim ben =)
Anladımmm, e haydi enfeksiyon da gittiğinde göre her şey tamamHiç korunmadım geçen ay enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ilaçlarım bitti randevu aldım tekrar hastahaneye gideceğim
Ayarlardan kontrol edebilirsin canım tabi açmak istiyorsan. Sana doktor aşılama yı tavsiye etmemişti sanki sebepsiz olduğu için sende vazgeçmiştin diye hatırlıyorum. Ben ne yapayım işte aşılama oldum biliyorsun 3 yumurta ile. Çarşamba teste gidecektim o zamana kadar da test yapmadım. Ne oldu bil pazartesi regl oldum erkendenNası kapalı ya kuzu, hep aynı duruyor oynamadım ki hiçhep kapalıydı yada=)
Bu ay klomen kullandıım işte, onuncu gün gittim 18 mm yumurtam olusmustu çatlatma iğnesi oldumm işte o gün=)
Perşembe günü yani
Dün değerlendirme günüydü, bugün boş, yarın yine değerlendirces
Pazartesi de kontrole gidicess çatlamıs mı diye kontrol için
Bide bu doktor rahimde 8 mm polip gördü, eğer hu ay gebelik olmassa o polibi temizleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Bakalım suan değerlendirip bekleme aşamasındayıs
Sen nasılsın napıyosun
Sistem farklı canim orda bakalim 1 ay sonra duruma göre aksilik vs devam ederse özele gidicem artık çok yıpranıyor insan ufacık bi iş için tedavi yapmıyorlarBaşka bi doktora muayne olsan özelden.. İlaçlara başlasan sonra 5.gün kontrole gitsen olmaz mı? Sorsaydın keşke hemşireye. 2 günlük ilaç alırdın..
Öyle ovulasyon testleri var evde onlara baslim ben tek sevindiğim nokta fsh lh düşmüş zaten adetin çoğalmasından fark etmiştim 1 ay daha takviye vitamin dengeli beslenmeye devam ❤ elbet bi gün müjdeli haberler alıcaz bizde nasipYaaa inanamıyorum olaya bak. Her işte bir hayır vardır diyorum kuzum ya
Canım moralini bozma tüp bebekte moral önemli vardır bı hayır sen beslenmene falan dikkat et ama bana bu durum çok saçma geldi ya bı test yüzünden degisikmisSistem farklı canim orda bakalim 1 ay sonra duruma göre aksilik vs devam ederse özele gidicem artık çok yıpranıyor insan ufacık bi iş için tedavi yapmıyorlar
Anladımmm, e haydi enfeksiyon da gittiğinde göre her şey tamam
Birde sana tüp bebeğe giderken ananas ve kabak çekirdeği yemeni öneririm bende işe yaramıştı beta baktirina kadar azar azar yeÖyle ovulasyon testleri var evde onlara baslim ben tek sevindiğim nokta fsh lh düşmüş zaten adetin çoğalmasından fark etmiştim 1 ay daha takviye vitamin dengeli beslenmeye devam ❤ elbet bi gün müjdeli haberler alıcaz bizde nasip
Alacaksın inşallah bebeğim, kaça düşmüş?Öyle ovulasyon testleri var evde onlara baslim ben tek sevindiğim nokta fsh lh düşmüş zaten adetin çoğalmasından fark etmiştim 1 ay daha takviye vitamin dengeli beslenmeye devam ❤ elbet bi gün müjdeli haberler alıcaz bizde nasip
Test yaptın mı?Enfeksiyon dan kaynaklı mı bilmem hala regl olmadım en son 17 kasımda oldu Aralık zaten enfeksiyon tedavisiyle geçti bakalım hala bekliyorum regl
Kesinlikle öyle her adet dönemi bir yıkılış sonra tekrar toparlanış ayağa kalkış yeni umutlar peşinde koşma inanç dua vs vs en sonda mutlu finali bizde görelim artıkkkEvet ak koyun kara koyun belli olacak haftaya bu zamanlar ben de sürekli bunu hatırlatıyorum kendime, insanoğlu her şeye göğüs gerebiliyor canım ilk bir kaç gün üzülüp sonra yeniden kalkıyor ayağa. Ben sadece şuan yeme ve spor düzenimden memnun değilim bir sonraki ay bunu değiştirmek istiyorum, daha doğrusu değiştirmeye gayret etmek diyelim. Yoğun çalışıyorum ve bazen yeme içme şaşabiliyor, e malum bu da yumurta kalitesi için mühim.
Demek ki ilaçlar falan etkisiyle mi büyüdü görünür vaziyete geldi kuzu anlamadım bişey vallaTüp bebekte de öyle diyorlar işte.. Öncesinde muhakkak oluyor. Ama kullanılan ilaçlarda büyütüyormuş. Ondan dolayı önce yumurta toplama yapılıyor sonrasında histeroskopi ile temizleyip öyle transfer yapıyorlar.
Aynen operasyonun adı histereskopi.. Bir de operasyondan sonra spiral takılıyor. Rahim 1-2 ay dinlendiriliyor... Genelde doktorlar histeroskopi yapmışken rahime çizikte atıyorlar. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Tüp bebek kararı alacaksanız yumurta toplamadan sonra olman daha mantıklı.. aşılamayı denemek istersen fikrim yok :)
İnş hayırlısı olsun. Yolda olmak bile insanın zihnindeki olumsuzluğu alıyor...
Ben klomen tedavisi aldığm ay arkadaşa dananın kuyruğu bu ay kopacak bu ayda oldu olmadı olmazsa sebebi bellidir ve yolumuz tüp bebektir demiştim. Zaten eşimin sperm testleri kötü gelince genede dananın kuyruğu kopmuş oldu dedim
Hayır gelmedi... Gelse ilaçlara başlıycam.. Gelmiyor.. Zaten 30 günlük döngüm. Adetli iken doğum kontrol haplarına başladım. Döngünün ortası gibi bitmiş oluyor.. Bende nasıl regl olucam ki diye şaşırmıştım... Ve sonuç olamadım 5.gün
Yani o kadar yol gidiyosun izah ediyorsun saçma sapan işler surün istiyor devlet isteCanım moralini bozma tüp bebekte moral önemli vardır bı hayır sen beslenmene falan dikkat et ama bana bu durum çok saçma geldi ya bı test yüzünden degisikmis