Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadı
Kuzumm normalde hemen çıkardı ya dur bekle belki daha onaylanmadı üzülmek yok nerde yaptrdınz

Kuzumm normalde hemen çıkardı ya dur bekle belki daha onaylanmadı üzülmek yok nerde yaptrdınz
Devlet hastanesinde aradim 2 hastanenin labaratuar ı bozulmuş 24 36 saate anca çıkar dedi yinede gidiyorum hastaneye orasida uzak baya işlemler olmazsa boşa gidip gelcem 2 ye kadar açıklarmış beklicem gidip

Selam kizlar konum pek görülmedi bir de size sormak istedim. Beş gün adet gecikmesi için çok mu silik çizgi. Bebe time marka test.

Eklentiler

• IMG_20220108_064713.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 54
Selam kizlar konum pek görülmedi bir de size sormak istedim. Beş gün adet gecikmesi için çok mu silik çizgi. Bebe time marka test.
Kaçıncı dakikada çıktı canım. Eğer hemen çıktıysa bence gebelik var belki geç döllenme olduğundan yeni kendini gösteriyordur bebişin Ama bekledikten sonra çıktıysa kurumada olabilir ben kuruma çizgisi yüzünden çok boşa sevindim sonrasında çok üzüldüm diye diyorum. İnşallah geç döllenmedir seninledir bebeğin kan verirsen daha da netleşir herşey kuzum

Devlet hastanesinde aradim 2 hastanenin labaratuar ı bozulmuş 24 36 saate anca çıkar dedi yinede gidiyorum hastaneye orasida uzak baya işlemler olmazsa boşa gidip gelcem 2 ye kadar açıklarmış beklicem gidip
Canım, içini sıkma girdigin bu yolda bizlere pozitif diye döneceksin ben inanıyorum..(covid testi değil gebelik testi pozitif olacak)
Rabbim utandırmasın dünden beri okuyorum yazamadım,hadi inşallah güzel bir süreç olsun

Ne kadar sürede çıktı? Kuruma çizgisi gibi duruyor
Bebe time i ilk kez kullandım. 5-20 dk içinde çıkan sonuçlar geçerlidir diyordu. 15. Dakikada böyle oldu. Ama epey zaman geçtiği için kurumus gözüküyor evet. Test markasına da pek guvenemedim

15 dk da çıktı bir daha bebe time almam 20 dk da çıkan sonuç mu olurmuş

Bebe time i ilk kez kullandım. 5-20 dk içinde çıkan sonuçlar geçerlidir diyordu. 15. Dakikada böyle oldu. Ama epey zaman geçtiği için kurumus gözüküyor evet. Test markasına da pek guvenemedim
5 gun gecikmis adetin canim,erken gebelik testiyle tekrarla istersen. Yine silik çizgi cikarsa kan verirsin

Maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin. Yada blenderdan su koyup çekebilirsin. Adet söktürücü özelliği var. Regl olursan bu ay transfer olacak mı?
Korkuyorum öyle kürler yapmaya.. Maydonoz işe yarıypr mu hemen? Aynen regl olursa doktora gidicem transfer için ilaçları almaya başlıycam.. Doğum kontrol hapları ile bi terslik olacağını sezinlemiştim zaten

Hâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadı
8-9 gibi çıkar.. Hastaneyi ara sonradan da verebiliyorsun.. Hastane çok sorun etmez… Bizde sonradan verdik..

Günaydın kızlar

Kızlar ben de 33 yaşındayım. 1,5 senedir evliyim. Bugüne kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Mart ayı itibariyle bebek için denemelere başlamayı düşünüyoruz. Şimdi sizlerin yazılarını okuyunca bir sürü degerler, ilaçlar vs ortaya çıktı. Sizce bir kadın doğum doktoruna baştan gitmek gerekir mi? Siz öyle mi yaptınız?

Canım çörek otu ve balı karıştırıp yiyebilirsin bir yemrk kaşığı bala bir tatlı kaşığı çörek otu ben bebek düşünmedigim dönemlerde gecikme ya da sislik yaşadığımda bir an önce sokulsun diye yiyordum iyi geliyor

Gunaydın kızlar rüyasında sureklı bebek seven varmı yada kucagında gezdıren o kişi benim ahahhaha vallahı psıkolejim iyice alt üst olduuu

Hastaneyi ara laboratuvar onaylamadysa sisteme düşmüyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…