Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitaminler ben de kullandım b12 dvit prowomen elenatal... Bir ay kullandım her şey tavan yapmış b12 1800lere çıkmış düşün bu ay hepsini bırakmıştım folatim da yuksekti folik asit bile içmedim yani yeni basladim içmeye prolaktin kimi doktor için önemli olmuyor ya bilmiyorum çok üstünde durmuyor kimisi ama sen başka bir doktora da danış istersen canım gönlüne gore olsun her şey

İnşallah hepsi işe yarar bende de… çok çok sevindim senin için, şansın bize de bulaşsın güzel haberlerini bekliyorum

M MaviMervis2690 Tsh normal bir zamanda aslında normalmiş, ancak hamile kalma aşamasında 2.5 ve altı olmasını istiyor doktorlar, hem hamile kalmayı engelliyormuş hem de hamile kaldığında bebekte sıkıntı olabiliyormuş … benim 4.21 aslında sınır olarak görünüyor ama ilaca ve selenyuma başlattı doktorum. Merak etme hızlıca düşen bir değer dedi

O gruba katılan kimse hamile kalamadı o ay ve sonraki aylar. Kalan bir ben, ben de kaybettim
Bak şimdi neye rastladım okurken kız beni unuttunuz ya, ben ilk o ay foruma girmiştim haziranda düşük yaşadım malumunuz

Çok şükür dilimi ısırarak yazayım şu an yolunda gidiyor senin de böyle olacak

Hoşgeldin tez zamanda anne topigine gecersin insallah cok geçmiş olsun 2022 çok güzel gelsin sana biz ari sutu bal propolis keciboynuzu ozu kullaniyoruz sadece

Canım inşallah 2022 mutluluk getirir sana
Ayyy geçti gitti, sırada güzel günler var

Ama benimki 12saat sonra çatladı canım o gün ağrım ve akıntım oldu Hissettim bu yüzden olmadı sanırım hayırlısı bakalım inşallah büyür seninki de yeteri kadar

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ilk hamileliğiniz doğal mi oldu kan pihtilasmasi olabilir baktirdiniz mi

Hsg görüntün ve raporun var mı
Evet canım var ama rapor gayet normal olduğunu yazıyor görüntü var, görüntüden bunları söyledi.Sen anlarsan atayım özelden kafayı yiycem, çikolata kisti ve endimetriyozis fikrine 5 yıldır yeni alıştım, şimdi sağ tuba işlevini yitirmiş, rotasyona uğrayıp anatomisi bozulmuş, burdan hiçbişey olmaz diyor

Atarsan bakarım baktiririm kendi çalıştığım hastanedeki doktorlara

Benide ekler misin canım inşallah 2022 hepimize uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…