- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.081
Vitaminler ben de kullandım b12 dvit prowomen elenatal... Bir ay kullandım her şey tavan yapmış b12 1800lere çıkmış düşün bu ay hepsini bırakmıştım folatim da yuksekti folik asit bile içmedim yani yeni basladim içmeye prolaktin kimi doktor için önemli olmuyor ya bilmiyorum çok üstünde durmuyor kimisi ama sen başka bir doktora da danış istersen canım gönlüne gore olsun her şeyBenim 31 aslında epey yüksek ama doktor bişey vermedi, anlamadım. Tsh im 4.21, onun için levotiron25 ve selenyum verdi. Ayrıca pregnacare diye bir multivitamin, omepa-Q10, ve D vitamini damla kullanıyorum… vitamin bombardımanı resmenama ben de bu ay hsg çektirdim ve sadece 3 ay doğal deneme süremiz var aynı senin gibi bildiğim tüm engelleri elemek istiyorum
Canım prolaktin üst siniri 25 diye biliyorum yani aslında normal ama 10 15 arası ideal deniyor, tsh hakkında bilgim yok malesefBenim de prolaktin 20 çıktı TSH 3.5 gibi bir değer fazla mi sizce
İnşallah hepsi işe yarar bende de… çok çok sevindim senin için, şansın bize de bulaşsınVitaminler ben de kullandım b12 dvit prowomen elenatal... Bir ay kullandım her şey tavan yapmış b12 1800lere çıkmış düşün bu ay hepsini bırakmıştım folatim da yuksekti folik asit bile içmedim yani yeni basladim içmeye prolaktin kimi doktor için önemli olmuyor ya bilmiyorum çok üstünde durmuyor kimisi ama sen başka bir doktora da danış istersen canım gönlüne gore olsun her şey
İnşallah canım inşallah yolunda gider her şey benim için de sizler için deİnşallah hepsi işe yarar bende de… çok çok sevindim senin için, şansın bize de bulaşsıngüzel haberlerini bekliyorum
Bak şimdi neye rastladım okurken kız beni unuttunuz ya, ben ilk o ay foruma girmiştimO gruba katılan kimse hamile kalamadı o ay ve sonraki aylar. Kalan bir ben, ben de kaybettim
Senin transfer olcak dimi ay çok heyecanlı bizd e covit testi verdik az önce sonucu bekliyorum gece anca çıkar:)Kuzu bu seferde ben regl bekliyorumGelmiyor meret 4 gün oldu.. Beklemesem gecikmezdi.. Günler geçmek bilmiyor :)
Hsg görüntün ve raporun var mıDoktorla görüştüm sağ tuba işlevini yitirmiş dedim diyor ama sonucu bir doktora daha attım sorun yok hsg gayet güzel dedi kafayı yiycem
Kızlar merhaba;
Ben yeni katıldım aranıza :) 2021 yılı hiç iyi gelmedi bana. Önce bebeğimin kalbi durdu 8.haftada sonrasında covid olduk. Bu konuyu görünce içime bi his geldi o listede benimde adım yazılacak mı acaba? Anneler topiğine girebilecek miyim? Su an yumurta takibi yapıyorım ve yaklaşık 1 aydır Omepa Vm multi vitamin ayrıca akşamları Ocean Polysitol kullanıyorum. Bende ve eşimde hiç bir sorun yok ancak 10 yıldır evliyiz ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sizler gebelik öncesi neler yaptınız yada hali hazırda ne tür takviyeler kullanıyorsunuz? Bir an önce hepimizin göbişlerinin şişmesi ve sağlıklı hayırlı elvatlarımızı kucağımıza almamız dileğiyle :))))
Transfer ne zaman kuzu?Kuzu bu seferde ben regl bekliyorumGelmiyor meret 4 gün oldu.. Beklemesem gecikmezdi.. Günler geçmek bilmiyor :)
Regl olamıyorum ki tarih belli olsunTransfer ne zaman kuzu?
Canım inşallah 2022 mutluluk getirir sanaKızlar merhaba;
Ben yeni katıldım aranıza :) 2021 yılı hiç iyi gelmedi bana. Önce bebeğimin kalbi durdu 8.haftada sonrasında covid olduk. Bu konuyu görünce içime bi his geldi o listede benimde adım yazılacak mı acaba? Anneler topiğine girebilecek miyim? Su an yumurta takibi yapıyorım ve yaklaşık 1 aydır Omepa Vm multi vitamin ayrıca akşamları Ocean Polysitol kullanıyorum. Bende ve eşimde hiç bir sorun yok ancak 10 yıldır evliyiz ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. Sizler gebelik öncesi neler yaptınız yada hali hazırda ne tür takviyeler kullanıyorsunuz? Bir an önce hepimizin göbişlerinin şişmesi ve sağlıklı hayırlı elvatlarımızı kucağımıza almamız dileğiyle :))))
AyyyBak şimdi neye rastladım okurken kız beni unuttunuz ya, ben ilk o ay foruma girmiştimhaziranda düşük yaşadım malumunuz
Çok şükür dilimi ısırarak yazayım şu an yolunda gidiyorsenin de böyle olacak
Ama benimki 12saat sonra çatladı canım o gün ağrım ve akıntım oldu Hissettim bu yüzden olmadı sanırım hayırlısı bakalım inşallah büyür seninki de yeteri kadaryeterli büyüse çatlatıcaz bakalım, sağol canım
yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor, iğne yapılınca yumurta 36 saat sonra çatlıyor ,24 saate kadar bekliyor yani doğru zamanda olmuş ilişkiniz
Hadi inşallah canım ben hissediyorum sen hamiş kalcaksin en kısa zamandaKızlar bugün normalde çatlamayı iğnesi olacaktım, ama yumurtam çatlamış bile. Ben demiştim dedim
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ilk hamileliğiniz doğal mi oldu kan pihtilasmasi olabilir baktirdiniz miKızlar merhaba;
Evet canım var ama rapor gayet normal olduğunu yazıyor görüntü var, görüntüden bunları söyledi.Sen anlarsan atayım özelden kafayı yiycem, çikolata kisti ve endimetriyozis fikrine 5 yıldır yeni alıştım, şimdi sağ tuba işlevini yitirmiş, rotasyona uğrayıp anatomisi bozulmuş, burdan hiçbişey olmaz diyorHsg görüntün ve raporun var mı
Negatif demi kuzumSenin transfer olcak dimi ay çok heyecanlı bizd e covit testi verdik az önce sonucu bekliyorum gece anca çıkar:)
Atarsan bakarım baktiririm kendi çalıştığım hastanedeki doktorlaraEvet canım var ama rapor gayet normal olduğunu yazıyor görüntü var, görüntüden bunları söyledi.Sen anlarsan atayım özelden kafayı yiycem, çikolata kisti ve endimetriyozis fikrine 5 yıldır yeni alıştım, şimdi sağ tuba işlevini yitirmiş, rotasyona uğrayıp anatomisi bozulmuş, burdan hiçbişey olmaz diyor
Benide ekler misin canım inşallah 2022 hepimize uğur getirirMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Maydanoz suyu kaynatıp içebilirsin. Yada blenderdan su koyup çekebilirsin. Adet söktürücü özelliği var. Regl olursan bu ay transfer olacak mı?Regl olamıyorum ki tarih belli olsunSöktürücü bile yaptım olmadı