Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacak🙂 Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…
Ben gerçekten buna çok inanıyorum içten içe bizi saran bir iç sesimiz var onu hep pozitife döndürmek lazım dışımız çok umutlu gibi görünse de iç sesimiz hep olumsuz yönde hareket ediyor

Hayır olmazdı canım mesela benim polikistik overim var sağda baskın bir şekilde tedavinin ilk 3 ayı hep sol taraftan oldu sağda hiç bir kıpırtı yoktu bu ay yeni yeni cevap vermeye başladı ilaca progesteron da hep 12 filandi yani
Yaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallah 🤲 Cidden sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ama bu sonuç ne o zaman, sevinmeye yer arıyorum bugün 🙈

Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon denedim 27 ik 30 çatlama gördüm ilk idrar değil ama test yapayım bi dedim boyle çıktı bekledikçe koyulasti ama silik hali hemen çıktı 😍

Eklentiler

• 20220107_143545.jpg
    20220107_143545.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 20220107_141537.jpg
    20220107_141537.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 20220107_141508.jpg
    20220107_141508.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 56
Akşam covit testi verıyorum negatif çıkarsa yarın sabah tedaviye başlıyoruz dualarınıza çok ihtiyacım var umutsuzum ama bi yanimda neden olmasin diyor inşallah herşey güzel gider kızlar 😍 @Selizay @Yusra30 @ejce MaviSasa234 MaviSasa234 @A R Y A @SevimliKedii H HTCNM @yeshll @Adelnaz ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım 🎈
Kızlar size sorum var 🙋
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Yorumlara boğun beni 😄🙈

Kızlar size sorum var 🙋
Doktorum bana dedi ki endiyometriyosiz ve çikolata kisti nedenli sağ yumurtalık fonksiyonunu yitirmiş, sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ben bu ay çikolata kistimin olduğu sağ yumurtalıktan yumurtladım, bugün çatlamanın 6. Günü progesteron baktırdım sonuç 15.54 sizce yumurtalık işlevini yitirmiş ve hiçbir işe yaramayacak durumda olsa sağlıklı bir yumurtlama yaşar mıydım????
Yorumlara boğun beni 😄🙈
Doktorlara inancın gittiği an😁 inş tutmuştur🤲🏻

İyiyim canım senle aynı gidiyoruz evet 4 gün kaldı bata 🤷‍♀️🤣 heyecanla bekliyorum hiç bir belirti aramıyorum.
Sen nasılsın kaç gün kaldı? 🥰
Ben de belirti aramıyorum canım ama beynim arada beni yokluyor :)

24. Günüm bugün, bundan önceki 4 ay 25. Günde regl oldum ama 30. Günde olduğum zamanlar da oldu. O yüzden beklemeye devam☘️🤩
Bu sayfada olumsuz konuşmak yok… İnş bundan sonrası güzel olacak🙂 Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’tan… Kafamızda olumsuz bir algı oluşturacak birşey kalmamalı..
Tüp bebekte bir arkadaş 2.gün embryosu tutmaz diye kendini şartladı negatif aldı. Aynı grupta başka bir arkadaş 2.gün embryosu gene ben hissediyorum tutacak dedi.. Ve dün gebe olduğunu öğrendi.. Yaptıgımz telkinler bedenimizi zihnimizi etkiliyor…
Gerekten öyle canım.

Bebeğimin kalbi durduğunda hep kalp durması ile ilgili topicleri okuyordum ve ya başıma gelirse demiştim geldi. Betanın düzensiz arttığı ay da da bu ay gebe kalmam imkansız demiştim ki gerçekten öyle oldu.

İnanmak başarmanın yarısı güzel olacağına inanıyorum hep Eylül ayında doğum yapmak isterdim, kızım olursa adını Eylül koyayım diye :) bu ay olursa eylüle denk geliyor💕

selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var

Amh sonucu için mi direkt tüp bebeğe yönelttiler, çok düşük amh larla gebe kalan bir sürü kişi var.. Kesinlikle Allahım dermansız dert vermesin 🤲🤲 ara ara bunalımlara girebiliyoruz yıpranıyoruz ama umudumuzu yitirmeyelim 🤩🤩
Evet amh düşük olduğu için doğal çok zor dediler canim

Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum ❤️

Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız. 🧿🧿

💕
2 yıldır çabalayan buradaki forumları okuyan biri olarak beni de ekler misiniz :) bu ay henüz elenmedim beklemedeyim bakalım :)

selam kızlaar , çok fena grip oldum yataklara düştüm gelemiyorumn ne zamandır. yeni gebemiz varmı bakalım, benim çarşamba yumurtam 13mm olmuştu ilacın bıraktık yarın 2. kontrolüm var
Canm ben sana bişey sorcam yumurta kaç gün yaşıyor acaba ben çatlatma iğnesi olduğum gün çatladı yumurtam biliyorum ama doktorun dediğine uyduk 36. saatte ilişkiye girdik o yüzden tutmadı sanırım diye düşünüyorum.Yani çatladiktan 24saat sonra girdik biz ilişkiye geç kaldık galiba

Kızlar size sorum var 🙋
Yorumlara boğun beni 😄🙈
Yaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlarda 😄😄😄

Yaa ağzın bal yesin, sende bir an önce düzel inşallah 🤲 Cidden sağ yumurtalıktan hiçbişey olmaz dedi, ama bu sonuç ne o zaman, sevinmeye yer arıyorum bugün 🙈
Bu konuda iki tane daha farklı doktorun görüşünü almak gerek diye düşünüyorum benim daha önce ki doktorum hep klomen de ısrar ederdi ama bende bomboş geçen bir 3 ay olmuştu sonra ben olmuyor zaten deyip bırakmıştım ama şimdi ki doktorum çok iyi o bana femarayi önerdi hayatımda ilk defa düzenli bir yumurta ve adet günüm oldu

Ben de belirti aramıyorum canım ama beynim arada beni yokluyor :)

24. Günüm bugün, bundan önceki 4 ay 25. Günde regl oldum ama 30. Günde olduğum zamanlar da oldu. O yüzden beklemeye devam☘️🤩

Gerekten öyle canım.

Bebeğimin kalbi durduğunda hep kalp durması ile ilgili topicleri okuyordum ve ya başıma gelirse demiştim geldi. Betanın düzensiz arttığı ay da da bu ay gebe kalmam imkansız demiştim ki gerçekten öyle oldu.

İnanmak başarmanın yarısı güzel olacağına inanıyorum hep Eylül ayında doğum yapmak isterdim, kızım olursa adını Eylül koyayım diye :) bu ay olursa eylüle denk geliyor💕
Valla beynim bana da arada oyunlar oynamaya çalışıyor ama sustuyorum bu ay ilk defa ağrım olduğunda adet ağrısı da demiyorum. Hayırlara yor Allahım diyorum. Kesinlikle olumluya inandırmamız lazım kendimizi. 30. Güne kadar test yapmak yok erken görmek sadece üzüyor başka bşey değil

Yaaaa insalah güzel haberler alırız canim senden başka doktorlara da git bazen yaniliyor onlarda 😄😄😄
Valla doktor değiştirmek üst değiştirmeye benzemeye başladı, biri iyi haber verse bu defa da diğer 10u neden kötü dedi diye değiştireceğim ama daha iyi bişey diyeni duymadım😄😄😄

X