- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Yok sulu ultrosan çekildim zaten 1 yıl oldu evleneli kuzu ya ya 2 3 aydır dikkat ediyorum onlar ise yaradı yada bilmiyorum en sonki işlem ise yaradıSen hiç hsg çekilmedin mi kız
Direk kana git artık zaten haftasonu geliyor merakta kalma canim bugün ki daha net çizgiKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
Beni de eklermisiniz listeye rica etsem. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Kız vaaaaaaarrKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
İnşallah bu grubun ilk şanslısı sen olmuşsundurKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
2020 eylulden beri deniyoruz canım geçen yıl şubatta hamile olduğumu öğrenmiştim ama dış gebelik oldu sonra yasaklı donemimiz oldu hazirandan beri tekrar deniyorduk aralıksız, olmayınca kasımda hsg çekildim temiz çıktı, aralıktan umutluydum çok ne takviyeler ne ilaçlar kari koca yüklendik gün aşırı bastan sona olmadı. Bu ay da yilginlikla nasılsa olmucak diye diye yaptık bi şeyler takviyeleri falan bıraktım hatta tek ari sütü kullandim inşallah olmuştur diyorum şimdi çizgi çıkınca benim hikayem de boyle çetrefilli yaniDirek kana git artık zaten haftasonu geliyor merakta kalma canim bugün ki daha net çizgine zamandır istiyordunuz siz
İnşallah canım inşallah gerçekten varsa sanırım açılışı ben yapmış olucam hayırlısıylaİnşallah bu grubun ilk şanslısı sen olmuşsundur
( Ben gruba bugün katıldım öncesi varsa bilmiyorum tabi)
Hemen git kan ver sonucu bildirİnşallah canım inşallah gerçekten varsa sanırım açılışı ben yapmış olucam hayırlısıylakendimi dizginlemeye çalışıyorum su an
hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
Ya hastanede sıra bulamama ihtimalim çok yuksek covid hat safhada acilde de almazlar sağlık ocagi da hemen çıkartmıyor sonucu özel hastene uzak kaldım boyle kuzum eşimle giderim muhtemelen yarin simdi gidip değişik testler alicamHemen git kan ver sonucu bildir
Ya sağlık ocağına her yine en geç yarın çıkardı zaten deli kızYa hastanede sıra bulamama ihtimalim çok yuksek covid hat safhada acilde de almazlar sağlık ocagi da hemen çıkartmıyor sonucu özel hastene uzak kaldım boyle kuzum eşimle giderim muhtemelen yarin simdi gidip değişik testler alicam
Ya kafam gitti geldi ne yapsam diye artimed aldım eve döndüm hemen yaptım yine silik çizgiYa sağlık ocağına her yine en geç yarın çıkardı zaten deli kız
Artık tamamdır bu eşine kan sonucunu alınca söyle canım benimKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
Artimed çok iyi en düşük sonucu bile algılıyorYa kafam gitti geldi ne yapsam diye artimed aldım eve döndüm hemen yaptım yine silik çizgidayanamadım eşime söyledim normalde gidecektim hemen ama o da hastane için birz bekleyelim dedi daha önce çok yıprandık diye evde testle takip edicem canım bi sure ama bi çılgınlıkla karar değiştirip kan verirsem kesin yazarım buraya
Maritech çok hassas ve doğru sonuç veriyor.. Bu mavi olan testler..Ya hastanede sıra bulamama ihtimalim çok yuksek covid hat safhada acilde de almazlar sağlık ocagi da hemen çıkartmıyor sonucu özel hastene uzak kaldım boyle kuzum eşimle giderim muhtemelen yarin simdi gidip değişik testler alicam
Ben bu testi de kullandim o kadar hassas ki,beta yoksa asla çıkarmıyor (ben de öyleydi) net var ayyyKızlar günaydın durum güncellemesidünkü test bozuktur belki diye bugün yine tekrarlardım (laboquick) o çizgi yine var 3. Dkda belirmeye başladı dakika tuttum, eczaneden farklı bi testle de deneyip kana gideyim diyorum ne diyorsunuz eşimi heveslendirmek istemiyorum emin olmadan hastanede negatif çıkarsa korkuyorum bana önerebileceğiniz test markası var mi bat yarin bu arada haftasonunu geçirsem mi kan vermeden
Eki Görüntüle 2983240
Oh çok sevindimejce A R Y A kuzum tıbbi genetik randevu alıp test verdim… Babacan dünya tatlısı bi doktor ile karşılaştım… Bunların baştan yapılması lazımdı senin tüp bebeğe kadar bekletmişler.. Ben sana derman olucam. Bana bebek haberi ile geleceksin bak gör.. Nasıl psikolojik destek ile ilgilendi anlatamam… Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde reklamımı da yap gelsin insanlar bilsinler dedi Testlerimi dış laba gönderdi… Senin transfer yetiştirelim sonuçları dedi.. Detaylı da arama isteyelim herşey baksınlar dedi..
Gerçekten bu süreçte karşılaştığım en ilgili ve işinin ehli insandı