- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.741
Allahım yardım etsın kuzum ya,Ben iyiyim çok şükür artçı deprem çok allahim hepimize yardım etsin çok kötü her yer
Amin canimAllahım yardım etsın kuzum ya,
dualarımız sızınle
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar selam..
Biz bugün kontrole gittik,5+3 deyim ..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Pruluton oldum.. prolutex ve progestana devam.
Kanama alanı gecerse kese duzelebilir dedi,
Ama tabi sağlıksız ise düzelmeyedebilir.
Dua ediyorum hayırlısı Rabb'im den. .
Yavrumu bana sağlıkla bağışlasın
dualarınızı eksik etmeyin..
amin kuzummm,Hakkında hayırlısı olsun canım
Hiç belli olmaz belki de duzlecek sağlıkla ilerlicek moral bozmak yok
Kanama alanı bir çok hamilelikte var canım cevremdede vardı .Kızlar selam..
Pek iyi geçmedi, kese tam yuvarlak değil dedi doktorum..kenar kısımlarınında kanama alanı var..
Kuzum.kanama alanına aslında çok takılmadan burda da çok duydum çünkü..Kanama alanı bir çok hamilelikte var canım cevremdede vardı .
Henüz hamilelik başında normal bence içini ferah tut .genelde doktorlar hep en kötüsünü söyler ki hasta herşeye hazırlıklı olsun .sıkma canını
İnşallah olması gerektiği gibi olur kesen canım .bekleyelim bakalım biraz zan ne gösterecek . Bir sonraki kontrol ne zamanKuzum.kanama alanına aslında çok takılmadan burda da çok duydum çünkü..
Kese biraz istediği gibi değildi ama kanamadan dolayı olabilir dedi..
Kanama alanı yok olup kese kendini toparlayabilir dedi ama dediğin gibi her şeyi söylüyorlar mecburen..
Düzelmeyedebilir diye de ekledi..
Dua ediyorum
Sağlıkla gelsin inşallah
Siz hamisler de dua edin bize
Haftaya Perşembe gel dedi kuzum.İnşallah olması gerektiği gibi olur kesen canım .bekleyelim bakalım biraz zan ne gösterecek . Bir sonraki kontrol ne zaman
Ultrason kağıdına baktın mı doktorun dediği gibi abartılacak bişey var mı
İnşallah kuzum dualarimız seninle sen iyi dusun iyi olsun ne kanama alanı olup normale dönen çoktu burada merak etme ❤Kızlar selam..
Benim kesem minicikti kuzum hatta ben dedim eyvah bu büyümez sağlıksız olabilir demiştim doktor zor gördü benimkiniHaftaya Perşembe gel dedi kuzum.
Leke kanama olursa hemen gel bakalım dedi..
Bu şekilde ultrason, yolk kesesi var ama çok minik belki göremezsin.
Kuzum inşallah bende onlardan olurumİnşallah kuzum dualarimız seninle sen iyi dusun iyi olsun ne kanama alanı olup normale dönen çoktu burada merak etme ❤
Evet bizimkide biraz fasulye gibiBenim kesem minicikti kuzum hatta ben dedim eyvah bu büyümez sağlıksız olabilir demiştim doktor zor gördü benimkini
Yaaa maşallahHaftaya Perşembe gel dedi kuzum.
Kanama alanı var evt ama çok yaygın tüm çevrede değilHaftaya Perşembe gel dedi kuzum.
Evet mavişimYaaa maşallahdiyelim kuzum içini ferah tut dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun yaşatır Rabbim inşallah annecigine sımsıkı tutunur bir sorun yaşamazsınız
Evet yoğun bir kanama alanı değil kenar kısımda var kuzum..Kanama alanı var evt ama çok yaygın tüm çevrede değil
Bebek çok küçük olduğu için sadece kese ölçümü yapmış doktor
Ultrasona göre 4+4 ölçmüs cihaz .
Köşede düzelir inşallah canım. Olumsuz düşünme kalbini ferah tut
İnşallah en hayırlısı olur Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul eylesin inşallah vefat edenlerimize de Rahmet eylesinEvet mavişim
Rabbim büyüktür, bolca kuran okuyorum..
Hem ülkemize,hem bebeğime..
Yiyecek ekmeği var ise gelecektir
Aminnn kuzum
Az önce gittim canımİnşallah en hayırlısı olur Rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul eylesin inşallah vefat edenlerimize de Rahmet eylesin
MaviHayallerim kuzum ikinciye gittin mi doktora naptın
Çok şükür canim sagsalim kucaklarsin inşallah miniğini şimdi o 1 ay geçmez vallaAz önce gittim canım
Herşey yolunda dedi doktor
Rutin kan tahlilleri istedi. kalp atışını dinledik geldik
Bir sonraki kontrol 1 ay sonra
Şuan 7+2 yiz