-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.721
Dimi ya aynı yerdelerdi inşallah hiç biseycikleri yokturHali de ondandi Sanirim, iyi haberlerle gelirler Insallah
KızlarSelizay ile telefondan vs görüşen var mı ses yok hala çok merak ediyorum depremden dolayı
Çok şükür canim bide yeni bebeği olunca insan daha çok endiseleniyorTiniminimavihanim durumda Selizayin iyiyiz yazdigini bildirdi
Ne güzel bi haber tinim Allah razı olsun
Şükür Kuzum sabahtan bu yana aklım fikrim hep oralarda bu soğukta hepsinin Rabbim yardimcisi olsun insanın elinden duadan başka hiç bişey gelmiyor Rabbim devletimize zeval vermesin her ilimizden ilçemizden yardımlar yağıyor Allah razı olsun hepsinden kaybettiğimiz canlarımıza da Rahmet diliyorum başımız sağolsun
Sorma uyaninca sitede gördüm aklıma ilk selizay geldiŞükür Kuzum sabahtan bu yana aklım fikrim hep oralarda bu soğukta hepsinin Rabbim yardimcisi olsun insanın elinden duadan başka hiç bişey gelmiyor Rabbim devletimize zeval vermesin her ilimizden ilçemizden yardımlar yağıyor Allah razı olsun hepsinden kaybettiğimiz canlarımıza da Rahmet diliyorum başımız sağolsun
Benimde ilk o geldi yaa sosyal medyadan yazdım hatta ama görmeyince merakta kaldım tinim iyiymiş deyince içim rahat etti ama gene de bu hava da dışarda çok zorSorma uyaninca sitede gördüm aklıma ilk selizay geldi
Sorma sorma telefon ve sosyal medyasi yok tinim sağolsun haber edince rahatladımBenimde ilk o geldi yaa sosyal medyadan yazdım hatta ama görmeyince merakta kaldım tinim iyiymiş deyince içim rahat etti ama gene de bu hava da dışarda çok zor
İyilerdir inşallah Rabbim beterinden korusun canimSorma sorma telefon ve sosyal medyasi yok tinim sağolsun haber edince rahatladım
İyiler çok şükürÇok şükür canim bide yeni bebeği olunca insan daha çok endiseleniyor
İletişime mi gectin canim nerdeler İstanbul'da ailesi İstanbul'a mi geleceklerİyiler çok şükür
Hayır marastalar, iyiyiz ama arabadayiz demişti..İletişime mi gectin canim nerdeler İstanbul'da ailesi İstanbul'a mi gelecekler
Anladım canım.Hayır marastalar, iyiyiz ama arabadayiz demişti..