- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.761
Amin inşallah canımÇok şükür canim sagsalim kucaklarsin inşallah miniğini şimdi o 1 ay geçmez valla
Sağlıkla doğsun da beklemeye razıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımÇok şükür canim sagsalim kucaklarsin inşallah miniğini şimdi o 1 ay geçmez valla
Canım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..Papatyamveben-Mavi kuzu doktora gidecegim diyordun nasıl oldu kese nasılmış ?
Dualarımız seninleCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim.
CanimmmsinSularımız
Dualarımız seninle
Kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim tez zamanda sağlıklı olanı verecektir ben inanıyorum bırak biraz sal bakalım vakitini bekliyor güzellik demekki cytotec hapını banada vermisti doktor insallah gerek kalmadan regli kendiliginden gelirCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..
Canım geçmiş olsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamandaCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Kürtaj olucam..
Aminn canımKuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim tez zamanda sağlıklı olanı verecektir ben inanıyorum bırak biraz sal bakalım vakitini bekliyor güzellik demekki cytotec hapını banada vermisti doktor insallah gerek kalmadan regli kendiliginden gelir
Merak etme dualarımız hep seninle kürtaj desene bile korkma bence hiç anlamıyorsun 1 hafta önce arkadasim oldu bebek yokmuş kesede uyu uyan anlamamış bile . Rabbim hayırlı evlatlar versin insallah
Sağol canım aminnnnCanım geçmiş olsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamanda
Canım tubisPapatyamveben-Mavi canım çok uzuldum geçmiş olsun
Umarım hayirlisyla sağlıklı gebeliklerin olcak rabbim nasip etcek inşallah papatyam
Aynen kuzum biraz sabır en güzeli tevekkül etmek vardır bı hayır o kalbini seveyimCanım tubis
İnan bende çok üzgünüm,kalbimdr yorgun .
Ama tevekkül ediyorum Rabbimden herşey diyorum..
İnşallah birgün hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağimiza alacağızsadece biraz daha zaman gerekiyor demekki biraz daha sabır
Her şeyin hayırlısı arkadaşım. Vakti var demek ki. Rabbim daha güzelini nasip edecektir ben de aralık ayında doğal düşük yaptım. O benden gitmesin diye çok yalvardım ama her şey nasip. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah. Sabırlar diliyorumCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Kürtaj olucam..
Canımm ÖzgemmCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Kürtaj olucam..
kuzum evet sabır lazım çok büyük sabır..Aynen kuzum biraz sabır en güzeli tevekkül etmek vardır bı hayır o kalbini seveyim
Sarilasim geldi İnan ki
Sanki yıllardir dert ortağıyiz o derece.
Kalbim seninle
canım eeveett işte bazen ne yapsakda vakti gelmeyince olmuyor.Her şeyin hayırlısı arkadaşım. Vakti var demek ki. Rabbim daha güzelini nasip edecektir ben de aralık ayında doğal düşük yaptım. O benden gitmesin diye çok yalvardım ama her şey nasip. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah. Sabırlar diliyorum
kuzumm çok sağol.Canımm Özgemm
Geçmiş olsun güzel haberlerini okumayı bekliyodum ama nasip değilmiş..
Rabbimin vardır bi bildiği.
Hem doğal yoldan hem de tüp bebekle ilk sefer de hamile kalabildiğini görmüş oldun. Bir gün Allahın izniyle güzel süreçler yaşıcaksın ama vakit şimdi değilmiş demek ki.
Herşey bi imtihan. Rabbim tez zaman da hayırlı, sağlıklı bi evlatla mükafatlandıracaktır seni inanıyorum
Az daha sabır sakın düşürme kendini
İnşaAllah bu süreci en zararsız şekilde atlatırsın canımmm dualarımdasın
Papatyam şimdi gördüm canım yazdıklarını, çok üzüldüm bitanem..kuzumm çok sağol.
evet demekki henüz ya o ya biz hazır değiliz ..
vardır bundada bir hayır, bizim imtihanımızda bu şekildeymiş..
sabırla kalbimi bozmadan dua ediyorum.. Rabbim saglıkla hayırla verecek bir gün inanıyorum..
dün çok kötüydüm, yarım kalmak yoruyor çok üzüyor..
Rabbim beterınden korusun..
bugün daha iyiiyim şükür,
inşallah kendiliğinden vucudum atarda başka sıkıntılar yaşamam..
Canimmm aminnnnn..Papatyam şimdi gördüm canım yazdıklarını, çok üzüldüm bitanem..
hep dua ediyoruz ya sağlıklıysa devam etsin, sağlıkla kucağımıza alalım.. demek ki hayırlısı böylece erkenden farkedilmesiymiş.. en kısa yoldan seni en az yıpratacak şekilde kendiliğinden sonlanır inşallah canım..
o dondurulmuşların arasında sağlıklı bebişin sırasını gelmesini bekliyor olabilir.. yada sen dinlenirken kendiliğinden olur inşallah