Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamveben-Mavi kuzu doktora gidecegim diyordun nasıl oldu kese nasılmış ?
Canım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..

Sularımız
Dualarımız seninle

Kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah . Rabbim tez zamanda sağlıklı olanı verecektir ben inanıyorum bırak biraz sal bakalım vakitini bekliyor güzellik demekki cytotec hapını banada vermisti doktor insallah gerek kalmadan regli kendiliginden gelir
Merak etme dualarımız hep seninle kürtaj desene bile korkma bence hiç anlamıyorsun 1 hafta önce arkadasim oldu bebek yokmuş kesede uyu uyan anlamamış bile . Rabbim hayırlı evlatlar versin insallah

Canım geçmiş olsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Allah sana sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamanda

Aminn canım
Bir süre dinlenicem zaten yoruldum çok.yarin kalmalar yoruyor. ama Rabb'im beterinden korusun tabi..
Amin inşallah kendiliğinden gelir
Evet artık kürtaj derlerse de olcaz..
Rabbim sağlıkla versin tekrardan

Papatyamveben-Mavi canım çok uzuldum geçmiş olsun
Umarım hayirlisyla sağlıklı gebeliklerin olcak rabbim nasip etcek inşallah papatyam
Canım tubis
İnan bende çok üzgünüm,kalbimdr yorgun .
Ama tevekkül ediyorum Rabbimden herşey diyorum..
İnşallah birgün hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağimiza alacağızsadece biraz daha zaman gerekiyor demekki biraz daha sabır

Aynen kuzum biraz sabır en güzeli tevekkül etmek vardır bı hayır o kalbini seveyim
Sarilasim geldi İnan ki
Sanki yıllardir dert ortağıyiz o derece.
Kalbim seninle

Her şeyin hayırlısı arkadaşım. Vakti var demek ki. Rabbim daha güzelini nasip edecektir ben de aralık ayında doğal düşük yaptım. O benden gitmesin diye çok yalvardım ama her şey nasip. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah. Sabırlar diliyorum

Canımm Özgemm
Geçmiş olsun güzel haberlerini okumayı bekliyodum ama nasip değilmiş..
Rabbimin vardır bi bildiği.
Hem doğal yoldan hem de tüp bebekle ilk sefer de hamile kalabildiğini görmüş oldun. Bir gün Allahın izniyle güzel süreçler yaşıcaksın ama vakit şimdi değilmiş demek ki.
Herşey bi imtihan. Rabbim tez zaman da hayırlı, sağlıklı bi evlatla mükafatlandıracaktır seni inanıyorum
Az daha sabır sakın düşürme kendini
İnşaAllah bu süreci en zararsız şekilde atlatırsın canımmm dualarımdasın

Aynen kuzum biraz sabır en güzeli tevekkül etmek vardır bı hayır o kalbini seveyim
Sarilasim geldi İnan ki
Sanki yıllardir dert ortağıyiz o derece.
Kalbim seninle
kuzum evet sabır lazım çok büyük sabır..
buda bizim imtihanımız demekki,
Rabbim bir gün sağlıkla verecek inanıyorum o günü bekleyeceğim..
evett burdane günlerimiz geçti hepimiz dert ortağı olduk, iyi ki varsınız
kocaman sarılıyorum sana

canım eeveett işte bazen ne yapsakda vakti gelmeyince olmuyor.
vardır bunda da bir hayır ne yapalım ..
sana da cok gecmıs olsun Allahım tekrardan saglıkla nasıp etsın hepimize canım..
amiiinnn

kuzumm çok sağol.
evet demekki henüz ya o ya biz hazır değiliz ..
vardır bundada bir hayır, bizim imtihanımızda bu şekildeymiş..
sabırla kalbimi bozmadan dua ediyorum.. Rabbim saglıkla hayırla verecek bir gün inanıyorum..
dün çok kötüydüm, yarım kalmak yoruyor çok üzüyor..
Rabbim beterınden korusun..
bugün daha iyiiyim şükür,
inşallah kendiliğinden vucudum atarda başka sıkıntılar yaşamam..

Papatyam şimdi gördüm canım yazdıklarını, çok üzüldüm bitanem..
hep dua ediyoruz ya sağlıklıysa devam etsin, sağlıkla kucağımıza alalım.. demek ki hayırlısı böylece erkenden farkedilmesiymiş.. en kısa yoldan seni en az yıpratacak şekilde kendiliğinden sonlanır inşallah canım..
o dondurulmuşların arasında sağlıklı bebişin sırasını gelmesini bekliyor olabilir.. yada sen dinlenirken kendiliğinden olur inşallah

Canimmm aminnnnn..
Evet hep sağlıklısıni ve hayırlısını istedim demekki bunu da yaşayacakmişiz..
İmtihan..
Sabırla bekliycem..
Aminnn Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin kuzum, en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…