- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.582
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.781
Canım benim çok üzüldümCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..
Kuzum Allah razı olsunCanım benim çok üzüldümvardır bunda da bi hayr. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarım seninle
Canım papatyammm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim.Sabırla duayla beklemeye devam çiçeğimCanım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..
Aminn canısııKuzum Allah razı olsun
Bir süre daha mücadele edeceğiz, buda bizim imtihanımiz
Allah'ım bir daha yaşatmasın.
Sağlıkla versin tüm benim gibi bekleyenlere
TinimmmCanım papatyammm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim.Sabırla duayla beklemeye devam çiçeğimAllah‘ım hayırlısını en kısa zamanda kolaylıklar nasip etsin âmin
Bir süre okuyamadım buraları bende Türkiye’ye dönüş yaptım. Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versiinn
Bende ayni durumlardan gectim hatta cogumuz oyle dusunduk canim asla yanlis anlamam insanin ici gidiyor ne zaman o haberi bende alacagim diye dusunuyorsun haklisin ben diyordum o cift cizgiyi ne zaman gorecegim acaba diye hatta ya olmazsa bebegimiz dusuncesiyle ikinci planlarim bile vardi .oluyor ama zamani gelince dunyalar senin oluyor❤Selam arkadaşlar. İçimi dökecek kimsem yoktu buraya yazmak istedim. Çok yakın ve çok sık görüştüğümüz bir akrabamızın bugün hamile olduğunu öğrendim. Onun adına çok sevindim. Sakın yanlış anlamayın beni. Rabbim sağ salim kavuştursun. Ama öğrendiğimden beri içimde yangınlar yanıyor. Şimdi her aile buluşmasında gündemin bu olacağına eminim. İçimin ferahlaması için ne yapacağım bensadece dua ediyorum hayat bazen tokat gibi vuruyor yüzüne. Gözlerim dolu dolu. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Bende ayni durumlardan gectim hatta cogumuz oyle dusunduk canim asla yanlis anlamam insanin ici gidiyor ne zaman o haberi bende alacagim diye dusunuyorsun haklisin ben diyordum o cift cizgiyi ne zaman gorecegim acaba diye hatta ya olmazsa bebegimiz dusuncesiyle ikinci planlarim bile vardi .oluyor ama zamani gelince dunyalar senin oluyor❤
Ay ay ay neler görüyorumArkadaşlarımdualarınızda bana da yer verin olur mu reglim 2 gün geçince test yaptım. İnşallah doğrudur ve sağlıkla ilerler ne hissedeceğimi bilmiyorum
Canım benim çok sağolAy ay ay neler görüyorum
Daha geçenlerde bir yazını okumuştum çok üzülüyordun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok mutlu oldum
Hepimiz aynıyız aslında hikayelerimiz çok benzer, hayal kırıklığı, korku,heyecan..Canım benim çok sağolisteyen herkese sağlıkla versin Allahım. ben o yazıyı yazarken rabbim mucizesini vermiş bile kasımda düşük yaptım ve çok erken gebeliğimi öğrendiğim için 2 günde bir beta baktırmıştım. Dış gebelik, düşük riski falan derken çok yıpranmıştım. Bu kez 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Her şey netleşmiş olur hem
AmiiinnHepimiz aynıyız aslında hikayelerimiz çok benzer, hayal kırıklığı, korku,heyecan..
Sonra mucizen gelince dünyalar senin oluyor..
Rabbim ol deyince oluyor işte ne yaparsan yapalım ol demeden olmuyor
Sağlıkla.hayirla gelsin yavrun sımsıkı tutunsun..
Canım hayırlısı olsunArkadaşlarımdualarınızda bana da yer verin olur mu reglim 2 gün geçince test yaptım. İnşallah doğrudur ve sağlıkla ilerler ne hissedeceğimi bilmiyorum
kan testi verdiniz mi?Arkadaşlarımdualarınızda bana da yer verin olur mu reglim 2 gün geçince test yaptım. İnşallah doğrudur ve sağlıkla ilerler ne hissedeceğimi bilmiyorum
Sağol canım amiiiinnnCanım hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok vermedim. 2 günde bir kan vermektense biraz beklemeyi tercih ediyorum. Nasipse ctesi direkt doktora gideceğimkan testi verdiniz mi?
Yaptirma canim strese sokar insanıHanımlar herkese merhaba,
Geçen ay 32 gün üstüne adet görmüştüm ve adetin 2. Günü sabah akşam klomen kullandım 5 gün boyunca. Sonra, adetin 12. Günü yani geçen hafta cumartesi ayın 4'unde sabah 9'da pregnyl 5000 2*1 vuruldum (Doktorum iğne sonrası toplam 3 iliski kurmami istedi). Ertesi akşam (yani gectigimiz hafta pazar akşamı) 9'da ve sonrasi akşam (yani geçtiğimiz pazartesi aksami) ilişki kurdum diğer 3. İlişkimi de gectigimiz sali sabaha karşı 5 çeyrek gibi kurdum. Şu an, yani bu ay da 32 gün üstüne adet olacaksam bu 24 Marta tekabül ediyor. O zamana kadar gebelik testi yaptirmayayim degil mi? Ya da nasil anlarim gebe olup olmadigimi? Böyle içimi, heyecanımı anlatamam size. Tavsiye ya da önerilerinize muhtacim