Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah cabim sende 33 haftalik olmussun valla benim kızı 36 haftadayken aldı doktor zaten abla cok kalamazmış içerde tosuncuk gibiydi
Sagol canim
Ah yavrum kac kilo dogdu?
Bende durum tam tersi kuzum, geriden geliyor kilosu ve olculeri… bizde rahim kucuk oldugundan yer dar, muhtemelen biz de ordan cok sonuna kadar gidemeyecegiz ama kismet bakalim

Sagol canim
Bende durum tam tersi kuzum, geriden geliyor kilosu ve olculeri… bizde rahim kucuk oldugundan yer dar, muhtemelen biz de ordan cok sonuna kadar gidemeyecegiz ama kismet bakalim
Benim kardeşimin kizida öyleydi, geriden geliyordu iç karnı dar diye..
Ama şükür kızı şuan 3yasinda maşallah yaşıtlarına yetişti
Biraz erken olmuştu 2hafta falan sanirim

Sagol canim
3.500 dogdu kuzum 1 hafta kuvezde kaldı solunum icin Rabbim ayarliyor sen merak etme . Hazirliksiz yakalandik bizde zaten ama güzel oldu sonu ❤❤ seninde oyle olacak

Tatlı kızlar Günaydın.bugun iğnemin 13. Gunu
Bir kaset test yaptım uykum kaçınca şu şekilde çıktı test bozuk mu dedim. Frelly marka vardı oni yaptım onda da şaşı olman lazım görmen için ama var. Bu arada resimdeki 1 dk içinde çıktı. Eşimi kaldırdım o da görünce erken gebelik testi aldırmaya yolladim onu bu saatte test bozuk mudur yoksa var midir renksiz çünkü o kafamı karıştırdı batım 10 şubat

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0000.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 69
Şimdi yazacaktım gruba.. malesef negatif benim sonuç canımcım..
Pek umutlu değildim zaten, kısmet değilmiş
Uzuldum gercekten insan daha fazla diyecek birsey de bulamiyor kuzum hayirlisi buymus demekten baska… Allah sabir ve guc versin, insallah zamani gelecek

Erken gebelik testini yaptin mi?
Ben testlerin birinde cizgi gordum ama renksiz oldugu icin testin kendi cizgisi olabilir… bata daha varmis henuz testler dogru sonuc da vermeyebilir…

Kızlar kan verdim negatif 3 test yaptım resimde belli olmasa da birseyler çıktı üçünde de normalde negatif olurdu. Tüm bozuklar bana denk geldi demekki.daha kop koyu çıkmadan inanmam.

Kızlar kan verdim negatif 3 test yaptım resimde belli olmasa da birseyler çıktı üçünde de normalde negatif olurdu. Tüm bozuklar bana denk geldi demekki.daha kop koyu çıkmadan inanmam.
Kuzum sat 10 şubat çok erken daha ama bence de en güzeli beklemek duayla sabırla napalım üzme kendini daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…