Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeshll nickli (doğru mu yazdım bilmiyorum) antalyada oturan bir arkadaş vardı, aramızda mı? Onu merak ettim. Bayadır görmedim, belki nick değiştirdi.. umarım hamile kalmıştır.

Evet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sende güzel kalplimm
Papatyammn nediyorsun çok şükür canım ayy sağlıkla al kucağına inşallah ne güzel bı haber

Selam canlar bende çıktım şimdi dokrordan
Eşimin değerlerini beğendi ama benm kilomu beğenmedi
Hatta değerleri iyi diye yeniden de tüp bebek yapablrz dedi
Normal yolla olması için 80 ve 80den az olması lazım dedi
Nisan Mayıs'a kadar ayda. 4kg verirsen tüp bebek sansimkz daha iyi dedi sanırım öyle yapcam
2.75 insülin direnci dedim dahiliye gebelik düşündüğüm için vermedi dedim
Olur mu asıl gevelik isteyenler veriyoruz dedi
Glifor yan etki yapmıştı soledim başka ilaç verdi
Bugün reglinjn 15. Günü bugün yarın yumurtlama olur ama ben suan bı ibare görmedim dedi
Açıkçasi güzel haber ama kg olmasa
Diyet yapıyorum spor da yapıyorm dedim
Şimdi olmazmi başlasak dedim
Yeniden amh vs bı sürü tahlil istedi verdim
Ama Perşembe yine gidicem bakalm konusablrssm konuscam Nisan Mayıs'a ertelessm daha iyi olcak sanırım diye
Eşime mavisinden bana pembesinden verdi günde bir defa kullancaz bakalm hayrlisi
Regl bittiğinden beri denemler vardı ama böyle diyince yumurtlama yok dediya içim burkuldu sanki

Eklentiler

• 16750833516043049533770891081122.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 35
Papatyammn nediyorsun çok şükür canım ayy sağlıkla al kucağına inşallah ne güzel bı haber
Canim benimm Allah razı olsun inşallah kuzumm
Biraz lekelenmem var dünden beri, yerleşme kanaması sanırım dinleniyorum..
Darısı sana olsun kolaylıkla inşallah canım

Canım kilo verip bir kaç ay sonra başlamak daha mantıklı olur, vitamin de vermiş..
Yumurtlama olayı her ay aynı olmuyor belki diğer ay çok iyi olacak
Rabbim yolunu açık etsin yavrunu saana getirsin

Papatyam nasıl candan hissediyorum seni inan ki hani o kadar sevindim ki herşey sağlıkla ilerler inşallah
Canım benimmm bende seni öyle inan ki ilk buraya geldiğinden beri, yüreğin çok güzel
Amin kuzum Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin daha faKa beklemesin

Verdik şimdi çıktı canım..
367
Şükürler olsun Allah'a..
Sağlıkla ilerlesin insallah.bugun 9.gun..
İsteyen herkese nasip etsin inşallah Allah'ım
Ah harika, saglikla ilerlesin, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Kendini yorma, guzel guzel onunde gecirecegin aylar var…

senın dogum ne zaman kuzum?
bebiş nasıl, sen nasılsın kaç aylık oldun?
Cok sukur kuzum iyiyiz, 33. haftadayiz…
Normal dogum zamanim Mart tabi, ama benim rahim anomalisi, rahim agzi dikisi filan derken en basindan beri zaten erken dogum bekleniyor. Dolayisiyla Subat icerisinde bekliyoruz minnosu… ama tabi ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, o yuzden hareket etmeden olabildigince tutmaya calisiyoruz :) bakalim nasip yani burdan sonrasi insallah saglikla gelsin de

Hayırlısı olsun canım
Cinsiyeti neydi isim ne düşündünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…