- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.661
Çok takılmıyorum ya buralarda, arada gelip bakıyorum, özelikle bu topiğeNerelerdesin yahu, çocuk oldu ayran içtik ayrı düştük
Papatyammn nediyorsunEvet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sendegüzel kalplimm
Canim benimmPapatyammn nediyorsunçok şükür canım ayy sağlıkla al kucağına inşallah ne güzel bı haber
Canım kilo verip bir kaç ay sonra başlamak daha mantıklı olur, vitamin de vermiş..Selam canlar bende çıktım şimdi dokrordan
Eşimin değerlerini beğendi ama benm kilomu beğenmedi
Hatta değerleri iyi diye yeniden de tüp bebek yapablrz dedi
Normal yolla olması için 80 ve 80den az olması lazım dedi
Nisan Mayıs'a kadar ayda. 4kg verirsen tüp bebek sansimkz daha iyi dedi sanırım öyle yapcam
2.75 insülin direnci dedim dahiliye gebelik düşündüğüm için vermedi dedim
Olur mu asıl gevelik isteyenler veriyoruz dedi
Glifor yan etki yapmıştı soledim başka ilaç verdi
Bugün reglinjn 15. Günü bugün yarın yumurtlama olur ama ben suan bı ibare görmedim dedi
Açıkçasi güzel haber ama kg olmasa
Diyet yapıyorum spor da yapıyorm dedim
Şimdi olmazmi başlasak dedim
Yeniden amh vs bı sürü tahlil istedi verdim
Ama Perşembe yine gidicem bakalm konusablrssm konuscam Nisan Mayıs'a ertelessm daha iyi olcak sanırım diye
Eşime mavisinden bana pembesinden verdi günde bir defa kullancaz bakalm hayrlisi
Regl bittiğinden beri denemler vardı ama böyle diyince yumurtlama yok dediya içim burkuldu sanki
Amin canım inşallah kurban sonrası başlıcaz inşallahCanim benimmAllah razı olsun inşallah kuzumm
Biraz lekelenmem var dünden beri, yerleşme kanaması sanırım dinleniyorum..
Darısı sana olsun kolaylıkla inşallah canım
Canimmm cok sevindim çok şükür hayırlı haberi almışsın Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin insallahhEvet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sendegüzel kalplimm
Kuzum Allah razı olsunCanimmm cok sevindim çok şükür hayırlı haberi almışsın Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin insallahh
Papatyam nasıl candan hissediyorum seni inan ki hani o kadar sevindim ki herşey sağlıkla ilerler inşallahKuzum Allah razı olsun
Yarın kan vericem inşallah herşey sorunsuz ilerler
Canım benimmm bende seni öyle inan ki ilk buraya geldiğinden beri, yüreğin çok güzelPapatyam nasıl candan hissediyorum seni inan ki hani o kadar sevindim ki herşey sağlıkla ilerler inşallah
Canim ne yaptin, verdin mi kani?Kuzum Allah razı olsun
Yarın kan vericem inşallah herşey sorunsuz ilerler
Verdik şimdi çıktı canım..Canim ne yaptin, verdin mi kani?
Verdik şimdi çıktı canım..
367
Şükürler olsun Allah'a..
Sağlıkla ilerlesin insallah.bugun 9.gun..
İsteyen herkese nasip etsin inşallah Allah'ım
Canimm halimCok guzel ilerlesin insallah hayırlı ugurluca sagliklica kucağına alıp buyutursun insallah amin
Insallah canim insallahCanimm halim
Aminnn Allah razı olsunseninde güzel haberlerini bekliyorum darısı sana kuzum
senın dogum ne zaman kuzum?Canim ne yaptin, verdin mi kani?
Ah harika, saglikla ilerlesin, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahVerdik şimdi çıktı canım..
367
Şükürler olsun Allah'a..
Sağlıkla ilerlesin insallah.bugun 9.gun..
İsteyen herkese nasip etsin inşallah Allah'ım
Cok sukur kuzum iyiyiz, 33. haftadayiz…senın dogum ne zaman kuzum?
bebiş nasıl, sen nasılsın kaç aylık oldun?
Hayırlısı olsun canımCok sukur kuzum iyiyiz, 33. haftadayiz…
Normal dogum zamanim Mart tabi, ama benim rahim anomalisi, rahim agzi dikisi filan derken en basindan beri zaten erken dogum bekleniyor. Dolayisiyla Subat icerisinde bekliyoruz minnosu… ama tabi ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, o yuzden hareket etmeden olabildigince tutmaya calisiyoruz :) bakalim nasip yani burdan sonrasi insallah saglikla gelsin de